Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Sök billiga flyg

På ticket.se hittar du alltid billiga resor. Sök flygbiljetter, lågprisflyg och hotell i samma sök!

Spara tid och pengar! Boka flyg + hotell samtidigt.

Flyg till Malaysia

  1. Penang 5 684:-
  2. Kuala Lumpur 6 243:-
  3. Kuching 8 895:-
  4. Langkawi 10 502:-

Malaysia

Malaysia är ett riktigt paradis med underbara stränder, klarblått vatten, god mat och färgstark kultur. Här kan du uppleva Thailand som det var för 20 år sedan och fortfarande hitta din egen plats i solen. 

 

Här ovanför kan du enkelt boka flyg och hotell till Malaysia. 

Östkusten

Temperaturen i Malaysia ligger året runt på ca 30 grader i både luften och vattnet, så Malaysia är rena drömmen för soltörstande svenskar. Mellan mars och oktober kan du åka till östkusten med bland annat Kuantan, Tioman Island, Perhentian Islands, Terengganu, Redang och Kota Bharu. På vintern (mellan november och februari) så pågår dock monsunen på östkusten, så då vill du istället åka till västkusten med flaggskeppet Langkawi.

Västkusten

Västkusten har ett härligt klimat hela året förutom september och oktober. Den mest populära semesterorten är Langkawi, en skärgård med 99 öar och många härliga stränder att välja mellan såsom lugna Tanjung Ruh och prisvärda Cenang. Du kan även utforska öns djungelklädda berg och vattenfall, eller ta en nervpirrande åktur med en av världens brantaste linbanor till toppen av berget Machinchang 708 meter över havet.

Storstadsäventyr

Ett besök till Kuala Lumpur är ett måste om du åker till Malaysia. Upplev kontrasten mellan de hypermoderna delarna av staden med bland annat spektakulära Petronas Towers, och myllret, dofterna och färgerna bland de traditionella marknadsstånden. Staden är även ett shoppingparadis, och här hittar du inte mindre än tre av världens 10 största shoppingcenter.

Färgsprakande kultur

Malaysia är en smältdegel av spännande kulturer och religioner. Malajkulturen är rikligt uppblandad med indisk och kinesisk kultur, och det märks både på det malaysiska köket med sin härliga blandning av mattraditioner och på alla de färgsprakande festivaler och firanden som man kan sugas upp i när man går runt i städerna.

Borneo

Borneo är världens tredje största ö och hem för en av världens äldsta och mest artrika regnskogar. Här hittar du flygande ödlor och grodor, klättrande fiskar, insekter som ser ut som blommor, pygméelefanter och näsapor. Vandra på hängbroar högt upp bland trädtopparna, besök orangutangerna i Sepilok, se havssköldpaddor lägga ägg på stranden i Selingan, besök det spännande Ibanfolket i Sarawak, bestig berget Kinabalu, glid nerför Kinabatanganfloden, eller slappna av på någon av öns paradisiska stränder. Flyg till Kota Kinabalu och utforska ön på egen hand eller boka en rundresa.

Rundresa

Malaysias mångsidighet gör landet perfekt för den som vill uppleva så mycket som möjligt på semestern. Att landet är inklämt mellan Thailand och Singapore gör det dessutom enkelt att kombinera din resa till Langkawi, Kuala Lumpur eller Borneo med en solsemester i Phuket eller storstadsäventyr i den hypermoderna världsmetropolen Singapore.


Boka en färdig rundresa eller kontakta din närmsta Ticketbutik så hjälper vi gärna till med att pussla ihop den perfekta semestern för just dig!

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!