Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Sök billiga flyg

På ticket.se hittar du alltid billiga resor. Sök flygbiljetter, lågprisflyg och hotell i samma sök!

Spara tid och pengar! Boka flyg + hotell samtidigt.

Flyg till Tyskland

  1. Berlin 1 206:-
  2. Munchen 1 856:-
  3. Dusseldorf 2 033:-

Varför Tyskland?

 Lätt och snabbt att ta sig hit
 Bra valuta för pengarna
 Rikt kulturliv
 Bra shopping
 Stort aktivitetsutbud för familjer
 Högklassiga restauranger
 Charmiga julmarknader


 

Tyskland

Tyskland är den perfekta destinationen för en weekendresa, med många direktflyg och bra valuta för pengarna. Landet har dessutom ett fantastiskt kulturutbud, väldigt bra shopping, mycket aktiviteter och underhållning för både vuxna och barn, och bra och prisvärda restauranger. Inför julhelgen är det en fantastisk upplevelse att besöka någon av de stämningsfyllda julmarknaderna som bjuder på Glühwein, musik och underhållning.

München

München är hem för ölfestivalernas ölfestival Oktoberfest, som 2016 går av stapeln 17/9–3/10, men med marknaden Auer Dult (härnäst 15-23/10) och berömda Hofbräuhaus har staden festligheter att erbjuda året runt. Passa på att flanera i Engelska parken, se klockspelet på Marienplatz eller besök något av stadens 90 museer, däribland världens största tekniska museum Deutsches Museum och museet om fotbollsklubben Bayern München på Allianz Arena.

Boka resa till München

 

Lübeck

Bara en timme från Hamburg hittar du den kulturella skatten Lübeck, som även kallas Hansans Drottning och vars Gamla Stan är ett UNESCO-världsarv. Njut av mysiga gränder, medeltida stadsbebyggelse, vackra köpmanshus och klostret Burgkloster från 1229 intill det Europeiska Hansamuseet. Till stadens främsta sevärdheter hör den spektakulära stadsporten Holstentor. Passa på att fika på Café Niederegger vars världsberömda marsipan påbörjade sitt segertåg 1806.

Boka resa till Hamburg och Lübeck samt hyrbil

 

Hamburg

Hamburg är Tysklands gröna och sköna stad med de härliga Alstersjöarna och floden Elbe. I nöjeskvarteret St. Pauli bodde och spelade Beatles innan de slog igenom och här hittar du ett enormt utbud av barer, restauranger och klubbar. På söndagarna får du inte missa ”Fischmarkt” från 1703 där livemusik spelas mitt bland shoppingbesökarna. Besök också världens största modelljärnväg med miniatyrer av bland annat Kiruna, Vilda västern och Alperna.

Boka resa till Hamburg

Berlin

Berlin är den hetaste storstadsdestinationen just nu, och har blivit en av Europas kulturmetropoler med storslagna byggnader, historiska monument, muséer och konsthallar. Är du sugen på shopping kan du hitta allt från märkesvaror på fina gatan till fynd på loppmarknaden på Arkonaplatz. Nattlivet kan vara Europas bästa med nattklubbar som håller öppet dygnet runt och den ena legendariska musikklubben efter den andra.

Boka resa till Berlin

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!