0771 - 456 700 Våra butiker

Sök billiga flyg

På ticket.se hittar du alltid billiga resor. Sök flygbiljetter, lågprisflyg och hotell i samma sök!

Spara tid och pengar! Boka flyg + hotell samtidigt.

Flyg till Florida

  1. Miami, Florida 4 442:-
  2. Fort Lauderdale, Florida 4 953:-
  3. Orlando, Florida 5 073:-

Florida

Florida är en av de snabbast växande höst- och vinterdestinationerna för svenskarna, och det är lätt att se vad som lockar; Ett solsäkert klimat när det är mörkt och kallt i Sverige, och en resa som erbjuder storstadens bekvämlighet och nöjen i kombination med härliga citynära stränder. I Florida kan du verkligen få ut det mesta av din semester!

Miami

Miami är en av de härligaste städerna i världen och blandar amerikansk storstad med karibiska stränder och avslappnad Kubansk, Haitisk och Jamaicansk kultur. Man kan lätt tillbringa hela semestern på Miami Beach, och då särskilt den omåttligt populära stadsdelen South Beach som utgör de sydligaste 4 km av den 15 km långa stranden. Parallellt med Atlanten och den underbara sandstranden löper både härliga Lummus Park och trendiga Ocean Drive med Art Deco distriktet. Här kan du ta en promenad bland de pastellfärgade husen, omgiven av svajande palmer och neonskyltar.

Orlando

Orlando är världens största lekplats och nöjesparkernas huvudstad. Flaggskeppet Disney World lockar med världens mest besökta nöjespark Magic Kingdom, den gigantiska djurparken Animal Kingdom, magiska Hollywood Studios, samt innovation- och världskulturcentret Epcot. I Orlando finns även Legoland Florida, spektakulära Seaworld som bjuder på både späckhuggare och berg-och-dalbanor, samt Universal Studios och Universal’s Island of Adventure med bland annat Harry Potter-världen. En timme från Orlando hittar du milslånga sandstränder och raketbasen Cape Canaveral med Kennedy Space Center.

Träskmark och paradisöar

Fastna inte bara i Miami och Orlando, utan passa på att utforska hela Florida på semestern! I närheten av Miami hittar du Everglades, kanske världens mest berömda träskmark som bäst utforskas med en airboat. Längre söderut kan du besöka Key West, en förtrollande vacker paradisö som är USA:s sydligaste plats och faktiskt är närmare Havanna än Miami. Här brukade Ernest Hemingway hålla till och du kan passa på att besöka hans forna hem, vars trädgård vimlar av sextåiga katter som sägs vara ättlingar till författarens egen katt. På Floridas västkust så hittar du Fort Myers och Sanibel Island med sina vackra sandstränder och ett fantastiskt djurliv med delfiner och vackra fåglar.

 

Klicka här för att boka din roadtrip

Karibien

Ett besök till Jamaica, Mexiko, Bahamas eller någon annan av alla de karibiska öarna är den perfekta guldkanten på Floridasemestern. Det bekvämaste, lyxigaste och mest prisvärda sättet att göra detta på är med en kryssning. En tredagarskryssning tar dig till Bahamas, och på en veckokryssning kan du besöka upp till fyra olika resmål. Eftersom fartyget är en upplevelse i sig med musikaler, shower och massvis med aktiviteter så går ingen tid förlorad på transportsträcka, och eftersom boende, underhållning och måltider ingår i kryssningspriset så blir Floridaresan oftast inte dyrare om man lägger till en Karibienkryssning än om man hade stannat på fastlandet.

 

Klicka här för att hitta din Karibienkryssning

Hjälp att boka? clear
Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, nedan. Vi har just nu längre väntetider än vanligt, men ringer upp så fort vi kan!
Tack! clear

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear