0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till London

En metropol som svämmar över med historia och kultur samtidigt som det är trendigt, moderiktigt och up-to-date. Man känner verkligen pulsen här. Givetvis talar vi om London. Det finns så mycket att se och göra i denna pulserande stad att de som en gång varit på besök snart känner en längtan av att få komma tillbaka.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

I London är det inte stränder, värme och ett smakrikt kök som lockar turister, snarare tvärtom. Det är asfalten, folklivet och nattlivet, den fantastiska shoppingen och de oändliga sevärdheterna i form av historiska byggnader, muséer och andra attraktioner som får oss att längta till London. 

Big Ben är världens största klocktorn med en urtavla vänd åt varje håll. År 2009 firade Big Ben sin 150:e födelsedag och idag är tornet ett av Londons mest igenkänningsbara landmärken.

The London Eye är världens högsta pariserhjul. Hjulet är placerat mitt i Londons hjärta och åker man en tur så får man en oslagbar utsikt över hela London. En tur kostar knappt 200 kronor – väl investerade slantar när man turistar i London.

Buckingham Palace är Englands kungahus. Här bor Englands Drottning när hon befinner sig i London och resten av kungafamiljen vid officiella sammanhang. Buckingham Palace byggdes år 1705 åt hertigen av Buckingham. Det är ett mycket imponerande och välskött palats som man får lov att se insidan av mot en entréavgift. Bljetterna är dock begränsade och tar i regel slut fort, så boka i förväg!

Madame Tussauds  är ett världsberömda vaxkabinett som huserar skrämmande verklighetstrogna vaxvarianter av kändisar och kungligheter från hela världen. Ge Brad Pitt en kram, eller varför inte passa på att skaka hand med David Beckham under ditt besök i London? Inträde ca 250 kronor.

Billigt flyg tur&retur till London

fr. 1 425:-
fr. 1 347:-
fr. 2 135:-

Resor till England

Resor till London
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear