0771 - 456 700 Våra butiker

Sök billiga resor till Ras Al Khaimah

På ticket.se hittar du alltid billiga till Ras Al Khaimah. Sök flygbiljetter, lågprisflyg och hotell i samma sök!

Spara tid och pengar! Boka flyg + hotell samtidigt.

Ras Al Khaimah

Loading

Flyg till Dubai

fr. 3 713:-
fr. 6 938:-
fr. 3 584:-

Ras Al Khaimah

Med över 7000 år av rik historia, unik kultur och spektakulära landskap, levererar Ras al Khaimah – det nordligaste av de sju emirat som utgör Förenade Arabemiraten – den autentiska Arabiska upplevelsen. Ras al Khaimah har länge varit lite i skymundan av bombastiska Dubai, men detta håller med rätta på att förändras.

Boka flyg och hoteller i Ras Al Khaimah här ovanför, eller klicka här för att välja något av våra färdiga charterpaket.

Genuint och småskaligt

Mindre känt – men mer genuint – än Dubai, så kan Ras Al Khaimah beskrivas. Staden är mindre och lugnare än det intensiva storasyskonet, och ligger otroligt vackert med både kustremsa längs Persiska viken, imponerande bergsmassiv och terrakottaöken. I själva staden finns både höghus och gott om shopping, men det är betydligt lugnare tempo än i Dubai.

Besök Dubai

Ungefär en timmes bilresa bort ligger metropolen Dubai, världsrekordens stad. Här finns en imponerande mängd sevärdheter, restauranger med mat från all världens hörn, ett gigantiskt akvarium – och oändliga shoppingmöjligheter. Även om lugnet i Ras Al Khaimah lockar så är ett besök till denna galna storstad absolut ett måste.

 

 

Vackra stränder och mäktiga landskap

Besökare kan njuta året runt av solsken, arkeologiska platser och fantastiska vyer, från vackra (och barnvänliga!) stränder, mangroveskogar, terrakottaöken och gröna oaser, till de imponerande Hajarbergen.

 

För besökare som vill ha en upplevelse som är helt unik för Ras al Khaimah och Förenade arabemiraten rekommenderas en utflykt till Pearl Farm för att verkligen ta in emiratens historia, natur och kultur. Vid botten av Hajarbergen ligger Rams, en liten by som odlar över 100 000 pärlor varje år. Här kan besökare dyka efter sina egna musslor och behålla skatterna de får upp, samtidigt som de lär sig mer om processen och regionens historia av pärldykning.

Sevärdheter och äventyr

Emiratens storslagna landskap erbjuder upplevelser och äventyr för alla resenärer. Längs 64 km orörda sandstränder finns det både avkoppling och alla tänkbara vattensporter. Man kan paddla kajak genom mangroveskogar och uppleva Ras al Khaimahs dolda undervattensliv.

 

Passa på och åk på ökensafari med enorma sanddyner där du kan rida både hästar och kameler. Ras al Khaimahs dramatiska bergskedjor erbjuder även fullt med möjligheter för vandring, cykling och klättring i oförglömliga miljöer. Jebel Jais, den högsta toppen i Förenade Arabemiraten, huserar världens längsta zipline på nästan 3 km. En unik attraktion bland spänningssökare och adrenalinälskare jorden runt!

 

 

Hjälp att boka? clear
Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, nedan. Vi har just nu längre väntetider än vanligt, men ringer upp så fort vi kan!
Tack! clear

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear