Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Charter till Marmaris, Turkiet från Köpenhamn Kastrup


Pasa Beach All Inclusive
Marmaris, Turkiet
 

4.5

Officiell hotellklassificering **** Stort, trevligt hotell med strandlägeHotellets läge med närhet till både strand, butiker och restauranger gör det populärt. Här finns en fin trädgård och två poolområden, varav ett lite lugnare och ett med en vattenrutschkana (öppen ett par timmar per dag). Här finns även flera barer, buffé- och en turkisk à la carterestaurang, hamam, gym, inomhuspool (ej uppvärmd), minimarket, biljard och bordtennis. Hotellet ordnar underhållning dagligen under högsäsong. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad. Rummen Rymliga, trevliga och bekväma rum. Standardrum(ca 24 kvm) med en mindre dubbelsäng och en enkelsäng. Större standardrum, s.k. large room(ca 30 kvm) med plats för upp till fyra personer. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (vatten ingår vid ankomst), laminatgolv (standardrum) eller heltäckningsmatta (large room) och balkong (klättervänliga balkongräcken). Badrummen har badkar med dusch (large room) eller duschkabin (standardrum), toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår. Alla rum är rökfria. Standardrummen finns i B-byggnaden och Large rummen i A-byggnaden. Fyra handikappanpassade standardrum finns i B-byggnaden på förfrågan.Övrigt Turistområde med trafik, närliggande moské, restauranger och barer som ibland kan upplevas som störande. Totalt 427 rum fördelade på två byggnader. Hissen når ej översta våningen i B-byggnaden. Transferbussen stannar ca 50 m från hotellentrén. Poolhandduk finns mot deposition. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 21 maj 2021
Hemresa: fredag 28 maj 2021
Boende: STANDARD LAND VIEW DOUBLE
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
5 100 SEK Pris per vuxen

4.5

Officiell hotellklassificering *****Hotell av hög klass med strandlägeHotellet har ett förstklassigt läge mitt på strandpromenaden och är byggt i en modern arkitektur. Den privata stranden har gratis solstolar för hotellets gäster och smälter ihop med ett ljust och luftigt poolområde (kan bli ganska trångt). Vid poolområdet finns två vattenrutschkanor*, separat barnpool och poolbar. På hotellet finns även en bufférestaurang, en turkisk à la carterestaurang, hamam, en fin Spa-avdelning, gym, biljard, bordtennis och lekplats. Hotellet har ett aktivitetsteam som ordnar motionspass, aktiviteter och underhållning dagligen. Strax bakom hotellet finns huvudgatan med ett brett utbud av butiker och restauranger. Strandpromenaden leder hela vägen in till stadskärnan och det mysiga hamnområdet. Vill man inte promenera finns det goda kommunikationer i närheten av hotellet till både centrum och Icmeler. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad. RummenStilrena och vackert inredda rum.Standardrum(ca 25 kvm) för upp till tre personer. En dubbelsäng och en enkelsäng. Havsutsikt mot tillägg.Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (vatten ingår), laminatgolv och balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår. Två handikappanpassade rum (utsikt mot omgivningarna) finns på förfrågan.ÖvrigtTurist/strandområde med trafik och ljud från en närliggande moské och folkliv som ibland kan uppfattas som störande. En byggnad med totalt 225 rum. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns ca 400 m bort. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr). *Vattenrutschkanorna är öppna 10:00-12:00 & 14:00-16:00.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 15 oktober 2021
Hemresa: fredag 22 oktober 2021
Boende: STANDARDRUM MED UTSIKT MOT OMGIVNINGARNA DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
5 627 SEK Pris per vuxen

4

Officiell hotellklassificering ***** Förstklassigt hotell som till och med har en skridskobana!Ute på en udde ligger denna stora hotellanläggning omsluten av pinjeskog. Här finns mycket att göra då hotellet har flera pooler av varierande storlek och ett område med vattenlek för barnen, två tennisbanor, minigolf, bordtennis, biljard, strandvolleyboll, olika vattensporter, turkiskt bad, bastu, Spa-avdelning, fitnesscenter, butiker och en egen skridskobana. Här finns även flera barer och en buffé- och tre à la carterestauranger (fisk, grill & italiensk). Hotellet har ett stort aktivitetsteam (ej svensktalande) som ordnar underhållning och aktiviteter både dag- och kvällstid för alla åldrar. Bra bussförbindelser till Marmaris och Icmeler. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.RummenBekväma och eleganta rum inredda i rustik stil. Standardrum i huvudbyggnaden(ca 24 kvm) med två enkelsängar eller en dubbelsäng och en enkelsäng. Havsutsikt mot tillägg. Familjerum(ca 45 kvm) för upp till fem personer (minst en person under 12 år) bestående av ett sovrum och ett vardagsrum med en extrasäng samt en bäddsoffa. Kan ligga i antingen huvudbyggnaden eller i bungalows.Bungalowrum(ca 26 kvm) ligger i sidobyggnaderna. De är något rymligare än standardrummen i huvudbyggnaden men är något enklare i inredning och standard. Två extrabäddar om det är barn under 12 år. Havsutsikt mot tillägg.Promorumär standardrum med sämre utsikt. De kan ligga i antingen huvudbyggnaden eller i bungalows.Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (vatten ingår vid ankomst), klinkergolv eller laminatgolv (bungalowrum) och små balkonger eller markterrasser. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Alla rum är rökfria. Luftkonditionering ingår, denna är centralstyrd och brukar vara igång från mitten av juni till mitten av september.ÖvrigtStrand/turistområde med lokal trafik. Musik från hotellets underhållning och närliggande restaurang kan ibland upplevas som störande. Totalt 459 rum fördelat på en huvudbyggnad samt 26 radhusliknande sidobyggnader (bungalows). *Hiss endast i huvudbyggnaden. Konferensmöjligheter. Stora avstånd, nivåskillnader och många trappsteg inom området. Strandhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns i lobbyn. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 15 oktober 2021
Hemresa: fredag 22 oktober 2021
Boende: BUNGALOW GARDEN VIEW DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
5 340 SEK Pris per vuxen

Sesin All Inclusive
Marmaris, Turkiet
 

3

Officiell hotellklassificering **** Välskött mellanklasshotellHotell Sesin har ett bra läge mellan strandpromenaden och huvudgatan med gott om butiker och restauranger i omgivningarna samt närhet till Marmaris vattenpark. Stranden ligger ett kvarter bort (ca 200 m) och där har hotellets gäster gratis solstolar. På hotellet finns barer, à la carte- & bufférestaurang, pool, bastu, litet gym, biljard, bordtennis och en liten lekplats. Några faciliteter/ aktiviteter är mot kostnad.RummenRelativt små, men trevligt och modernt inredda rum.Standardrum(ca 18 kvm) för två personer. En mindre dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till en extrabädd (blir trångt). Promorum är standardrum på kampanjpris.Alla rum har telefon, satellit-tv, klinker- eller laminatgolv, minibar (mot kostnad) och balkong. Luftkonditionering ingår. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork. ÖvrigtStrand/turistområde med trafik, en närliggande moské samt ljud från närliggande barer och restauranger som ibland kan upplevas som störande. Totalt 102 rum fördelat på två byggnader. Konferensmöjligheter. Uttagsautomat finns ca 200 m bort. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 1 oktober 2021
Hemresa: fredag 8 oktober 2021
Boende: PROMO ROOM DOUBLE
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
4 080 SEK Pris per vuxen

Elegance
Marmaris, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering ***** Förstklassig standard och lägeEtt förstklassigt val för dem som vill ha hög standard på sitt boende samtidigt som de har nära till allt. Hotellet ligger mitt på strandpromenaden med utsikt över strand och hav, och med butiker och restauranger i omgivningarna. Man promenerar bekvämt längs strandpromenaden till centrum men även bussar till centrum finns strax bortom hotellet. På hotellområdet finns flera barer, en buffé- och en à la carterestaurang, café, en fin Spa-avdelning, hamam, gym, biljard, bordtennis, lekplats, barnklubb (ej svensktalande) och ett underhållningsteam som anordnar aktiviteter och motionspass dagligen. Poolområdet omges av palmer och ligger i anslutning till stranden (endast strandpromenaden i mellan). Vid stranden finns en stor brygga och vattensporter. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.RummenSmakfullt och modernt inredda rum i ljusa färger. Standardrum(ca 21 kvm) med en dubbel- eller två enkelsängar och möjlighet till en extrabädd. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (vatten ingår), klinkergolv och balkong. Havsutsikt mot tillägg. Badrummen har badkar med dusch, toalett och hårtork. Alla rum är rökfria. Luftkonditionering ingår, denna är centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet.Promorumär utrustade som standardrummen men kan ha en begränsad utsikt.Två handikappanpassade standardrum finns på förfrågan. ÖvrigtStrand/turistområde med trafik. Ljud från en närliggande moské, musik från närliggande barer och folkliv kan ibland upplevas som störande. Totalt 193 rum fördelat på tre byggnader. Konferensmöjligheter. Hotellets gäster har gratis solstolar både vid poolen och på stranden, poolhandduk finns mot deposition. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 15 oktober 2021
Hemresa: fredag 22 oktober 2021
Boende: STANDART ROOM DOUBLE
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
5 115 SEK Pris per vuxen

Grand Pasa
Marmaris, Turkiet
 

4.5

Officiell hotellklassificering **** Trevligt och gästvänligtEtt trevligt hotell med internationell atmosfär och många återkommande gäster. Här finns gott om faciliteter och aktiviteter, så som Spa, bastu, hamam, gym, biljard, bordtennis, lekplats, flera barer, en buffé- och en à la carte-restaurang. Ett aktivitetsteam arrangerar motionspass, aktiviteter och underhållning dagligen. I trädgården finns två pooler med var sin tillhörande barnpool. Den ena poolen har tre större vattenrutschkanor*. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.Hotellets gäster kan använda stranden som tillhör hotell Pasa Garden Beach. Där finns det gratis solstolar. Den ligger ca 2 km bort och det finns gratis transportservice ett par gånger per dag. Hotellet ligger i ett område som kallas Siteler där mycket av lokalbefolkningen bor. Området känns lugnt men ändå levande och det är trevligt och lätt att promenera till både strand och centrum. Det är ca 200 m till huvudgatan. Där ifrån trafikerar bussar till centrum, hamnen och Icmeler flera gånger i timme om man inte vill gå. RummenLjusa och bekväma standardrum(ca 28 kvm) för tre personer inredda i beigt och trä. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, telefon, satellit-tv, minibar (vatten ingår vid ankomst), laminatgolv och balkong (en avsatts vid balkongräckets nederdel gör att det är lätt för barn att klättra över). Badrummen har badkar med dusch, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår.Tre handikappanpassade rum finns på förfrågan (badrumsdörren är 83 cm bred).ÖvrigtStrand/turistområde med trafik. Ljud från närliggande barer, hotellets underhållning och en moské kan ibland uppfattas som störande. En byggnad med totalt 275 rum. Konferensmöjligheter. Uttagsautomat finns ca 200 m bort. Poolhandduk finns att låna. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).*Vattenrutschkanorna är öppna 10:00-12:00 & 14:00-16:00.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 4 juni 2021
Hemresa: fredag 11 juni 2021
Boende: STANDARD LAND VIEW DOUBLE
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
5 508 SEK Pris per vuxen

Club Viva All Inclusive
Marmaris, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering *** FamiljehotellEtt familjevänligt hotell som ligger i den övre delen av Marmaris. Här blandas hotell med vanliga bostadshus vilket ger en inblick i den turkiska vardagen. I närheten av hotellet ligger även en av de större hamamen och en Turkish Delight-fabrik. Det stora poolområdet är framför allt våra yngre gästers favorit då det även finns en vattenrutschkana och en separat barnpool. Här finns även lekplats, bordtennis, biljard, bar och en bufférestaurang. För de vuxna gästerna finns även hamam och en liten Spa-avdelning. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad. RummenTraditionellt inredda rum med möbler i mörkt trä och ljusare textilier. Standardrum(ca 20 kvm) för två personer med en dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till en extrabädd. Familjerum(ca 35 kvm) för fyra personer med två sovrum (enkelsängar i båda rummen, en vägg mellan rummen men ingen dörr). Alla rum har satellit-tv, telefon, laminat- eller klinkergolv och balkong (några standardrum har fransk balkong) eller markterrass. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår. Alla rum är rökfria. ÖvrigtCentrum/turistområde med genomfartstrafik, ljud från folkliv och en närliggande moské kan ibland upplevas som störande. En byggnad med totalt 98 rum. Uttagsautomat finns ca 600 m ifrån hotellet. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 21 maj 2021
Hemresa: fredag 28 maj 2021
Boende: FRENCH BALCONY ROOM DOUBLE
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 680 SEK Pris per vuxen

Liman
Marmaris, Turkiet
 

Officiell hotellklassificering ***Lägenhetshotell med centralt lägeEtt mysigt lägenhetshotell med välkomnande atmosfär. Det passar dem som vill ha nära till både nattliv och shopping. Hotellet består av två byggnader med var sitt poolområde. Vid det ena poolområdet finns en poolbar/restaurang som serverar enklare rätter hela dagen. Under högsäsong anordnas det turkisk afton någon kväll i veckan. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.LägenheternaLjusa, relativt enkelt inredda tvårumslägenheter(ca 30 kvm) för upp till fyra personer. Ett sovrum med två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum/pentry med extrasängar i bäddsoffa. Alla lägenheter har telefon, klinkergolv och balkong. Pentryt har kylskåp, vattenkokare, två kokplattor och enkel köksutrustning. Badrummen har duschhörna, toalett och hårtork. Luftkonditionering mot kostnad (prisuppgift saknas).ÖvrigtTurist/centrumområde där ljud från trafik, hotellets poolområde och folkliv kan upplevas som störande. Totalt 37 lägenheter fördelat på två byggnader. Ingen hiss. Transferbussen stannar ca 100 m ifrån hotellet. Uttagsautomat finns ca 50 m bort och en större mataffär ca 100 m bort. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 21 maj 2021
Hemresa: fredag 28 maj 2021
Boende: 2-RUMSLÄGENHET 2 Vuxna
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 330 SEK Pris per vuxen

Turan
Marmaris, Turkiet
 

Officiell hotellklassificering ***Populärt lägenhetshotell vid huvudgatan och nära strandenTuran är ett av våra populäraste lägenhetshotell hos både familjer och ungdomar. Det passar dem som vill bo mitt i händelsernas centrum och ha nära till stranden. Hotellet ligger på en tvärgata till huvudgatan med ett stort utbud av butiker och restauranger runt omkring. Hotellet har en trevlig bar/restaurang som serverar frukost, lunch och middag. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.LägenheternaRymliga tvårumslägenheter(ca 35 kvm) för upp till fyra personer. Ett sovrum med två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum/pentry med extrasängar i bäddsoffa. Alla lägenheter har telefon, klinkergolv, satellit-tv och balkong (mycket låga räcken). Pentryt har kylskåp, vattenkokare, två kokplattor och enkel köksutrustning. Stolar och bord som används i vardagsrum/balkong. Utsikt mot pool eller gata. Badrummen har dusch, toalett och hårtork. Några lägenheter på fjärde våningen har snedtak.ÖvrigtTurist/strandområde där ljud från kringliggande restauranger, den egna baren samt trafiken kan upplevas som mycket störande. En byggnad med totalt 34 lägenheter. Litet minimarket finns på hotellområdet, större matvarubutik och uttagsautomat finns ca 150 m bort.Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt/nov-apr) och beroende på väderförhållanden.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: måndag 28 september 2020
Hemresa: måndag 5 oktober 2020
Boende: 2-RUMSLÄGENHET 2 Vuxna
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 999 SEK Pris per vuxen

Club Alpina
Marmaris, Turkiet
 

4.5

Officiell hotellklassificering ***Välskött lägenhetshotellEtt trevligt och välskött lägenhetshotell som ligger vid huvudgatan i området Armutalan. I omgivningarna finns gott om restauranger och butiker. Poolområdet är hotellets hjärta och består av en vuxenpool med två större vattenrutschkanor och en barnpool med små vattenrutschkanor. På hotellet finns en poolbar som även serverar enklare rätter, hamam, massage, biljard och bordtennis. Någon kväll i veckan under högsäsong arrangeras olika temamiddagar. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad. LägenheternaTrevliga och ljusa lägenheter, relativt enkelt inredda. Ljusa, Tvårumslägenheter(ca 30 kvm) för upp till fyra personer. Ett sovrum och ett vardagsrum med kokhörna.Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, extrabäddar i bäddsoffa (190 cm lång) i vardagsrummet, klinkergolv, telefon, satellit-tv och balkong eller markterrass. Luftkonditionering ingår. Kokhörnan har två kokplattor, kylskåp, vattenkokare, mikrovågsugn och enkelköksutrustning. Badrum med toalett, badkar med dusch och hårtork.ÖvrigtTuristområde med genomfartstrafik. En byggnad med totalt 83 lägenheter. Hissen når ej översta våningsplanet. Uttagsautomat och mataffär finns ca 100 m bort. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: måndag 28 september 2020
Hemresa: måndag 5 oktober 2020
Boende: APART 1+1 2 PAX
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 899 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Köpenhamn Kastrup
× Marmaris, Turkiet
× Reslängd 1-2 veckor

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!