0771 - 456 700 Våra butiker

Sök billiga flyg

På ticket.se hittar du alltid billiga resor. Sök flygbiljetter, lågprisflyg och hotell i samma sök!

Spara tid och pengar! Boka flyg + hotell samtidigt.

Flyg till Barbados

Flyg + hotell

Res till Barbados - den genuina ön i solen

Romens födelseplats och plats för den berömda filmen "Island in the Sun", Barbados har länge varit ett diskret gömställe för de rika och kända. Trots att ön är liten till storleken, har Barbados en rad fängslande naturlandskap - lugnt hav för segling och dykning, tuffa klippor och en smaragdgrön landsbygd med glada ”chattel houses” och eleganta plantager.

Med en strand för varje smak

Barbados är omgivet av över 100 kilometer palmkantade vita sandstränder - som alla är gratis för allmänheten. Kustlinjen bestämmer om stranden du söker erbjuder social aktivitet, surfing eller lugn.

Sydkusten erbjuder en kombination av behagliga vågor och skönt bad. Där är också en livlig atmosfär då lokalbefolkningen gärna kopplar av här. Västkusten är lugnare när det gäller tidvatten och sociala aktiviteter. Östkusten är en favorit för surfare där Atlanten ger konstant höga vågor. Här finns också ett av öns mest fantastiska landskap. Även om det inte rekommenderas för simning så har norra kusten, som också är exponerad mot Atlanten, höga klippor med förtrollande vikar.

Utforska sjunkna skepp

Med havstemperaturer mellan 22 till 26 grader är Barbados idealiskt för dykning året runt. Det som verkligen särskiljer Barbados dykvatten är alla skeppsvrak, inklusive en fransk bogserbåt från första världskriget och fraktfartyget The Cornwallis från andra världskriget.

 

Eftersom vrak också lockar marint liv kan dykare vara säkra på att få se sköldpaddor, barracuda, stingrocka, färgglada papegojfiskar och otroliga korallrev. Lokala dykbutiker erbjuder regelbundna dykutflykter och dykarkurser.

 

 

Boende som passar alla

Boendet varierar från prestigefyllda varumärken som Fairmont, Sandy Lane, Sandals, Hilton och Radisson till boutiquehotell och familjeägda pensionat. Privata villor erbjuder ett unikt sätt att uppleva ön genom att ha en kock och hushållerska, enbart för dig och din familj.

 

 

 

Upplev det charmiga barbadiska livet

Kulturfestivaler och evenemang varje månad säkerställer att besökare får chansen att interagera med barbadier, när som helst på året: The Mount Gay Regatta, golfmästerskap, tävlingsfiske, polo, surfing, rallyn och den lokala karnevalen största händelse - Crop Over.

Hjälp att boka? clear
Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, nedan. Vi har just nu längre väntetider än vanligt, men ringer upp så fort vi kan!
Tack! clear

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear