Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Resa till Thailand

Thailand har blivit en riktig jätte när det gäller turism, få ställen på jorden är så populära som detta fredliga, vänliga och soliga land. Det är lätt att förstå varför när den sydliga delen av landet är sprängfyllt med paradisstränder, vajande palmer, mjuk, vit sand, kristallklara badvatten med färgglada korallrev att dyka eller snorkla i, ett cuisine som bjuder på världens kanske allra godaste mat, ett utbud av barer och nattklubbar som knappt ens går att räkna och folket – som är så otroligt vänligt och alltid välkomnar en med ett varmt leende.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!


När vi besöker Thailand så är det oftast denna del av landet som vi ser – de vackra och bekväma kusterna och öarna – men det finns en hel del andra spännande delar att upptäcka i Thailand, om man känner sig lite sugen på äventyr och äkta Thailändsk kultur.

I norra Thailand får man en bättre inblick i det genuint thailändska vardagslivet. Här finns många bergiga regioner med fantastisk natur och massor av imponerande sevärdheter från den gamla kulturen. Man får sig dessutom en riktigt trevlig överraskning om man hittills har tyckt att södra Thailands stora turistställen har varit billiga. Heliga tempel, fantastiska nattmarknader och spännande djungelvandringar är några av sakerna man kan roa sig med när man besöker norra Thailand.

Den som har ätit thailändsk mat behöver knappast läsa om den för att förstå vidden av hur god den är. Många menar att det thailändska köket är det godaste i världen och det är mycket möjligt att det faktiskt är sant – rent objektivt alltså. Man hyser en stor kärlek till matlagning i Thailand och värdesätter råvarorna och deras kvalitéer.

Godsaker som kokosmjölk, citrongräs, chili, bambuskott, nudlar, ris, fisk, kyckling och annat kött är vanliga ingredienser i thailändska rätter. Maten som serveras är alltid purfärsk och krispig och sänder distinkta signaler till våra smakkörtlar för surt, sött, salt och beskt.

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!