0771 - 456 700 Våra butiker

Safari och Afrikaresor

Res till färgstarka Afrika och upplev natur, historia, intressanta människor och äventyr. I östra Afrika kan världens bästa safari kombineras med lata dagar på kritvita stränder, i söder kan du besöka makalösa Sydafrika, i norr kan du uppleva Egyptens spännande historia, och i väst hittar du sagolika Marocko med upplevelser från tusen och en natt.

 

Vi har valt ut några av våra favoritrundresor i Afrika, men självklart har vi många andra fantastiska resor att erbjuda på världens näst största kontinent. För fler förslag och inspiration, besök din närmaste Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Safari i östra Afrika

Få upplevelser i livet kan mäta sig med ett safariäventyr, och världens bästa safariupplevelser hittar du i östra Afrika! Att komma nära inpå de vilda djuren i deras egen hemmiljö är en mäktig känsla som ger minnen för livet.

safari tanzania

Tanzania

Serengeti, Lake Manyara, Ngorongorokratern, Tarangire fr. 35 500 kr


Den mest klassiska safarin, i världens bästa vildmarksområden! Ingen annanstans har du lika bra förutsättningar att få se ”The Big Five”: elefant, noshörning, lejon, leopard och afrikansk buffel. Och mycket, mycket mer.

 

 10 dagar – max 14 deltagare
 Svensktalande färdledare
Kombinera med Kilimanjaro eller Zanzibar

Sänd bokningsförfrågan

Bergsgorilla i Uganda

Kenya och Uganda

Masai Mara, Lake Nakuru, Lake Bunyoni, Murchison fr. 38 775 kr 


En campingsafari genom fyra nationalparker som ger oerhört mycket för pengarna. Besök Masai Mara (som delar ekosystem med Serengeti), se de utrotningshotade bergsgorillorna och gå på vandringssafari. 

 

 18 dagar – max 14 deltagare
Engelsktalande färdledare
 Både savann och bergsgorillor

Sänd bokningsförfrågan

Sydafrika

Sydafrika är inte bara ett av världens vackraste länder, det bjuder också på allt från safari och vingårdar till golf och besök i kåkstäder. Ett land av skarpa kontraster för den som har svårt att välja, och vill uppleva allt! Här nedan har vi valt ut några av våra favoritrundresor, men om du bara vill boka flyg och boende kan du istället klicka här.

rundresa sydafrika

Natur, kultur & vilda djur i Sydafrika

En heltäckande rundresa med blandad kompott fr. 28 95 0kr

 

En upplevelseresa som förutom vilda djur och magnifika naturupplevelser i Krugerparken, Drakensbergen, Panoramarutten och Godahoppsudden även bjuder på guldvaskning, kåkstadstur och vinprovning.

 

 11 dagar – max 10 deltagare
Svensktalande färdledare
Kombinera med Vilanculos (Mocambique)

Sänd bokningsförfrågan

victoriafallen

Livsnjutarens Sydafrika med Victoriafallen

Kapstaden, Zambezifloden, Panoramarutten, Krugerparken, Godahoppsudden fr. 46 980 kr

 

Kryssa längst Zambezifloden, upplev mäktiga Victoriafallen, besök Godahoppsudden, åk på safari, besök rehabiliteringscenter för vilda djur, shopping och vinprovning i och runt Kapstaden. En resa med allt!

 

 15 dagar
Svensktalande färdledare
 Kombinera med Vilanculos eller Royos Rail

Sänd bokningsförfrågan

Nordafrika (Egypten och Marocko)

Upplev Egyptens rika kultur och historia, och kombinera med sol, bad och snorkling i världsklass i Röda Havet. Eller besök magiska Marocko, ett färgstarkt land med mytomspunna städer och unik natur. Här har vi valt ut några av våra favoritrundresor, men om du bara vill boka flyg och boende kan du klicka här för Egypten eller klicka här för Marocko.

pyramiderna i egypten

Stora Egyptenresan

Kairo, Valdalen, Alexandria, Aswan, Nilen, Luxor, Hurghada/El Gouna
fr. 27 000 kr


Se Pyramiderna och Sfinxen, besök Alexandria och Aswan, åk på Nilenkryssning till Luxor och Karnak, och avsluta med sol & bad i Röda Havet. En komplett resa som  låter dig uppleva allt som civilisationens vagga har att erbjuda! 

 

 13 dagar
Svensktalande färdledare
Både historia och sol & bad

Sänd bokningsförfrågan

marocko

Marockos kungliga städer

Marrakech, Meknes, Volubilis, Fes, Rabat, Casablanca, Essaouira fr. 12 998 kr

 

Upplev Marockos färger, dofter, arkitektur, historia och kultur, och kastas tillbaks i tiden på sagotorget i Marrakech, den romerska ruinstaden Volubilis, basargatorna i Fes, och piratborgen i Essaouira. 

 

 8 dagar
Skandinavisktalande färdledare
En upplevelse från Tusen och en natt

Sänd bokningsförfrågan

 

 

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.

 

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear