0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Bangkok

Bangkok är en enorm stad och den svindlande känsla det ger är en av många känslor som genomsyrar en när man åker hit. Staden har ingen direkt stadskärna utan områdena flätar in sig i varandra likt en vävd matta.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!


Allt är intensivt i Bangkok – färgerna, dofterna, smakerna, ljuden, trafiken och alla dessa miljoner människors energier samlade på ett och samma ställe… Bangkok är en upplevelse som kräver entusiasm och den är som tur är lätt att hitta här.

Generellt är staden mycket billig att turista i och shoppingen är fenomenal. Dessutom finns här en hel del intressanta nattklubbar och barer att festa sig genom nätterna i.

Det stora palatset och smaragdtemplet Wat Phra Kaew är i det närmaste ett måste att uppleva för den som besöker Bangkok. Båda ligger nära den kända turistgatan Khao San Road. Smäktande vackert och imponerande i all sin prakt.

Ett av de största och äldsta templen i Bangkok heter Wat Pho. Här finns bl a en 46 meter lång, guldbeklädd Buddha som kallas Den Vilande Buddhan.

Precis som många andra miljonstäder världen över så har även Bangkok ett eget Chinatown. Detta område präglas av kinesisk arkitektur, kinesisk mat, dofter, skyltar och marknader i kinesisk stil och är ett av Bangkoks äldsta områden.

För insupande av lite Thailändsk kultur och historia så är ett besök på Bangkoks nationalmuseum trevligt.

Blir man trött på stadens trafik och trängsel så är ett avbrott i Bangkoks stadspark Lumpiniparken perfekt. En stor, välskött och grön tillflyktsort mitt i denna enorma stad.

Billigt flyg tur&retur till Bangkok

fr. 5 370:-
fr. 5 254:-
fr. 5 472:-
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear