Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Om Ticket

 

Fakta Ticket

 

Antal butiker: 
52 i Sverige och 19 i Norge

Telefonservice i: 
Sverige och Norge

Hemsidor i: 
Sverige, Norge, Danmark och Finland

 

 

 

 

Braganza

Braganza är ett svenskt investmentbolag med verksamhet i Sverige, Norge och Spanien. Investeringar inom flygbranschen, resebranschen, upplevelseindustrin och distributionen av resetjänster utgör den huvudsakliga delen av Braganzas verksamhet. Flygbolaget BRA, Ticket Leisure Travel Group, Escape Travel och nöjesparken Kristiansand Dyrepark tillhör företagets största enskilda investeringar.
 

Några av de största företagen som ingår i Braganza:
 

BRA – Braathens Regional Airlines

BRA är Sveriges inrikesflygbolag. Bolaget flyger till 13 destinationer i Sverige med Stockholms cityflygplats Bromma som nav. Med en marknadsandel över 40% går var tredje inrikes flygresa med BRA.
 

Escape Travel

Escape Travel är en reguljärflygbaserad researrangör, som säljer gruppresor med guide samt individuella resor. Escape är särskilt starka inom flodkryssningar och resor till Island. Andra viktiga destinationer är USA och Sydafrika.
 

Escape Sport

Escape Sport är Sveriges mest kompletta resebyrå för idrottsresor. De har fotbollsresor, hockeyresor, träningsläger och cupresor för de flesta idrotter samt resor till Formel 1. Dessutom har de öl- och whiskeyresor samt företagskonferenser och event.

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!