0771 - 456 700 Våra butiker

Sök en billig resa till Thailand

På ticket.se hittar du alltid billiga resor. Sök flygbiljetter, lågprisflyg och hotell i samma sök!

Flyg till Thailand

  1. Bangkok 4 363:-
  2. Krabi 5 480:-
  3. Phuket City 5 506:-
  4. Koh Samui 6 304:-

Charter

Loading

Thailand

 

fThailand är verkligen det perfekta vinterresmålet. Folket är vänligt, maten är bland den godaste i världen och pengarna räcker långt. Men framförallt så är det få platser på jorden som kan mäta sig med det solsäkra klimatet, de vackra öarna och de underbara stränderna. Hitta ditt flyg och hotell här ovanför, eller välj bland våra färdiga paket på vårt chartersök. 

För ytterligare information om covid-19 i Thailand och Thailands turism, besök Disover the Colours of Thailand - Upplev en oförglömlig resa genom variationer av Thailands lokala civilisationer och rika kultur.

I närheten av Bangkok

Du behöver inte åka långt från Bangkok för att hitta härliga sandstränder. Åker du 200 km åt sydöst så kan du ta färjan från Ban Phe till paradisön Koh Samet, och åker du istället 200 km åt sydväst så kommer du till Cha Am och Hua Hin. Hua Hin var Thailands första badort och har behållit sin genuina thailändska charm. Det är hit som den thailändska kungafamiljen åker på semester och deras sommarslott i staden heter Klai Kangwon, eller ”långt bort från bekymmer”.

 

Västkusten

Den vitaste sanden och det blåaste vattnet hittar du i södra Thailand, och de flesta svenskar väljer att åka till västkusten. Här hittar du Khao Lak med sina milslånga palmkantade stränder, Koh Lanta med många fina stränder på öns västra sida, Krabi med underbara Railey Beach, och självklart Thailands populäraste semesterö Phuket. Från Phuket, Krabi och Koh Lanta tar du dig dessutom smidigt till undersköna Koh Phi Phi med båt.

 

Östkusten

Även på den thailändska östkusten så hittar du härliga paradisöar med kritvita stränder. Koh Samui med den långgrunda Chaweng-stranden är till exempel perfekt för barnfamiljer. Ännu längre österut, på gränsen till Kambodja, hittar du den relativt oexploaterade ön Koh Chang som bjuder både på sandstränder och en nationalpark.

 

 

Norra Thailand

Du som inte vill tillbringa hela semestern på stranden kan passa på att göra ett besök i det magiskt vackra norra Thailand. Temperaturen här är behagliga 22 grader på vintern, vilket fortfarande är varmare än Kanarieöarna men inte så varmt att man tappar orken för äventyr. Vackrast i norra Thailand är Chiang Mai som grundades 1296 och var huvudstad i det uråldriga kungariket Lanna. Direktflyg från Bangkok till Chiang Mai tar drygt en timme så det är väl värt resan även för en kortare avstickare.

 

 

Hjälp att boka? clear
Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!
Tack! clear

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear