Vi har stor kompetens beträffande gruppresor. Kontakta oss för ett kostnadsförslag.

Gruppresa till Barcelona

En gruppresa till Barcelona är alltid populär. Upplev Las Ramblas, La Sagrada Familia och spanska tapas. Nedan visas ett populärt förslag på en gruppresa till Barcelona. Kontakta Ticket för att sätta ihop din gruppresa efter dina önskemål i samråd med Tickets reseexperter.


Gruppresa Barcelona

Resans höjdpunkter

  • Cava på berget Montjuic under sightseeingen
  • Ekologisk vingård
  • Vinsmakning av 4 viner
  • Sagrada Familia
  • Lunch vid stranden i den mysiga byn Sitges

Förslag på program i Barcelona:

Dag 1:
Ankomst Barcelona.

Vi åker direkt in mot Plaça Espanya där vi passerar Nationalmuseet, Poble Espanyol mm. Vi gör sedan ett kort stopp på Olympiastadion. Vidare mot utsiktsplatsen Mirador del Alcalde på berget Montjuic. Här avnjuter vi utsikten över hela Barcelona. Sedan fortsätter vi vår sightseeing och kör ner mot hamnen, förbi Las Ramblas nedre del, bort mot Olympiahamnen. Efter lunchen fortsätter sightseeingen mot Plaça Catalunya och vidare upp paradgatan Passeig de Gracia. Där passerar vi bl.a Casa Batlló, och Casa Milá. Gemensam middag på kvällen.

Dag 2:
Sightseeing: La Sagrada Familia, Olympiastadion m.m. Sen fritt på dagen för shopping och andra aktiviteter på egen hand. Gemensam middag på kvällen.

Dag 3:
Utflykt till en ekologisk vingård. En buss hämtar gruppen på hotellet för en tur till ett av Kataloniens vindistrikt, Penedes. Guidad tur på den charmerande vingården och vinsmakning på bodegan. Efter besöket åker vi bort till Sitges, en underbart mysig fiskeby vid havet, 3 mil söder om Barcelona. Gemensam middag på kvällen.

Dag 4:
Transfer till flyggplatsen. Hemresa.

Kontakta oss för ett kostnadsförslag. Priset är beroende av reseperiod, önskad hotellstandard och övrigt innehåll i programmet. Vi skräddarsyr resan efter dina önskemål.
 


 

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!