0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Paris

Alla som har satt sin fot i Paris vet att det är en stad utöver det vanliga - en stad som trots sin storlek, fortfarande andas romantik och fransk storstadscharm.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

Paris är fullt av allt från storslagna sevärdheter och restauranger av toppklass till små pittoreska gränder och mysiga kaféer. Varje år lockar Paris till sig över 30 miljoner utländska turister och alla vill njuta av den världsberömda franska maten, shoppa parisiskt mode, beundra stadens sevärdheter och frossa i dess kulturarv. Få städer på jorden har så mycket att erbjuda turister som Paris har och det är därför det är en av de mest välbesökta platserna i hela Europa.

I en stad som Paris behöver man verkligen inte leta efter saker att se och göra under sin vistelse, sevärdheterna är både många och spektakulära.

Eiffeltornet är förmodligen både Paris och hela Frankrikes mest kända landmärke. Tornet byggdes år 1889 för att utgöra en spektakulär entré till firandet av 100-årsjubiltéet av den franska revolutionen. Det är ett 324 meter högt torn, gjort helt i järn. Man kan som turist gå upp för de 1665 trapporna, ta hissen, eller bara skåda skönheten nere från marken.

Det finns nog ingen stad i världen som är så starkt förknippad med konst som Paris. Louvren är ett konstmuseum i Paris absoluta centrum, det är en gigantisk byggnad och ett av de största museerna i världen. Louvren är hem till många av de allra största konstverken i världen, bl a Leonardo da Vincis Mona Lisa.

Notre Dame är en kolossal gotisk katedral i centrala Paris. Katedralen har anor från 1100-talet och anses vara en av de vackraste gotiska byggnaderna i hela världen.

Billigt flyg tur&retur till Paris

fr. 1 220:-
fr. 1 690:-
fr. 1 320:-

Resor till Frankrike

Resor till Nice | Resor till Paris
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear