0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Mallorca

Fantastiska Mallorca har allt du kan tänka dig för en härlig semester med eller utan barn. Från shopping i huvudstaden Palma till charmiga byar, milslånga stränder, roliga aktiviteter, storslagen arkitektur och historia.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

På Mallorca finns det många vackra platser att besöka, vare sig du är ute efter en avkopplande semester med familjen, en romantisk resa med din partner eller en partyvecka med vännerna. För den som gillar aktiviteter finns både dykning, golfbanor och vandringsleder på ön.
 

Res till Alcudia och koppla av på den 14 kilometerlånga barnvänliga sandstranden, ta dig till Mallorcas största stad Palma som är känd för sin shopping, goda tapas och häftiga katedral, eller åk till Magaluf som präglas av sol och bad på dagen och partyliv på nätterna.

Mallorcas huvudstad är vackra Palma som är rik på intressant historia och sevärdheter. Staden är uppdelad i två delar, en äldre del och en ny och modern.
 

San Miquel är en liten charmig shoppinggata med traditionella och lokala märken. Shoppinggatan slutar vid Plaza Mayor, där det finns en marknad med lokala konstnärer som säljer sina fina målningar. Bra att veta är att från klockan två till ungefär halv sex har de flesta affärer och butiker stängt för siesta.
 

La Seo - Katedralen I Palma har en fantastisk arkitektur och är den mest välbesökta sevärdheten på Mallorca.
 

Royal Palace var från början ett muslimskt slott som senare förvandlades till kungafamiljens palats. Byggnaden används än idag av kungafamiljen för olika evenemang.
 

Webelo espanol eller med annat namn Spanish village var byggt 1967 och är en plats där du kan uppleva typiskt spansk arkitektur.
 

Miró-muséet är skapat av den världsberömde konstnären Joan Miró och är absolut värt ett besök om man är konstintresserad.
 

La Granja är en vacker herrgård med inspiration från Skansen i Stockholm. Gården ligger ungefär 1 mil från Palma. Med härlig grönska och anor från 1000-talet kan man tro att tiden stått still. Här får man se hur det såg ut och hur man levde för flera hundra år sedan.
 

Valldemossa kloster och Chopinmuséet är två sevärdheter som lockar flera miljoner besökare varje år. Valldemossa är en av de vackraste byarna i Mallorca belägen högt på ett berg omgivet av fantastisk grönska och djupa dalar. Platsen ligger 25 kilometer norr om Palma och är ett utmärkt utflyktsmål under dagen.

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear