0771 - 456 700 Våra butiker

Sök billiga resor till Singapore

På ticket.se hittar du alltid billiga resor. Sök flygbiljetter, lågprisflyg och hotell i samma sök!

Spara tid och pengar! Boka flyg + hotell samtidigt.

Visa vad flygbiljetterna kostar då de är ombokningsbara eller om- och avbokningsbara.Med en Ombokningsbar biljett kan du omboka resan till ett nytt datum utan avgifter (förutom eventuell mellanskillnad om du ombokar till en högre prisklass).Med en Avbokningsbar biljetter kan du avboka resan och bli återbetalad flygbiljettens pris (minus en självrisk).

Flyg till Singapore

fr. 8 242:-
fr. 11 752:-

Singapore

Det kan ibland vara svårt att föreställa sig att staden grundandes 1819 och har utvecklats från en liten fiskeby till den moderna världsmetropol den är idag. Singapore kommer att överraska dig med det bästa av traditioner och modernitet – en perfekt symbios mellan öst och väst.

Street food med Michelin stjärnor

Singapore är av berömt för sin street food, men fine dining är också fantastisk. Här finns en imponerande uppsjö av fantastiska kockar. Restauranger med 1 stjärna i Michelin är Corner House, Singapore Botanic garden, Candlenut, Dempsey Road, Putien Kitchener Road m fl.

Här finns också två gatukök med varsin stjärna Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle och Hill Street Tai Hwa Pork Noddle.

Att se

Kronjuvelen inom arkitektur är förstås Raffles Hotel där man kan dricka den berömda Singapore Sling. Några av Singapores mest iögonfallande byggnader har religiös anknytning från hinduiska och kinesiska tempel till katedraler från kolonialtiden. Ett måste är också Marina Bay Sands tre torn, med surfingbrädan på toppen. Härifrån ser du även Helix Bridge, de rymdinspirerande biodomerna och framför allt superträden där man har en ljusshow varje kväll kl 19:45 och 20:45 vid Garden by the Bay.

En natt att minnas

När skymningen faller kan man börja med en drink i en takbar. Den bästa utsikten har Altitude på 63:e våningen i skyskrapan One Raffles Place. Andra barer som är värda ett besök är Lantern, LeVel33, Potato Head eller coctailbaren Ann Siang, Club Street. Ett tips är också områdena Clarke Quay och Boat Quay. Chinatown har också sin beskärda del av nattställen som lockar kvartersbor. Vill man dansa så åker man med fördel till Blu Jaz Café in Kampong Glam där det finns allt från hip-hop till dubstep. På övervåningen finn DJ:s, jazzkonsterer och stand-up.

 

Singapore på 72 timmar

Börja med en fantastisk kaffe på Forty Hands i det charmiga art deco-distriktet Tiong Bahru. Längs enorma Orchard Road kan man shoppa de största och bästa varumärkena i världen, men vill man upptäcka små boutiquer, vintage affärer och lokala designer är det Haji Lane i Arab Quarter som besöks. Börja en dag på ön Pulau Ubin för att se hur Singapore såg ut för 60 år sedan. Avsluta med ön Sentosa, attraktioner i världslass. bla Universial studios.  

Mer utrymme, då ingen tycker om att sitta trångt


Singapore Airlines Economy Class säten är utformade för att ge dig mer personligt utrymme. Även om sätet framför dig är lutat. Om du vill ha mer benutrymme kan du välja deras Preferred seat, med bredare sittplats och ligger nära utgångarna. Nackstödet är justerbart som håller ditt huvud still medan du sover.

Det börjar med en plats och slutar med ett leende

I en exklusiv rymlig 2-4-2 cabin ger Singapore Airlines Premium Economy Class-säten ännu mer komfort med bredare säten och bättre benutrymme. Boka in och upplev exklusiviteten av den prisbelönta Premium Class. Allt du behöver göra är att luta sig tillbaka, koppla av och känna dig utvilad vid ankomsten. Inbyggd i din plats finns två USB-portar, en helt justerbar personlig läslampa och strömförsörjning om du behöver ladda din elektroniska enhet.

 

Hjälp att boka? clear
Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, nedan.
Tack! clear

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear