0771 - 456 700 Våra butiker

Delbetala resan räntefritt med Ticketkort

För att göra det lättare för dig att köpa resor har vi tagit fram Ticketkortet. Kortet ger dig två olika möjligheter att finansiera dina resor. Antingen delbetalar du räntefritt eller så sparar du ihop till resan med hög ränta, eller varför inte en kombination? Du väljer själv vilket som passar dig bäst.

Betala när det passar dig och din ekonomi

 

När du köper din resa på Ticket kan du välja att delbetala din resa räntefritt. Det är räntefritt ända upp till 12 månader

Du har stor valfrihet när det gäller i vilken takt du delbetalar din resa. Det gör att du snabbt kan hitta ett alternativ som passar just din ekonomi. Du kan välja att delbetala räntefritt från 1 till 12 månader. Valet gör du hemma i lugn och ro.

Du som bokar din resa i god tid lägger med fördel upp delbetalningen så att resan är helt betald när det är dags för avresa. 

Flytta fram betalningen till nästa månad

Har du Ticketkort kan du skjuta upp betalningen till nästa månad helt utan avgift. Köper du till exempel din resa första veckan i juli, får du fakturan på posten i augusti med betalningstid i slutet av månaden. Det kostar ingenting att skjuta upp betalningen.

Fördelar

Fördelar med Ticketkortet  Flytta fram betalningen
Fördelar med Ticketkortet  Räntefritt i upp till 12 månader
Fördelar med Ticketkortet  Enkel betalning 

Bra att ha Ticketkort när:

Sparegris

Pengarna kommer snart...

... och du vill unna dig en fin resa men t ex semester- eller skattepengarna finns inte på kontot än.

New York

Du ska på en fin resa...

... och tycker det är mycket att betala hela beloppet på en gång. Med Ticketkortet kan du dela upp betalningen. 

Oppgrader hotellet

Du vill unna dig lite extra på resan...

... tex. med ett bättre hotell. Prisskillnaden på uppgraderingen blir inte så stor om du delbetalar.

Ticketkort

Du ska betala resan på ticket.se

När du redan har ett Ticketkort är det enkelt att använda kortet för att betala din resa på ticket.se

Upplev mer med Ticketkortet

När du delbetalar din resa med Ticketkortet öppnar sig nya möjligheter att få ut mer av resan. För en liten extra summa per månad kan du unna dig något som kan förgylla resan och ge dig en större upplevelse. Välj t ex ett finare hotell, balkong med havsutsikt eller boka en hyrbil. 
 

 

 

Hur ansöker jag och hur mycket kostar det varje månad?

Du ansöker snabbt och enkelt och får svar direkt.
» Ansök här

Du kan också besöka din Ticketbutik och få hjälp av en säljare med din ansökan.
» Hitta din närmaste butik

Oavsett om du ansöker direkt här på ticket.se eller om du tar hjälp av en säljare i din Ticketbutik, görs en snabb kreditprövning och du får svar direkt. Månaden efter att du köpt din resa får du den första avin och först då väljer du i vilken takt du vill delbetala din resa. Om du bara vill använda ditt Ticketkort till att spara pengar på görs ingen kreditprövning. 
 

 

 


För 24 mån alternativet är månadsbelopp inklusive 39:– administrationsavgift samt ränta. Övriga belopp tillkommer endast 39:- i administrationsavgift. Uppläggningsavgift tillkommer för alla betalningsalternativ och är 0:- för köp upp till 1 500:-, 195:- för köp mellan 1 501 - 5 000:-, 295:- för köp mellan 5001 - 30 000:- och 395:- däröver.

I månadsbeloppet ingår amortering och ev. ränta. Ev administrations- och uppläggningsavgift tillkommer efter vald betalningsplan. Lägsta månadsbetalning är för närvarande 115 kr + ev administrationsavgift. Uppläggningsavgift debiteras för varje vald betalningsplan.


Exempel för delbetalning 12 månader*
 

 

Kreditbelopp/Köp
10 000 kr
Rörlig årsränta
0%
Adm. avg./mån
39 kr
Uppläggn. avg.
295 kr
Effektiv ränta
13,76%
Kreditkostnad
763 kr
Ord. mån. belopp**
873 kr
Totalt belopp att betala
10 763 kr

 

 
*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2018-10-07. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

**Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven kreditkostnad och totalt belopp att betala.

Kontrollera konto

Du som har Ticketkort kan logga in och kontrollera din kredit, ditt saldo och senaste inbetalning via Resurs hemsida och mobilt BankID . » Logga in här

Obs! Har du sparkonto hänvisar vi dig till Resurs banklinje på telefon 0771-10 11 12.

Kreditgivare
Resurs Bank AB
Box 221 48, 250 23 HELSINGBORG
Tel kundtjänst: 0771 - 11 22 33

» Resurs Bank AB 
 

Hjälp att boka? clear
Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, nedan. Vi har just nu längre väntetider än vanligt, men ringer upp så fort vi kan!
Tack! clear

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear