0771 - 456 700 Våra butiker

Sök billigt flyg till Jordanien

På ticket.se hittar du alltid billiga resor. Sök flygbiljetter, lågprisflyg och hotell i samma sök!

Spara tid och pengar! Boka flyg + hotell samtidigt.

Charter till Jordanien

Loading

Flyg till Jordanien

  1. Amman 4 629:-

Jordanien

Jordanien är ett land med hypnotiserande skönhet. Hit lockas turister från hela världen av allt från den vackra staden Amman och historiska Petra till fantastiska Röda Havet. Jordanien bjuder på en perfekt semester för både familjer som önskar avkoppling och den moderna resenären som söker storslagna och spännande upplevelser. Nu har det dessutom blivit ännu lättare att komma till detta trollbindande land. Från februari 2017 går det nämligen direktflyg från Stockholm till Jordanien, så att du kommer dit på endast fem timmar.

Magiska Petra

Den gamla staden Petra kallas för den rosenröda staden och är känd för sina enastående gravar och tempel uthuggna i områdets klippor – samt även som kuliss i de avslutande scenerna i filmen Indiana Jones och det sista korståget.

 

Den magiska atmosfären i Petra ska upplevas och förutom de många fascinerande ruinerna bjuder området bland annat på två muséer och en rad butiker med hantverk och varor från lokala konstnärer och beduinstammar.

Akaba och Röda havet

Akaba ligger vid Röda havet och bjuder på sol året runt. Med fina stränder, utsökta restauranger och hotell och en värld av vattenaktiviteter är platsen en solklar familjedestination. Förutom att bada och njuta av solen finns här bra möjligheter till dykning, snorkling, surfing, segling och vattenskidåkning.

 

Akaba ligger inte långt från Petra och Döda havet, så möjligheterna att kombinera solsemestern med spännande upplevelser är många.

 

Wellness och välbefinnande vid Döda havet

Döda havet är världskänt för sina helande och läkande egenskaper, tack vare havets höga halter av salt och 21 olika mineraler. En lång rad hotell erbjuder spa- och kurfaciliteter med olika typer av massage, skönhets- och kroppsbehandlingar, saltvattenspooler och hydroterapeutiska bad.

 

När du besöker Döda havet får du inte missa Hammamat Ma’in (Ma’in Hot Springs) där tusentals badare varje år njuter av det mineralrika vattnet från platsens varma källor och vattenfall.

 

 

Wadi Rum

Berg av sandsten och granit präglar det 720 kvadratkilometer stora ökenområdet i södra Jordanien. Wadi Rum, som genom alla tider bebotts av beduinstammar, har varit ett skyddat område sedan 1998. 

 

Besökare kan upptäcka området i jeep, på kamelryggen eller i vandringskängor. Det är också möjligt att övernatta i öknen i ett autentiskt beduinläger, under en fantastisk stjärnhimmel.

Hjälp att boka? clear
Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, nedan. Vi har just nu längre väntetider än vanligt, men ringer upp så fort vi kan!
Tack! clear

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear