0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Mexiko

Mexiko är en relativt ny stjärna som seglat upp på charterhimlen och som lockar fler och fler turister men som ännu inte etablerats för den stora massan av besökare, så passa på för detta är en riktig pärla!

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

I Mexiko finns några av världens vackraste stränder och den historieintresserade kan frottera sig i landets unika och rika kulturarv. Mayastäderna har alla hört talas om men få upplevt på plats. Denna kombination av rik kultur och avkoppling gör att Mexiko lämpar sig mycket väl för kombinationsresor där man exempelvis har en första vecka av utflykter, snorkling och äventyr för att sedan avsluta med en vecka av total avkoppling på en paradisstrand.

 

Isla de Holbox är en orörd paradisö med vita stränder och små personliga hotell med tak av palmblad. Njut av avkoppling i ordets rätta bemärkelse bland pastellfärgade småbutiker och bra fiskrestauranger.

Cancun är huvudort på Mayarivieran, som ligger på den sida av Yucatanhalvön som vetter mot Karibiska havet. I semesterupplevelsen ingår inte bara bad vid vita palmkantade stränder och snorkling i världsklass, utan även stadsliv och utflykter till mayastäder.

Fler och fler upptäcker hur mycket Mexico har att erbjuda och vi hjälper dig med allt från enkla lägenhetshotell till femstjärnig lyx.

Den palmkantade vita stranden i Tulum omnämns ofta som en av världens finaste stränder. Trots det är den inte tätbefolkad, utan har en lugn och avspänd atmosfär. En bit härifrån ligger mayastaden Tulum uppflugen på en klippa. När det gäller boendet så finns här allt från designhotell till enklare hotell direkt på stranden

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear