0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Gran Canaria

Gran Canaria är ett mycket populärt charterresmål med ett behagligt klimat året om. På ön finns allt för en härlig solsemester; bra hotell, långa sandstränder längs kusten, magisk utsikt uppe i bergen, bra utbud av restauranger, shopping i Las Palmas, golfbanor, barer och nattklubbar.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

Vi på Ticket hjälper dig gärna att hitta billiga flyg och hotell till Gran Canaria. Dessutom guidar vi dig för att hitta utflykter och aktiviteter som passar dig. För den som vill resa runt på ön, rekommenderar vi att boka hyrbil. Perfekt för dig som vill se så mycket som möjligt av Gran Canaria och dessutom ta det i din egen takt. Boka hyrbil här.

Fina sandstränder
Gran Canaria är den tredje största Kanarieön. Många reser till Gran Canaria för de fina sandstränderna. På ön finns många härliga stränder att välja bland. För sol och bad är sydkusten ett säkert kort. Maspalomas är perfekt för den som söker lugnet, men vill ha nära till livligt nöjesliv. Här finns stränderna Playa de Maspalomas och Playa del Inglés. En av de populäraste stränderna är Playa de Anfi som ligger västerut med importerad sand från Bahamas.

 

Las Palmas – mix av storstad och badort
För den som vill kombinera storstad och badort finns den fina staden Las Palmas där du kan shoppa, bada och äta gott. En av sevärdheterna i huvudstaden är den fyra kilometerlånga stranden Las Canteras. En strand som är väldigt populär bland surfare, då de bästa vågorna på ön hittas här. Den tveklöst finaste stadsdelen heter Vegueta, här kan man vandra på kullerstensgator och beundra arkitekturer. Här finns bland annat den berömda katedralen och columbusmuseet. Intill Vegueta finns shoppingkvarteret Triana, med både enkla och exklusiva butiker.

 

Magiska vyer i bergen
Gran Canaria handlar inte bara om stränder. På ön finns fantastiska berg med magiska vyer. Ett perfekt utflyktsmål för vandrare, klättrare och cyklister. Hit kan du boka hyrbil och besöka de inhemska byerna. Fataga är en fin by att besöka. Ett annat måste om man besöker bergen är att ta sig till Barranco de Guayadeque där det finns fina grottor och öns höst belägna kyrka.

 

Palmitos Park
Fågelparken Palmitos Park är en välbesökt plats med massvis av olika fågelarter. En rolig sevärdhet för hela familjen.

 

Aqualand
För den som älskar vattenland, är Aqualand ett paradis. Vattenlandet ligger mellan Maspalomas och Palmitos Park och har över 30 roliga och fartfyllda rutschbanor.

 

Grottklostret - Cenebio de Valerón
Ett grottkloster som består av cirka 300 grottor från stenåldern.

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear