Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Charter till Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet från Köpenhamn Kastrup


Jasmin Beach All Inclusive
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

Officiell hotellklassificering **** Strandnära familjehotell i kanten av GümbetHotell Jasmin Beach har ett fint läge vid stranden i utkanten av Gümbet, nära hamnen. Den mysiga strandpromenaden börjar precis utanför hotellet och leder in till centrum där man kan finna allt som önskas för en lyckad semester. För att ta sig in till centrala Bodrum tar man lättast lokalbussen som stannar utanför hotellet. Hotellområdet består av flera grönområden och tre fina poolområden var av ett med tre vattenrutschkanor. På hotellets hamam kan man njuta av många olika behandlingar så som massage, peeling och ansiktsmask. På området finns även en à la carterestaurang, barer, ett dygnet runt-öppet minimarket, biljard och lekplats. Någon kväll i veckan under högsäsong anordnar hotellet lättare underhållning eller temamiddagar. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.RummenHotellets rum är uppdelade på två typer; standard och club. Standardrummen är nyare och mer moderna i inredningen med en färgskala som går i vitt med accenter i blått.Standardrum(ca 33 kvm) för två personer. Två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Standard familjerum(ca 45 kvm) för upp till fyra personer. Ett sovrum och ett vardagsrum med extrabäddar i bäddsoffa. Clubrummen är något enklare i sin inredning men trevliga och färgglada. Clubrum(ca 26 kvm) för två personer. Två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Club familjerumrum(ca 45 kvm) för upp till fyra personer. Ett sovrum och ett vardagsrum med extrabäddar i bäddsoffa. Alla rum har telefon, klinkergolv, tv (lokala kanaler), minibar/litet kylskåp (tom) och balkong eller markterrass (låga balkongräcken). Luftkonditionering ingår. I standardrummen är denna centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet. Badrummen har duschkabin eller badkar med dusch, toalett och hårtork.ÖvrigtTurist/strandområde med trafik och ljud från folkliv och hotellets egna barer som ibland kan uppfattas som störande. Totalt 276 rum fördelade på en huvudbyggnad och ett tjugotal mindre byggnader. Hiss endast i huvudbyggnaden. En trafikerad gata måste korsas för att man ska nå stranden. Uttagsautomat finns ca 400 m bort. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 1 oktober 2021
Hemresa: fredag 8 oktober 2021
Boende: CLUBRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
4 640 SEK Pris per vuxen

Sami Beach
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering *** Hotell med äldre charm och yogacenter i centrala GümbetSami Beach ligger mitt på strandpromenaden i centrala Gümbet med den berömda bargatan och dess sprudlande nattliv endast ett stenkast bort. Då hotellet är byggt redan på tidigt 1980-tal så är det något högre än byggnaderna runt omkring (i dagsläget finns det regler på hur höga hotellen får vara). Hotellet har renoverats genom åren men har kvar sin äldre charm. Hotellets ägare samlar på gamla modellskepp och flera av dem finns utplacerade runt omkring på hotellet. På hotellet finns ett populärt yogacenter och hotellets gäster har möjlighet att pröva på en lektion gratis. På området finns också faciliteter så som ett mysigt poolområde med en liten barnpool och tillhörande solterrass, tre barer, två restauranger, ett litet hamam, bordtennis och en liten lekpark. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad. Rummen Mysigt inredda rum i gammaldags stil med massiva och mörka trämöbler. Standardrum(ca 16-26 kvm) med en mindre dubbelsäng eller två enkelsängar, några med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har telefon, satellit-tv, litet kylskåp, klinker- eller laminatgolv samt balkong eller markterrass i varierande storlek. Några av rummens balkonger är mycket små. Badrummen har badkar med dusch eller duschkabin, toalett och hårtork. Annexrum(ca 18 kvm) belägna i en separat byggnad på andra sidan gatan. Dessa rum består av ett sovrum och en separat, liten sittdel. Rummen är utrustade som standardrummen, alla rum har klinkergolv, duschkabin och balkong. Samtliga rum håller en lägre standard än hotellet i övrigt och är av olika storlek och med varierande planlösning. Luftkonditionering ingår.ÖvrigtTurist/strandområde med lokal trafik. Ljud från närliggande restauranger, barer samt det egna poolområdet kan uppfattas som mycket störande. Totalt 155 rum fördelade på tre byggnader, varav en byggnad på andra sidan en mindre gata (byggnaden med annexrum). Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Mycket trappor och nivåskillnader inom området. Uttagsautomat finns ca 50 m från hotellet. Poolhandduk finns mot deposition. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 21 maj 2021
Hemresa: fredag 28 maj 2021
Boende: ANNEX ROOM DOUBLE
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 600 SEK Pris per vuxen

Royal Asarlik All Inclusive
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

Officiell hotellklassificering *****Centralt läge i GümbetPå en udde mitt i Gümbet ligger detta förstklassiga hotell. Alla byggnader är inbäddade i grönska, på och kring de flesta balkonger växer blommor och buskar. Nere vid stranden finns två poolområden. På området finns flera barer, en buffé- & fyra à la carterestauranger (öppna 15/5-15/10), nattklubb, Spa, hamam, gym, bordtennis, vattensporter, lekplats och ett aktivitetsteam som ordnar underhållning, motionspass och aktiviteter dagligen. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.RummenModerna och lyxigt inredda standardrum(ca 18-20 kvm) för två personer med möjlighet till en extrabädd. Dessa rum ligger i huvudbyggnaden och har en dubbelsäng eller två enkelsängar, laminatgolv, telefon, satellit-tv, minibar (vatten & läsk ingår vid ankomst) och balkong eller markterrass. Havsutsikt mot tillägg. Badrum med badkar med dusch, toalett och hårtork. Ljusa och klassiskt inredda relaxrum(ca 18-20 kvm) för två personer med möjlighet till en extrabädd. Dessa rum ligger i de mindre byggnaderna framför huvudbyggnaden. Rummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar, klinkergolv, telefon, satellit-tv, minibar (vatten & läsk ingår vid ankomst), vattenkokare med te- & kaffetillbehör och balkong eller markterrass. Havsutsikt mot tillägg. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Relax familjerum(ca 24-27 kvm) för upp till fyra personer ligger på bottenvåningen i de mindre byggnaderna. Dessa består av ett stort rum som har en mindre vägg och pelare som bildar en rumsavdelare. På ena sidan finns en dubbelsäng och på andra sidan en sittgrupp med bäddsoffa. Rummen är utrustade precis som de andra relaxrummen (saknar vattenkokare). Luftkonditionering ingår. I huvudbyggnaden är denna centralstyrd och brukar vara igång från mitten av juni till mitten av september.ÖvrigtTurist/strandområde med trafik. Ljud från närliggande barer och nattklubbar kan vara störande. Totalt 351 rum fördelade på en huvudbyggnad (5 vån) och åtta mindre byggnader (2 vån). Mycket trappor och nivåskillnader inom området. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns ett par hundra meter ifrån hotellet. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 21 maj 2021
Hemresa: fredag 28 maj 2021
Boende: PROMO ROOM DOUBLE
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
4 875 SEK Pris per vuxen

Siesta Beach
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering *** Trevligt lägenhetshotell i närheten av Gümbets hamnLägenhetshotell Siesta Beach är finns i utkanten av Gümbet, i närheten av hamnen och precis vid stranden. För att vara Gümbet är området relativt lugnt. Hotellet är omgivet av en stor grönskande trädgård med lummiga gångar och fina broar som förenar de många byggnaderna med de två poolområdena. Precis utanför hotellet börjar den trevliga strandpromenaden som leder hela vägen in till de centrala delarna av Gümbet. Lokalbussen till Bodrums centrum stannar utanför hotellet. Hotellet lämpar sig väl för både familjer, par och ungdomar som gärna bor flexibelt med närhet till både sol och bad. På området finns även hamam, ett dygnet runt-öppet minimarket, bastu, bar samt en trevlig restaurang som serverar frukost- och middagsbuffé samt snacks. Under högsäsong ordnar hotellet lättare underhållning eller temamiddagar någon gång i veckan. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.LägenheternaLjusa, rymliga och trevligt inredda lägenheter. Enrumslägenhet/studio(ca 20-28 kvm) för två personer, med möjlighet till en extrabädd, och med ett litet pentry i hallen. Tvårumslägenheter(ca 42 kvm) för upp till fyra personer med ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/pentry med möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Alla lägenheter har två enkelsängar eller en mindre dubbelsäng (ett fåtal), telefon, satellit-tv, klinkergolv och balkong eller markterrass. Pentry med enklare köksutrustning, brödrost, vattenkokare, kylskåp och två kokplattor. Badrummen har antingen duschkabin eller badkar med dusch, toalett och hårtork. Luftkonditionering kostar ca 36 /vecka.ÖvrigtTurist/strandområde med trafik. Ljud från hotellets restaurang och bar kan vara störande i de flesta av rummen. Totalt 102 lägenheter fördelade på 13 byggnader. Ingen hiss. Det finns en del trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. En trafikerad gata måste korsas för att man ska nå stranden. Uttagsautomat finns ca 500 m bort.Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 21 maj 2021
Hemresa: fredag 28 maj 2021
Boende: STUDIO/ENRUMSLGH 2 Vuxna
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 120 SEK Pris per vuxen

Parkim Ayaz All Inclusive
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering ****Mitt på strandpromenaden i GümbetHotellet ligger mitt på strandpromenaden i Gümbet med nöjesliv och shopping precis utanför dörren. På hotellområdet finns gott om faciliteter; Spa, bastu, gym, biljard, bordtennis, en tennisbana, minigolf, lekplats och ett aktivitetsteam som ordnar lättare underhållning. Det finns även flera restauranger (en buffé- & två à la carte) och barer. På hotellområdet finns tre poolområden med en bar vid vardera, en pool har en vattenrutschkana och en har jacuzzi. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.RummenBekväma, traditionella och relativt enkelt inredda rum. Standardrum(ca 22 kvm) för två personer med en dubbelsäng, några med möjlighet till en extrabädd. Familjerum(ca 35 kvm, bokas som large room) för upp till fyra personer. Familjerummen består av ett stort rum med en dubbelsäng, en enkelsäng och en bäddsoffa. Alla rum har klinkergolv, telefon, satellit-tv, minibar (vatten ingår vid ankomst) och balkong. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår.Det finns tre handikappanpassade rum på förfrågan (badrumsdörren är 70 cm bred).ÖvrigtTurist/strandområde med trafik. Ljud från närliggande barer och nattklubbar kan vara störande. Totalt 274 rum fördelade på 18 byggnader. Ingenhiss(2vån.). Poolhandduk finns mot deposition. Uttagsautomat finns precis utanför hotellet.Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 15 oktober 2021
Hemresa: fredag 22 oktober 2021
Boende: STANDARDRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
4 736 SEK Pris per vuxen

Bodrum Beach Resort
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering ****I Gümbet med vattenrutschkanorHotellet ligger i närheten av strandpromenaden och har ett relativt lugnt läge. Hela anläggningen känns ljus och luftig. Den består av två områden med ett flertal mindre byggnader som innehåller både rum och faciliteter. Området delas av en liten väg med lokal trafik (tunnel under finns). Det finns pooler vid båda områdena. Det bortre området har en s.k. relaxpool där man kan koppla av, det andra området har ett större poolområde bestående av en huvudpool med separerad barnpool samt två mindre pooler med totalt fem vattenrutschkanor. På området finns även en buffé- och en à la carterestaurang, minimarket, spa, hamam, litet gym, lekplats, biljard och bordtennis. Någon gång i veckan under högsäsong ordnas turkisk afton. Bussar till Bodrum stannar utanför hotellet. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.RummenVälkomnande och ljusa rum som är traditionellt inredda.Standardrum(ca 17 kvm) för två personer. En dubbelsäng eller två enkelsängar, möjlighet till en extrabädd för barn (blir trångt).Familjerum med våningssäng(ca 21 kvm). Detta är en något rymligare variant av standardrummen med en dubbelsäng och en våningssäng. Familjerum (ca 40 kvm) för upp till fem personer. Det består av ett sovrum med en dubbelsäng och en våningssäng samt ett vardagsrum med en bäddsoffa.Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (vatten ingår), laminatgolv, vattenkokare samt balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår.ÖvrigtTurist/strandområde med lokal trafik. Ljud från folkliv och hotellets poolområde kan ibland uppfattas som störande. Totalt 92 rum fördelat på sju byggnader. Ingen hiss. Poolhandduk finns att låna. *Vattenrutschkanorna är öppna dagligen mellan 10:00-12:00 & 14:00-16:00.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 1 oktober 2021
Hemresa: fredag 8 oktober 2021
Boende: STANDARDRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 990 SEK Pris per vuxen

Magnific All Inclusive
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

4

Officiell hotellstandard ****Mitt i Gümbet med ett exotiskt poolområdeHotellet ligger i hjärtat av Gümbet, mitt på strandpromenaden, med all tänkbar service och nöjesutbud runt omkring. Den pulserande huvudgatan med shopping, barer och restauranger är bara ett stenkast bort. Hotellet är mysigt och har en trevlig, liten trädgård omgiven av palm- och bananträd. Det trivsamma poolområdet är skapat som en egen liten övärld och här är det uppskattat att vistas både dag- och kvällstid då den populära pool-/strandbaren drar till sig gäster. Hotellet har även en bufférestaurang och en à la carterestaurang (ett steak house). Det finns hamam, biljard, bordtennis, minigolf (8-hål, ej professionell bana) och vattensporter. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.RummenRelativt små rum, inredda i ljusa färger och trä. Alla rum har en mindre dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till en extrabädd, telefon, satellit-tv, minibar (vatten ingår vid ankomst), klinkergolv och balkong av varierande storlek (låga balkongräcken). Badrummen har duschkabin med väggfast dusch, hårtork och toalett. Rummen bokas som Club roomeller Superior room.Dessa båda rumstyper är lika stora (ca 18 kvm) och ungefär likadant disponerade. Superior room är nyare, har en mera modern inredning och håller en något högre standard än Club room. Generellt är samtliga rum slitna och håller en betydligt lägre standard än hotellet i övrigt. ÖvrigtTurist/stadsområde med lokal trafik. Ljud från hotellets restaurang, underhållning och närliggande barer och nattklubb kan höras i samtliga rum och kan vara störande. Totalt 176 rum fördelade på tolv byggnader. Det finns trappor och nivåskillnader inom hotellområdet, men även ramper. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat ca 100 m bortom hotellet. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr) och beroende på väderförhållanden.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: måndag 5 oktober 2020
Hemresa: måndag 12 oktober 2020
Boende: STANDARDRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
5 999 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Köpenhamn Kastrup
× Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
× Reslängd 1-2 veckor

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!