0771 - 456 700 Våra butiker

Bröllopsresa eller gifta dig utomlands

För många blir bröllopet ett kärt minne för livet, liksom bröllopsresan. Därför är det extra viktigt att välja resmål med omsorg. Kryssning eller paradisöar? Rundresa i USA eller safari i Sydafrika? Valet är ditt – men vi på Ticket hjälper gärna till att göra bröllopsresan till något alldeles speciellt!

 

Vi har valt ut några av våra mest efterfrågade resmål för bröllopsresor. Självklart har vi många andra fantastiska destinationer att erbjuda och även bröllopspaket med vigsel utomlands.  För fler förslag och inspiration, besök din närmaste Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Bröllopsresa

Alla har olika önskemål när de gäller bröllopsresa. Men en sak är gemensamt för de flesta – man vill att resan ska bli ett minne för livet. 

Bröllopsresa paradisöar

Paradisöar

Står någon av paradisöarna i Söderhavet eller Indiska Oceanen på önskelistan? Vi kan erbjuda en stor variation av hotell. Vill du bo på exklusiva resorts eller i enklare bungalows? Vi har något för varje budget. Kontakta oss så hjälper vi dig att planera och boka!

 Smekmånad i paradiset
 Bo exklusivt eller enkelt – du väljer!
 Sätt ihop just er drömresa!

Sänd bokningsförfrågan

Bröllopsresa medelhavet

Medelhavet

Oavsett om ni vill ha romantisk charm eller trendigt modernt har resmålen kring Medelhavet något att erbjuda alla. Vad sägs om en resa till vackra Sardinien, Menorcas orörda stränder eller romantiska vingårdar i Sorrento? Eller vill ni hellre njuta av Lissabons storstadspuls tillsammans? Möjligheterna är oändliga! 

 

 Romantik i medelhavsvärme
 Här finns någor för alla
 Vingårdar, stränder och storstadspuls

Sänd bokningsförfrågan

Bröllopsresa - Kryssning

Kryssning

En kryssning är kanske ett av de mest bekväma sätten att resa på. Här behöver ni inte släpa väskan och byta boende. Ändå bjuder varje dag på ett nytt resmål! Total avkoppling vid poolen eller utfärder i land? Ticket har ett stort utbud av kryssningar runt om i världen – kontakta oss så hjälper vi er!

 

 Nytt resmål varje dag!
 Romantik med största möjliga bekvämlighet
 Kryssa i Karibien eller vackra Medelhavet

Sänd bokningsförfrågan

Bröllopsresa USA

USA

Susa ner för Highway 1, stanna till vid någon av vingårdarna i Kalifornien och flyt sedan över till Hawaii och njut av dramatisk natur och vackra vyer. Eller varför inte köra hela vägen från kust till kust? I USA är allt möjligt - låt oss hjälpa er att sätta ihop en riktig drömresa!  

 

 

 Roadtrip från kust till kust
 Romantik och äventyr på Hawaii
 Vingårdar i Kalifornien

Sänd bokningsförfrågan

Bröllopsresa Safari i Afrika

Afrika

Vad sägs om att göra smekmånaden till ett riktigt äventyr, med hisnande vyer, god mat och dryck, besök på vingårdar – och självklart även en safari.  Kombinera gärna en händelserik safarivecka med lugn och ro på en vacker paradisö. En smekmånad i Afrika blir sällan tråkig. 

 

 Oförglömlig safari
 Vackra paradisöar
 Äventyr, god mat och vacker natur

Sänd bokningsförfrågan

Gifta sig utomlands

I samband med att ni bokar er resa hos oss kan vi erbjuda bröllopspaket utomlands.  Vigsel och bröllopsresa i ett – kan ert liv tillsammans börja bättre?

Bröllop söderhavet

Söderhavet

En romantisk ceremoni med sand mellan tårna är för många en dröm. Men faktum är att det inte alls behöver bli så mycket dyrare än att arrangera bröllop hemma i Sverige med släkt och vänner. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta er drömresa! 

 

 Ett riktigt drömbröllop
 Kristallklart vatten och paradisstränder
 Varmt och solsäkert

Sänd bokningsförfrågan

Bröllop Las Vegas

Las Vegas

Att under Amerikaresan göra en avstickare till Las Vegas är aldrig fel. Här bjuds du på ett rikt nöjesutbud av shower i världsklass, shopping och glammiga hotell. Att gifta sig Las Vegas-style är garanterat en upplevelse för livet. Kontakta oss så hjälps vi åt att sätta ihop en resa som passar just er!

 

 Roligt minne för livet
 Nöjesutbud i världsklass
 Passa på att uppleva USA

Sänd bokningsförfrågan

Bröllop Kryssning

Kryssning

Visst låter det romantiskt att lova varandra evig trohet ute till havs? Att gifta sig på kryssning är dessutom ett ovanligt bekvämt alternativ. Här kan brudpar få hjälp med allt från vigsel och fotografering till champagne och kanapéer. Allt i ett och samma paket. Hör av dig till oss så hjälper vi er att hitta rätt alternativ. 

 

 Vackert bröllop till havs
 Största möjliga bekvämlighet
 Allt i ett och samma paket

Sänd bokningsförfrågan

Bröllopspresent presentkort på resor

Hos Ticket förvandlas bröllopspresenten till något betydligt mer spännande än brödrostar och bestick. Våra presentkort kan omvandlas till femstjärniga hotell, söderhavsöar, skidsemester, charterdrömmar, storstadsresor, kryssningar och mycket annat. Planerar du dig egen bröllopsresa? Önska er ett presentkort på Ticket i bröllopspresent!
 

 Oändliga möjligheter – giltigt i 3 år
 Brudparet bestämmer resmål
 Kan användas i butik och på ticket.se

Köp presentkort

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.

 

Fill out my online form.
Hjälp att boka? clear
Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, nedan. Vi har just nu längre väntetider än vanligt, men ringer upp så fort vi kan!
Tack! clear

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear