0771 - 456 700 Våra butiker

5 starka skäl till att boka på ticket.se

Störst i Norden

Vår storlek är vår styrka. Som den största privatresebyråkedjan i Norden med en omsättning på ca 5 miljarder kan vi säkerställa att våra kunder alltid har tillgång till det största utbudet och de bästa priserna på resor från alla våra samarbetspartners. Vi jobbar med alla ledande charter- och researrangörer, kryssningsrederier samt flyg- och hotellbolag som finns. Hos Ticket hittar du alltid en billig resa. Vi visar vägen till rätt resa!

Oslagbar service

Vi har 230 reserådgivare som gärna svarar på dina frågor och hjälper dig om något skulle gå fel. Du når oss på telefon 0771-45 67 00, via vårt kontaktformulär eller i någon av våra Ticketbutiker runt om i landet. Testa också vår callbackfunktion på sajten där vi ringer upp dig och hjälper dig med dina ev frågor. Följ oss gärna på Facebook!

Ticket Garanti

Med tecknad Ticket Garanti har du ett skydd som ger dig möjlighet att avboka resan och få pengar tillbaka om något oförutsett skulle inträffa, exempelvis om du av någon anledning inte vill eller kan resa iväg. 

Mer om Ticket Garanti »

Trygg betalning

Ticket arbetar med de senaste och säkraste versionerna av betalningslösningar som finns på marknaden och som uppfyller alla nu kända krav på säker betalning på Internet. Du kan alltid betala tryggt med kort via Internet hos oss. Är du ändå osäker kan du boka din biljett på hemsidan och betala resan i en av våra butiker. Ticket har självfallet ställt säkerhet enligt resegarantilagen.

Nöjda kunder

Nöjda kunder Ticket har mycket höga värden i nöjd-kund-mätning, hela 86% mycket nöjda kunder i senaste undersökningen! Vi ställer alltid upp för våra kunder och försöker att i alla lägen ge den bästa servicen och bemötandet.

Oj, vi hade visst en till...

Högsta kreditvärdighet

Ticket har trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem.


Hjälp att boka? clear
Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, nedan. Vi har just nu längre väntetider än vanligt, men ringer upp så fort vi kan!
Tack! clear

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear