0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Singapore

Singapore är helt klart en av de trevligaste städerna i hela Sydostasien. I en stor stad som denna förväntar man sig lite av samma kaos som man finner i exempelvis Bangkok, men här är trafiken är relativt lugn och gatorna rena och prydliga. Med kulturarv från bl a Indien, Kina och Malaysia bjuder Singapore dessutom på massor av själ.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

Singapore är en shoppingoas utan dess like, särskilt under den stora reaperioden mitt på året. För den som älskar asiatisk mat så är staden värd ett besök av enbart den anledningen. Utbudet av restauranger är i det närmaste oändligt och priserna man betalar är enastående.

Den som tror att Singapore bara bjuder på modern urbanisation, god mat och fantastisk shopping – som mycket väl vore tre tillräckliga anledningar att älska staden – tror fel. Här finns också ett stort utbud av aktiviteter, sevärdheter och naturupplevelser - om inte i staden så precis runt knuten.

Är man äventyrligt lagd så kan en dyktur bland hajar i Underwater World på ön Sentosa kanske locka? Sentosa bjuder på långt fler äventyr än bara detta, ta linbanan ut för en extra minnesvärd upplevelse.

Vill man ha chans att få syn leoparder så är Singapores Zoos magiska nattsafari något man inte får missa. De zoologiska trädgårdarna här är berömda över hela världen och håller givetvis öppet också på dagtid.

I allmänhet är Singapore utmärkt för äventyrsökande resenärer, man kan underhålla sig med allt från vanlig dykning i spännande vatten och vattenskidåkning på Kallangfloden till mountainbiking i regnskogsreservatet Bukit Timah, klippklättring eller go-carting. Vill man ha lugn och ro så är öns centrala del utmärkt, mitt i regnskogens djungler är de enda ljuden som man stöter på de som kommer från aporna som svingar sig i trädkronorna.

Singapores historiska museum på Stamford Road är intressant för den som intresserar sig för stadens historia. Utställningarna täcker främst hur det gick till när Singapore blev en självständig stat.

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear