Kryssningar i Medelhavet

En kryssning är sex resor till samma pris som en. Du checkar in dag ett, och sedan vaknar du upp i en ny stad varje morgon. Eftersom fartyget är en fantastisk upplevelse i sig så går dessutom inget av semestern förlorad i transportsträckor. I prisexemplen ingår boende, mat, underhållning och de allra flesta aktiviteter ombord.

Vi har valt ut våra favoritkryssningar nedan, men vi har självklart mängder av andra fartyg och destinationer att erbjuda, och både kortare och längre kryssningar att välja bland. För fler förslag och inspiration, besök din närmsta Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Västra Medelhavet

Harmony of the Seas

Barcelona - Palma - Marseille - Florens - Rom - Neapel -Till havs - Barcelona
 

 

Harmony of the Seas tillhör världens största klass av kryssningsfartyg. Här finns verkligen något för alla. Vad sägs om shower både på vatten, is eller i teatern, 20 restauranger, inte bara en, utan tre vattenrutschbanor och två surfmaskiner, underbar spa avdelning med mera. 

 

 7 nätter, 6 destinationer
 20 restauranger och barer
 Royal Caribbean

 Välj

MSC Grandiosa - Nytt fartyg

Barcelona - Marseille - Genua -Neapel - Messina - Valletta - Till havs -Barcelona. 

 


Kryssa med Medelhavets nyaste fartyg, MSC Grandiosa. Shoppa och fascineras av det interaktiva LED-taket i Galleria Bellissima.Njut av två exklusivt framtagna shower från Cirque du Soleil. Upplev AI-teknologi i hytten och fartyget. *Gäller kryssningar i vinter 19/20, boka senast 20/10.

 

 Helt nytt fartyg
 6 olika destinationer               
 MSC Cruises          


Välj

 

Celebrity Edge - Nyhet!


Just nu: Inkl dryckespaket

Upplev det mest spektakulära fartyget i Medelhavet, arkitektdesignade Celibrity Edge! Njut av en middag på "the Magic Carpet"- glasverandan som hänger utanför fartyget. En romantisk resa för livsnjutaren eller kompisgänget som vill uppleva modern design.  

 

 Upplevelse utöver det vanliga
 11 restauranger & 7 barer
 Unikt fartyg

Välj

 

MSC Seaview

Barcelona - Korsika - Genua - La Spezia - Rom - Cannes - Palma De Mallorca - Barcelona 
 

Varje del på fartyget är designat för att dra maximal nytta av havsutsikten och solljuset. De imponerande 360 graders promenad däcket fungerar som ett nöjesdäck där du kan promenera, äta och dricka gott samt shoppa. Allt medan du njuter av den spektakulära utsikten. 

 

 7 nätter, 6 destinationer
 Världens bästa havsutsikt           
 MSC Cruises

Välj

Östra Medelhavet

MSC Magnifica

Venedig - Bari - Katakolon - Santorini - Aten - Korfu - Kotor - Venedig  
 


Inte bara kristallklart vatten och intressanta destinationer utan även  ett vackert fartyg med sinne för detaljer. MSC Magnifica bjuder på valmöjligheter för alla. Allt från avkoppling i bubbelpoolen eller på Aurea Spa, lekland inomhus om solen blir för het till shower, musik och restauranger. 

 

 7 nätter, 7 destinationer
 3 restauranger och många barer        
 Populär rutt

Välj

 

​Rhapsody of the Seas

Venedig -  Kotor - Corfu - Aten - Mykonos - Argostoli - till havs - Venedig
 


Ett till storleken lite mindre fartyg vilket ger lite mer personlig och avslappnad atmosfär. På ditt boende för en vecka erbjuds bland annat aktiviteter såsom klättervägg, fitnesscenter och spa.

 

 7 nätter, 5 destinationer
 Världens vackraste utsegling      
 Royal Caribbean

 Välj

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.

 

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!