Välkommen att skicka en kostnadsfri förfrågan!

Boka gruppresor och konferensresor

Är du ute efter en gruppresa som skapar teamkänsla och minnen för livet? Vi på Ticket Privatresor anordnar allt från företagsresor/konferensresor till events, körfestivaler, studieresor, kickoff, resor för idrottsföreningar och mycket mer. Sedan 2012 har vi med vår höga kompetens skräddarsytt gruppresor för tusentals kunder. Vi hjälper dig med allt från flyg och hotell till middagar, utflykter och andra evenemang. Välkommen att skicka en kostnadsfri förfrågan så hjälper vi dig!

 Lång erfarenhet och hög kompetens
 

 Personlig service och engagemang hela vägen
 

 Skräddarsydd resa efter dina önskemål

 

 

Få en skräddarsydd offert


(Helt kostnadsfritt - ej bindande)

 

0770 - 45 75 23

Telefontid: måndag-fredag kl. 08-17

Omdömen från våra kunder

Dermot

"Jag är så nöjd med Tickets Gruppresor och skulle absolut rekommendera till mina vänner och kollegor.”

Marie

"Uppskattar väldigt mycket den snabba servicen och snabb respons på frågor!"

Mikael

"Tack för ett helt perfekt arrangemang. Alla är jättenöjda, resor, boende och nöjen har fungerat perfekt."

Genomsnittsbetyg

Populära gruppresor för alla smaker

Konferansresor
Kryssningar

Företagsresor & Konferensresor

Gör er konferens till ett minne för livet. Vi hjälper er att skräddarsy er konferensresa och planerar allt från teambuildningaktiviteter till middagar och mycket mer.

 

 

Kryssningar

Att åka kryssning är en semesterupplevelse utöver det vanliga med spännande äventyr, god mat och härlig underhållning. Åk exempelvis på en 4-5 nätters kryssning till Tallinn och St Petersburg, eller varför inte kryssa en vecka i Karibien eller Medelhavet?

 

 

Storstäder & cityweekends
Resor för skolor, idrottsföreningar & körer

Storstäder & cityweekends

Upplev storstadspulsen i exempelvis London, Paris eller New York.
Vi arrangerar flyg, hotell och roliga evenemang till alla storstäder utifrån ditt önskemål.

 

 

Resor för skolor, idrottsföreningar & körer

Samla klassen, idrottsföreningen eller kören och åk på en gemensam charterresa eller storstadsresa, som stärker sammanhållningen och skapar minnen ni sent kommer att glömma.

Gruppresor inom Sverige
Temaresor

Gruppresor inom Sverige

Du behöver inte resa långt - Sverige är land som är fullt av vackra miljöer och roliga aktiviteter. Vi har samarbete med några utvalda leverantörer och erbjuder konferens, teambuildning och hotell inom Sverige. Upplev exempelvis populära Ishotellet i Jukkasjärvi och se det fantastiska norrskenet.

 

 

 

Temaresor

Temaresor är en upplevelse utöver det vanliga. Varför inte exempelvis åka på en mat- och vinresa till Toscana och njuta av smaker du inte vill missa?

 

Ticket gruppresor tipsar

Varje år åker vi på studieresor för att få inspiration och kunna erbjuda det bästa resförslaget utifrån dina önskemål. Ta del utav några av våra bästa restips!

 

 

 

 

 


 

Gruppresa till Tallinn

"Tallinn är en medeltida Hansa stad med kullerstensgator som påminner lite om Visby på Gotland. Det är smidigt att ta sig runt och man kan vandra längs den intakta stadsmuren som skyddar den sagolika stadskärnan."
 

Se våra bästa tips från vår gruppresa i Tallinn »

 

 

Gruppresa till Mallorca

"Mallorca passar alla. Våra grupper trivs bra både i Palma stad och i Playa de Palma. Här finns den sköna stämningen på tapasbarerna. Böljande vallmofält, grönskande olivlundar, hav, berg och ljuvliga stränder. Klimatet är bra och säsongen sträcker sig från början av april till oktober."

 

Se våra bästa tips från vår gruppresa till Mallorca »

 

 

 

 


 

Gruppresa till Amsterdam/Rotterdam

"Med sina karaktäristiska kanaler omgivna av smala, låga och sneda 1700-talshus är Amsterdam utan tveckan en av de charmigaste huvudstäderna i Europa."


"Rotterdam är den näst största staden i Nederländerna och en av världens största hamnar. En industistad som vibrerar av konst, spännande arkitektur och design."

 

Se våra bästa tips från Amsterdam/Rotterdam »

 

 

 

 

Topp 10 resmål - gruppresor och konferenser

 • 1. Lissabon
  En charmig huvudstad i Portugal som är perfekt att besöka för en weekend under hösten eller våren. Lissabon är en pärla med vackra gamla byggnader och fantastisk mat, helt klart värt ett besök.

 • 2. Riga
  En av Europas mest attraktiva storstäder. Riga är perfekt att besöka året om och lockar med sina fördelaktiga priser, stora utbud av nöjen, nattliv och matställen. I Riga finns helt enkelt något för alla oavsett intressen. 

 • 3. Mallorca
  Mallorca är ön som har allt: vackra badstränder, charmiga byar, livligt nattliv och mysiga tapasbarer. Ön är liten och lätt att ta sig runt. Vandra eller cykla längs Mallorcas fina vandringsleder och njut av de vackra vyerna. 
 •  
 • Få tips om vad du kan göra på Mallorca »

 • 4. Prag
  Tjeckiens huvudstad Prag är en av Europas mest bevarade städer och ett prisvärt resmål. Prag ökar allt mer i popularitet och lockar med sina barer, ölhallar, vackra kullerstensgator och restauranger i toppklass.

 • 5. Amsterdam​
  Unik atmosfär med kultur, konst och ett livligt restaurang- och nattliv lockar många besökare till Nederländernas huvudstad Amsterdam. Även känt som cyklarnas stad och har dessutom stort utbud av sevärdheter.

  Få tips om vad du kan göra i Amsterdam  »
   

 • 6. Helsingfors
  Du behöver inte åka långt för att få en fantastisk upplelvelse. I vårt grannlands huvudstad Helsingfors finner du designhotell i världsklass. Missa inte stadens trendiga barer, fina shopping och välsmakande middagar.

 • 7. Bilbao
  Bilbao är en trivsam stad i Spanien med vackra byggnader, gudomlig mat, fina museum och historiska platser. Staden representerar både det traditionella och det nya Spanien.

 • 8. Berlin
  En spännande och levande stad med nöjesliv, shopping och restauranger utöver det vanliga. Besök trendiga caféer, konstkvarter, barer, teaterföreställningar och upplev livemusik och mycket mer. Kort och gott en stad med mycket äventyr.

 • 9. London
  London är en av svenskarnas favoritstad. Staden bjuder på både shopping, museum, musikaler, teater, sightseeing, fotboll, prisvärda restauranger och härligt nöjesliv. Här finns något för alla smaker.

 • 10. Malaga / Costa del Sol​
  Malaga är en stad som är både livlig och avkopplande på samma gång. Upplev härliga stränder, spännande museer, vacker arkitektur och matställen som har öppet sent på kvällarna.

Ta kontakt med våra duktiga resesäljare

             Helena

   Mail: helena.liljegren@ticket.se

                Lisa

     Mail: lisa.edlund@ticket.se

                Pernilla

       Mail: pernilla.frank@ticket.se

                Marita

   Mail: marita.matikainen@ticket.se

 

                Tina

   Mail: tina.wallentinson@ticket.se

 

 

                Malin

       Mail: malin.winbo@ticket.se

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!