0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Hurghada

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

Luxortemplet ligger fem timmar med bil från Hurghada. Detta nästan 4000 år gamla monument är helt klart en av de intressantaste sevärdheterna i hela världen. Det är lätt hänt att man blir en aning knäsvag när man står vid foten av de gigantiska pelarna.

Gillar man dykning så är Sha’ab Sbu Ramada nästan ett måste. Här finns så mycket fisk och fiskstim att området går under smeknamnet akvariet. Sha’ab Sbu Ramada ligger 11 km sydöst om Hurghada.

Om man reser med små barn så är en båttur ut till den ljuvliga lilla ön Giftun en strålande idé. Här är stränderna långa och lugna och det turkosa vattnet väldigt badvänligt.

Vill man se pyramiderna under sin tripp till Egypten så finns såklart den möjligheten, mer storslaget blir det inte än att se de stora, perfekt verkställda, 4500 år gamla kolosserna nere ifrån marken. Kairo ligger 6 timmar från Hurghada med bil. Man kan åka med någon av de organiserade bussturerna eller flyga.

Ökensafari på häst, kamel eller i det lite mindre äventyrliga alternativet jeep, är garanterat ett minne för livet. Man kan välja att ge sig ut på kortare halvdagsturer eller längre turer på upp mot fem dagar. Det ett äventyr som bl. a. inkluderar möte med beduiner och den fantastiska vyn över solnedgången i öknen.

Billigt flyg tur&retur till Hurghada

fr. 3 556:-

Resor till Egypten

Resor till Hurghada
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear