0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Thailand

Att resa till Thailand är för många svenskar en självklarhet när de väljer resmål. De fantastiska paradisstränderna, det thailändska köket, upplevelserika aktiviteterna, tropiska klimatet, fina hotellen och inte minst de vänliga människorna. Du får mycket för pengarna helt enkelt.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

På Ticket kan du boka flyg och hotell till Thailand för bra pris till paradisöarna. Förutom regulärflyg kan du åka på charterresa eller sista minuten till Thailand. Thailands magiska natur, härliga kultur, heliga tempel och roliga upplevelser gör resmålet till ett av de största i världen.
 

Thailands vackra stränder

Att paradisstränderna är det som lockar mest till Thailand är ingen tvekan om. Thailand har nämligen några av världens mest sagolika stränder. Den vita sanden, turkosa vattnet, fina kokospalmerna och fantastiska naturen runt omkring är lika vackert som på bild. Oavsett om du letar efter en populär strand eller en lite lugnare sandstrand, finns det något för dig. I det klara vattnet kan du snorkla och upptäcka magin under ytan. Att rekommendera är att ta en longtail-båt och åka runt och uppleva flera härliga stränder runt omkring.
 

När är det bäst att resa till Thailand?

Att resa till Thailand i jul och nyår är mycket populärt. Högsäsong i Thailand är från oktober till mars och då är vädret som varmast och minst risk för regn. Värmen är lika härlig året om, däremot är det större risk för regnskurar under sommarhalvåret. För den som inte har något emot lite regnskurar, är sommaren ett bra alternativ att resa då det både är lugnare och priserna lägre.

 

Den som har ätit thailändsk mat behöver knappast läsa om den för att förstå vidden av hur god den är. Många menar att det thailändska köket är det godaste i världen och det är mycket möjligt att det faktiskt är sant – rent objektivt alltså. Man hyser en stor kärlek till matlagning i Thailand och värdesätter råvarorna och deras kvalitéer.

Godsaker som kokosmjölk, citrongräs, chili, bambuskott, nudlar, ris, fisk, kyckling och annat kött är vanliga ingredienser i thailändska rätter. Maten som serveras är alltid purfärsk och krispig och sänder distinkta signaler till våra smakkörtlar för surt, sött, salt och beskt.

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear