0771 - 456 700 Våra butiker

Sök billiga resor till Grekland

På ticket.se hittar du alltid billiga resor. Sök flygbiljetter, lågprisflyg och hotell i samma sök!

Spara tid och pengar! Boka flyg + hotell samtidigt.

Charter

Loading

Billigt flyg

  1. Aten 1 482:-

Grekland - De Saroniska Öarna och Atens dolda juveler

De Saroniska öarna kantas av kristallklara vatten, konstant solsken, explosiva smaker i det lokala köket och storslagna solnedgångar. 

 

Peloponnesos östra strandlinje och öarna som prickar i vattnet i Saroniska bukten är populära turistmål i närheten av Aten. Methana, Salamina, Aegina, Agistri, Poros, Hydra och Spetses kan erbjuda sina besökare minnesvärda upplevelser som inkluderar utsikt över vackra land & havslandskap, imponerande arkeologiska platser, museer, ståtliga hem, pittoreska byar och underbara stränder.

Tillsammans med ett stopp i Aten med dess historia och vackra riviera blir semestern något för alla! 

Läs mer om de Saroniska Öarna »

Låt dig inspireras här

Aten - En resa tillbaka genom 6000 års historia

Aten är bebott sedan den neolitiska tiden och anses vara Europas historiska huvudstad. Staden nådde toppen av sin långa och fascinerande historia under 500-talet f.Kr. när dess värderingar och civilisation fick en universell betydelse. Idag erbjuder Aten besökare en unik upplevelse - en resa tillbaka till 6000 år av historia. 
 

Läs mer här »
Inspireras av vackra Aten här »
 

Atens Riviera - Kristallklara vatten

I Aten tar sommaren inte slut i augusti; Aten förblir spännande och fullt av överraskningar även i september. Soldränkta stränder med kristallvatten och ett utmärkt nattliv gör Atens Riviera till en otrolig miljö som liknar en typisk världsvan grekisk ö.
 

Läs mer »

 

Aegina - Perfekt för familjen

Ön Aegina är ett populärt turistmål och den perfekta weekendresan - bara 16,5 nautiska mil från Piraeus hamn. Det är ett utmärkt val för familjesemestrar, eftersom öns flesta sandstränder kantas av stilla vatten.

 

Läs mer om Aegina » 

Spetses - Aromens Ö

Segla till ön Spetses och besök en plats med en lång och spännande sjöhistoria. Ta en romantisk resa runt ön i hästdragna vagnar och beundra de stora herrgårdarna som pryder de smala kullerstensgatorna på ön. Du kan besöka Spetses under september, då "Armata", ett riktigt imponerande återskapande av en marinstrid har ägt rum sedan 1931.
 

Läs mer om Spetses »

Hydra - Kändisarnas favoritplats

Din nästa seglingsdestination är Hydra, kändisarnas favoritplats och en av de mest romantiska destinationerna i Grekland. Denna ö har valts ut av kända konstnärer, författare och jet-setters, som Leonard Cohen, Henry Miller och den grekiska berömda målaren N. Hadjikyriakos-Ghika. Förutom att locka seglings-entusiaster är Hydra också en intressant plats ur arkitektonisk synvinkel eftersom många lyxbostäder har byggts där av italienska hantverkare.
 

Läs mer »

Poros och Agkistri - Öar med charm

Din nästa destination är ön Poros. I antiken bestod Poros i själva verket av två öar, Sphería och Kalávria, men den sista explosionen av vulkanen Méthana 273 f.Kr. förändrade områdets natur radikalt. Frodiga pinjeträdvegetation, kristallklara stränder, en livlig strandpromenad med butiker, mysiga kaféer och restauranger samt ett brett urval av nöjesställen är ingredienserna i denna lugna men ändå kosmopolitiska destination som lockar besökare från alla åldersgrupper. 

Agkistri, bara 19 nautiska mil från Piraeus, är ett lättillgängligt paradis i Saroniska bukten. Azurblått vatten, tallar och frodig vegetation (där många fågelarter finner tillflyktsort) är de viktigaste egenskaperna för denna lilla men ändå charmiga ö på mindre än 1000 invånare!
 

Läs mer om Poros »

Läs mer om Agkistri »


 

 

Hjälp att boka? clear
Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan.
Tack! clear

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear