0771 - 456 700 Våra butiker

Upptäck mer! Rundresor och paketresor världen över.

Oavsett om du vill bada i vattenfall, göra en rundresa genom den Amerikanska södern, upptäcka Sydamerika och Karibien eller helt enkelt koppla av på den mest exotiska plats du kan tänka dig, så finns utbudet hos Ticket. Ticket samarbetar med ett flertal specialistarrangörer och vi hjälper dig att hitta just din drömresa. 

En rundresa i Asien låter dig utforska allt som denna fantastiska världsdel har att erbjuda! Upplev Kinas största sevärdheter, res runt i Japan eller Indien, upptäck natur och kultur, storstäder, stränder och kulinariska upplevelser. Vi erbjuder en mängd olika rundresor i Asien  och tipsar gärna om vad som kan passa bäst för just dig! 

 

Läs mer och boka här »

I denna del av världen finns så mycket att utforska! I Sydamerika hittar du massor av fascinerande historiska sevärdheter, spännande städer och fantastisk natur. Centralamerika och Karibien erbjuder förutom paradisiska stränder även mycket annat – regnskog i Costa Rica, Mayakulturen i Mexiko, salsa i färgstarka Kuba… Listan kan göras lång!

 

Läs mer och boka här »

Att åka på en rundresa är ett populärt sätt att upptäcka mer av Europa, alla städer och sevärdheter. På Tickets olika rundresor får du uppleva populära Europeiska städer som Barcelona eller Wien, pittoreska byar i Italien, Venedigs broar och gränder, fantastisk natur med gejsrar och vulkaner på Island, och gröna landskap i Irland. En rundresa är ett roligt och bekvämt sätt att uppleva mer av Europa! 

 

Läs mer och boka här »

När du är så långt bort som på andra sidan jordklotet måste du resa runt och utforska så mycket som möjlig! Här hittar du naturupplevelser utöver det vanliga – korallrev och öken i Australien, fjordar och gejsrar i Nya Zealand. Detta kombinerat med storstadsliv och härliga stränder. Ticket erbjuder även rundresor till Söderhavet där du får besöka paradisöar de flesta bara drömmer om!

 

Läs mer och boka här »

Upplev det bästa av USA och Kanada på någon av Tickets alla rundresor. Res längs USA:s östkust och besök städer som New York, Washington DC och Orlando, upptäck soliga Kalifornien med vackra stränder och stora städer eller utforska Kanadas storslagna natur. Varför inte uppleva USA på egen hand? Hyr en bil och åk på en roadtrip! Vi hjälper dig att hitta just din drömresa!

 

Läs mer och boka här »

För dig som vill upptäcka mer av Afrika är möjligheterna många. Upplev världens bästa safariupplevelser i östra Afrika, vandra och utforska vacker natur och kultur i Sydafrika eller res till Nordafrika och populära resmål som Egypten och Marocko. Följ med på en rundresa så får du upptäcka det allra bästa av Afrika på våra noga utvalda resmål. 


Läs mer och boka här »

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear