0771 - 456 700 Våra butiker

Sök billiga resor till Fort Myers

På ticket.se hittar du alltid billiga resor. Sök flygbiljetter, lågprisflyg och hotell i samma sök!

Spara tid och pengar! Boka flyg + hotell samtidigt.

Billigt flyg

  1. Miami, Florida 4 442:-
  2. Fort Lauderdale, Florida 4 953:-
  3. Orlando, Florida 5 073:-

Flyg + hotell

  1. Miami, Florida 7 350:-

The Beaches of Fort Myers and Sanibel

I sydvästra Florida ligger den dolda pärlan The Beaches of Fort Myers and Sanibel, ett paradis av hundratals små öar där du kan få en aktiv semester men i ett lugnt tempo. Det natursköna området är älskat för sina charmiga omgivningar, avslappnade atmosfär, samt de vackra villorna som ligger som pastellfärgade pärlor på rad längs med stränderna.

 

De största öarna i området är tillgängliga med bil, medan de minsta endast kan nås med båt eller sjöflygplan. Resmålet är perfekt att kombinera med andra destinationer i Florida som Miami eller Fort Lauderdale, bådadera bara två timmars bilfärd bort, eller Orlando, som ligger tre timmars bilfärd från Fort Myers.

 

Kom och slappna av på en handduk längs områdets fantastiska paradisstränder, eller aktivera dig med allting som området har att erbjuda – både i naturen och med roliga evenemang och aktiviteter. Perfekt för par, barnfamiljer, soloresenären eller flera generationer som reser tillsammans för den ultimata familjesemestern.

Hitta din ö

The Beaches of Fort Myers and Sanibel är platsen som uppfann begreppet Islandology. Islandology förkroppsligar det sanna ölivet: ett liv där ”vill” och ”har lust med” överträffar ”borde” och ”måste”, och där stämningen är avslappnad och tillbakalutad som i Karibien. Kort sagt en perfekt plats att gå ner i varv och bli ett med den härliga, gröna naturen. Här kan du drömma dig bort i ett lugnare tempo, med färre turister och avslappnad atmosfär samtidigt som du får uppleva storslagen natur och charmen av det genuina Florida. Hitta din favorit bland hundratals små öar, alla med sin egen personlighet.

 

Variera avkoppling i den orörda naturen med båtturer, vattensporter, shopping i världsklass och besök till områdets farmers’ markets där du kan köpa allt från specialostar, nybakat bröd och läckra kakor till färsk frukt, spröda grönsaker, lokal honung och nyfångad fisk. Mata flamingorna i Everglades Wonder Gardens eller ge er ut på en fisketur i mexikanska golfen som nästan garanterar någonting på kroken. Ett flertal hotell och restauranger i området erbjuder till och med ”cook your catch” – d.v.s. förbereda och servera fisken som du själv tagit med. Ett annat tips är ett besök Koreshan State Park där du kan inspireras av 11 vackra byggnader på USAs nationella register över historiska byggnader, eller låt dig guidas genom “Gulf Toast” och sydvästra Floridas bryggerier och destillerier.

 

Fort Myers Beach

På Estero Islands norra spets precis utanför staden Fort Myers finner du Fort Myers Beach – en milslång sträcka av vacker kustlinje med en av regionens absolut bästa stränder, som inger känslan av att befinna sig i Karibien. Denna enastående sandstrand tillsammans med sina många familjevänliga resorts, aktiviteter, flertal restauranger och kaféer, pittoreska stugor, och färska fisk och skaldjur direkt från mexikanska golfen gör Fort Myers Beach ett paradis för soldyrkaren, naturälskaren och vattensportsentusiasten likaså. Det stilla vattnet och den vita, fina sanden är gör Fort Myers Beach är särskilt populärt bland småbarnsfamiljer.

 

Fort Myers Beach har lite mer liv och rörelse än de lugnare öarna Sanibel och Captiva, och står värd åt en rad populära evenemang under året. Fort Myers Beach är även en bra utgångspunkt för alla som planerar att ta en utflykt till några av de många kringliggande områdena och sevärdheterna som resmålet har att erbjuda.

 

Ta till exempel en båttur till idylliska Lovers Key State Park och cykla i områdets vilda omgivningar, vandra i sagolika skogar, fiska eller åk kajak i lugna vatten. Stranden är också ett utmärkt ställe att samla snäckskal på, och öarna erbjuder ett varierat djurliv av bland annat stora fåglar, delfiner och sjökor.

Sanibel & Captiva

Sanibel ligger som en 3,2 kilometer lång barriär utanför Fort Myers. Ön är känd för sin avslappnade och idylliska atmosfär, och de många lokala restaurangerna och butikerna är välbesökta av såväl lokalinvånare som turister. Här är det inte tillåtet att bygga högre än den högsta palmen, vilket ger många mysiga villor att hyra utöver flertalet familjevänliga resort. Sanibel erbjuder gröna miljöer med många mangrover och ett naturreservat med ett rikt djurliv med hundratals olika arter av fåglar, fiskar, delfiner, alligatorer, sjökor och pelikaner. Utforska öns natur och vilda djur i kajak, kanot eller paddleboard, eller cykla längs 40 km härlig cykelväg. Sanibel har smeknamnet ”snäckön” och erbjuder möjligheten att samla förunderliga snäckor, sällsynta musselskal och även besöka snäckmuseet med snäckor från hela världen. Avsluta kvällen genom att njuta av den fantastiska persikefärgade solnedgången.

 

På den långsmala ön Captiva är du aldrig långt från stranden och havet; som bredast är ön nämligen bara 500 meter. Denna natursköna ö är särskilt känd för sin avslappnade stämning och har samtidigt ett urval bra restauranger, kaféer och butiker i den charmiga stadsmiljön. Captiva kan nås med bil och är ett perfekt val både för en avkopplande semester i en strandnära villa eller som startpunkt för "Island Hopping" mellan de små öarna utanför Fort Myers. Captiva har även sin egen marina och ett litet "centrum" med mysiga små butiker, restauranger och kaféer.

Fort Myers & Cape Coral

Fort Myers är en historisk stad på cirka 62 000 invånare som sträcker sig flera kilometer längs Caloosahatcheefloden och inåt mot landsbygden. Idag är Fort Myers en livlig stad med en mängd ekologiska, historiska och kulturella sevärdheter för både vuxna och barn. Downtown Fort Myers, även kallat för The River District, utgör kärnan av staden. Utforska detta färgglada och historiska centrum med sina trevliga restauranger och butiker. Museum, gallerier, scenkonst och livemusik blandas med utmärkt shopping av exklusiva märken, antikviteter, mindre butiker och stora shopping malls. Uppfinnarna Thomas Edison och Henry Ford hade sina vinterbostäder i Fort Myers. Ta en guidad tur av Edison & Ford Winter Estates där barn i alla åldrar kan ta del av spännande inomhus- och utomhusaktiviteter, ett laboratorium samt ett museum där det går att lära sig mer om Ford och Edisons innovativa tänkande och uppfinningar.

 

I Cape Coral hittar du istället ett avslappnat samhälle av och för båtälskare. Här finns ingen strand, istället erbjuds mysiga kanaler, gröna omgivningar, barnvänliga attraktioner samt ett stort antal bryggerier och ett romdestilleri. Cape Coral Parkway huserar även en livlig remsa av charmiga restauranger, bra shopping och spännande temaparker för barnen. Naturälskare rekommenderas ett besök till Four Mile Cove Ecological Preserve, ett naturreservat genom lugna mangrover där djurliv frodas. Eller ge er ut på äventyr och upptäck området på cykel via sammanlänkade cykelvägar genom naturreservat, natursköna kanaler, marinor, golfbanor och den mäktiga Caloosahatcheefloden.

Hjälp att boka? clear
Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, nedan. Vi har just nu längre väntetider än vanligt, men ringer upp så fort vi kan!
Tack! clear

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear