Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises finns till för livsnjutarna och ombord på deras fartyg kan du njuta av ölsortimentet i Gastrobar, pröva de fräscha drinkarna i Slush, känna gräset mellan tårna mitt ute på havet i Lawn Club, titta på glasblåsning, gå en målningskurs eller bara slappna av vid poolen eller i Canyon Ranch SpaClub.

För fler förslag på kryssningar och inspiration, besök din närmsta Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Karibien

Det bästa sättet att uppleva allt som Karibien har att erbjuda är genom en kryssning. Vi har tagit fram två  olika resrutter med härliga Celebrity Eclipse från Miami eller med kommande helt nya fartyget Celebrity Edge från Fort Lauderdale.

Celebrity Eclipse

Miami, St Marteen, Antigua, Saint Lucia, Barbados, Bonaire, Curacao, Aruba. Från 12 837 kr

En kryssning för livsnjutaren!  Känn gräset mellan tårna och doften från utomhusgrillen i Lawn Club på översta däck, beställ lunchen i en picknickkorg till The Alcove. Koppla av i fartygets poolen, i härliga lounger eller i fartygets spaavdelning.  

 

 14 nätter, 8 destinationer
Dryckespaket ingår i de flesta hytterna
Utomhusdäck med härlig gräsmatta

Sänd bokningsförfrågan

Celebrity Edge

Fort Lauderdale, Puerto Rico, Tortola, St Marteen. Från 16 104 kr

 

Flottans nyaste fartyg sjösätts vintern 2018. Celebrity Cruiseshar  designat ett av världens mest avancerade fartyg med imponerande nyheter – bland annat en gigantisk glasveranda som förflyttar sig mellan däck 2 och 16.   

 

 7 nätter, 4 destinationer
Nyhet!
Bästa premiumresan

Sänd bokningsförfrågan

 

Medelhavet

Celebrity erbjuder fina premiumkryssningar i Medelhavet. Välj din egen favoritrutt, eller stanna borta längre och kombinera två eller fler kryssningar med varandra.

Celebrity Reflection

Rom, Florens, Nice, Korsika, Sardinien, Neapel. Från 9 865 kr

 

Njut av en picknick i gröngräset ackompanjerat av levande musik samtidigt som Medelhavets blå vatten, fantastiska kustremsa och underbara öar seglar förbi. Tempot på fartyget är något lägre, men servicen håller mycket hög standard. En romantisk resa för livsnjutaren! 

 

 6 nätter, 6 destinationer
Dryckespaket ingår i de flesta hytter
Premiumkryssning

 

Sänd bokningsförfrågan

Celebrity Constellation

Barcelona, Valencia, Florens, Rom, Montenegro, Split, Venedig. Från 10 957 kr

 

Med snygga faciliteter och hytter och förstklassig service är det lätt att trivas ombord. Njut av ljumma Medelhavskvällar i vinbaren, lyssna på levande musik eller ät mat komponerad av stjärnkockar. Innan dagen tar vid på nästa spännande destination  

 

 9 nätter, 7 destinationer
 Från Barcelona till Venedig
 Broadwayinspirerade shower

 

Sänd bokningsförfrågan

Asien

För dig som vill uppleva Asien på ett bekvämt sätt rekommenderar vi kryssning! Bara att checka in, packa upp och låta destinationerna komma till dig.

Celebrity Millenium

Hong Kong, Hanoi, Hueda Nang, Ho Chi Minh, Bangkok, Singapore.
Från 13 497 kr


Ditt livs äventyr väntar i exotiska, spännande Asien. Utforska  Singapore, Thailand och Vietnam tillsammans med bekväma fartyg.  Prisbelönta restauranger ombord ger dig stor variation på matupplevelserna.

 

 14 nätter, 6 destinationer
 Övernattning på fler av destinationerna
 Annorlunda och exotiskt

 

Sänd bokningsförfrågan

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.

 

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!