Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Charter till Bodrum-halvön, Turkiet från Köpenhamn Kastrup

Läs mer
Bodrum-halvön i västra Turkiet är känd för sin lite ”elegantare” turism och den historiska huvudorten Bodrum hyser sommartid en hel del av det vackra folket i sina boutique-hotell och nattklubbar. Familjerna bor ofta i orterna längs kusten och man reser helst hit under mitten av maj till mitten av oktober.

Petunya Beach Resort All Inclsuive
Bodrum-halvön, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering **** Familjehotell i Yashi BeachCa 11 km väster om Bodrum stad ligger den vackra, långgrunda sandstranden Yahsi Beach som passar väl för barnfamiljer. Hotell Petunya Beach ligger vid strandpromenaden och består av ett flertal vita radhusliknande längor som omges av en grönskande trädgård. I trädgården finns ett stort poolområde med utsikt över havet, som består av två pooler var av en med två vattenrutschkanor och en bar. På området finns även hamam, biljard, en tennisbana, fin lekplats och en bufférestaurang med sittplatser på en terrass med en underbar utsikt över havet. Ett par dagar i veckan under högsäsong anordnas underhållning. Längs med strandpromenaden finns små butiker, caféer och några restauranger. Det går bussar till Bodrum stad i närheten av hotellet. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad. RummenLjusa, klassiska rum inredda i blått och vitt. Standardrum (ca 19 kvm) med en dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till en extrabädd. Familjerum med våningssäng(ca 19 kvm) är ett rum med en dubbelsäng och en våningssäng.Large room(ca 30 kvm) för upp till fem personer (max 3 vuxna) är en rymligare variant av standardrummen med en dubbelsäng, en enkelsäng och en våningssäng. Connection room (ca 38 kvm) för upp till sex personer (2 vuxna + 4 barn) bestående av två rum, det ena med en dubbelsäng och det andra med två enkelsängar och en våningssäng, ett badrum. Alla rum har laminatgolv, telefon, satellit-tv, minibar (vatten ingår vid ankomst) och balkong med utsikt mot trädgården. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår.ÖvrigtTurist/strandområde. Ljud från en närliggande nattklubb kan ibland uppfattas som störande. Totalt 251 rum fördelade på nio byggnader. Ingenhiss. Uttagsautomat finns vid busstationen, ca 100 m bort. Poolhandduk finns att låna, byte av handduk mot kostnad.Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 1 oktober 2021
Hemresa: fredag 8 oktober 2021
Boende: STANDARDRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 920 SEK Pris per vuxen

Jasmin Beach All Inclusive
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

Officiell hotellklassificering **** Strandnära familjehotell i kanten av GümbetHotell Jasmin Beach har ett fint läge vid stranden i utkanten av Gümbet, nära hamnen. Den mysiga strandpromenaden börjar precis utanför hotellet och leder in till centrum där man kan finna allt som önskas för en lyckad semester. För att ta sig in till centrala Bodrum tar man lättast lokalbussen som stannar utanför hotellet. Hotellområdet består av flera grönområden och tre fina poolområden var av ett med tre vattenrutschkanor. På hotellets hamam kan man njuta av många olika behandlingar så som massage, peeling och ansiktsmask. På området finns även en à la carterestaurang, barer, ett dygnet runt-öppet minimarket, biljard och lekplats. Någon kväll i veckan under högsäsong anordnar hotellet lättare underhållning eller temamiddagar. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.RummenHotellets rum är uppdelade på två typer; standard och club. Standardrummen är nyare och mer moderna i inredningen med en färgskala som går i vitt med accenter i blått.Standardrum(ca 33 kvm) för två personer. Två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Standard familjerum(ca 45 kvm) för upp till fyra personer. Ett sovrum och ett vardagsrum med extrabäddar i bäddsoffa. Clubrummen är något enklare i sin inredning men trevliga och färgglada. Clubrum(ca 26 kvm) för två personer. Två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Club familjerumrum(ca 45 kvm) för upp till fyra personer. Ett sovrum och ett vardagsrum med extrabäddar i bäddsoffa. Alla rum har telefon, klinkergolv, tv (lokala kanaler), minibar/litet kylskåp (tom) och balkong eller markterrass (låga balkongräcken). Luftkonditionering ingår. I standardrummen är denna centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet. Badrummen har duschkabin eller badkar med dusch, toalett och hårtork.ÖvrigtTurist/strandområde med trafik och ljud från folkliv och hotellets egna barer som ibland kan uppfattas som störande. Totalt 276 rum fördelade på en huvudbyggnad och ett tjugotal mindre byggnader. Hiss endast i huvudbyggnaden. En trafikerad gata måste korsas för att man ska nå stranden. Uttagsautomat finns ca 400 m bort. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 1 oktober 2021
Hemresa: fredag 8 oktober 2021
Boende: CLUBRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
4 640 SEK Pris per vuxen

Sami Beach
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering *** Hotell med äldre charm och yogacenter i centrala GümbetSami Beach ligger mitt på strandpromenaden i centrala Gümbet med den berömda bargatan och dess sprudlande nattliv endast ett stenkast bort. Då hotellet är byggt redan på tidigt 1980-tal så är det något högre än byggnaderna runt omkring (i dagsläget finns det regler på hur höga hotellen får vara). Hotellet har renoverats genom åren men har kvar sin äldre charm. Hotellets ägare samlar på gamla modellskepp och flera av dem finns utplacerade runt omkring på hotellet. På hotellet finns ett populärt yogacenter och hotellets gäster har möjlighet att pröva på en lektion gratis. På området finns också faciliteter så som ett mysigt poolområde med en liten barnpool och tillhörande solterrass, tre barer, två restauranger, ett litet hamam, bordtennis och en liten lekpark. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad. Rummen Mysigt inredda rum i gammaldags stil med massiva och mörka trämöbler. Standardrum(ca 16-26 kvm) med en mindre dubbelsäng eller två enkelsängar, några med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har telefon, satellit-tv, litet kylskåp, klinker- eller laminatgolv samt balkong eller markterrass i varierande storlek. Några av rummens balkonger är mycket små. Badrummen har badkar med dusch eller duschkabin, toalett och hårtork. Annexrum(ca 18 kvm) belägna i en separat byggnad på andra sidan gatan. Dessa rum består av ett sovrum och en separat, liten sittdel. Rummen är utrustade som standardrummen, alla rum har klinkergolv, duschkabin och balkong. Samtliga rum håller en lägre standard än hotellet i övrigt och är av olika storlek och med varierande planlösning. Luftkonditionering ingår.ÖvrigtTurist/strandområde med lokal trafik. Ljud från närliggande restauranger, barer samt det egna poolområdet kan uppfattas som mycket störande. Totalt 155 rum fördelade på tre byggnader, varav en byggnad på andra sidan en mindre gata (byggnaden med annexrum). Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Mycket trappor och nivåskillnader inom området. Uttagsautomat finns ca 50 m från hotellet. Poolhandduk finns mot deposition. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 21 maj 2021
Hemresa: fredag 28 maj 2021
Boende: ANNEX ROOM DOUBLE
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 600 SEK Pris per vuxen

Royal Asarlik All Inclusive
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

Officiell hotellklassificering *****Centralt läge i GümbetPå en udde mitt i Gümbet ligger detta förstklassiga hotell. Alla byggnader är inbäddade i grönska, på och kring de flesta balkonger växer blommor och buskar. Nere vid stranden finns två poolområden. På området finns flera barer, en buffé- & fyra à la carterestauranger (öppna 15/5-15/10), nattklubb, Spa, hamam, gym, bordtennis, vattensporter, lekplats och ett aktivitetsteam som ordnar underhållning, motionspass och aktiviteter dagligen. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.RummenModerna och lyxigt inredda standardrum(ca 18-20 kvm) för två personer med möjlighet till en extrabädd. Dessa rum ligger i huvudbyggnaden och har en dubbelsäng eller två enkelsängar, laminatgolv, telefon, satellit-tv, minibar (vatten & läsk ingår vid ankomst) och balkong eller markterrass. Havsutsikt mot tillägg. Badrum med badkar med dusch, toalett och hårtork. Ljusa och klassiskt inredda relaxrum(ca 18-20 kvm) för två personer med möjlighet till en extrabädd. Dessa rum ligger i de mindre byggnaderna framför huvudbyggnaden. Rummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar, klinkergolv, telefon, satellit-tv, minibar (vatten & läsk ingår vid ankomst), vattenkokare med te- & kaffetillbehör och balkong eller markterrass. Havsutsikt mot tillägg. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Relax familjerum(ca 24-27 kvm) för upp till fyra personer ligger på bottenvåningen i de mindre byggnaderna. Dessa består av ett stort rum som har en mindre vägg och pelare som bildar en rumsavdelare. På ena sidan finns en dubbelsäng och på andra sidan en sittgrupp med bäddsoffa. Rummen är utrustade precis som de andra relaxrummen (saknar vattenkokare). Luftkonditionering ingår. I huvudbyggnaden är denna centralstyrd och brukar vara igång från mitten av juni till mitten av september.ÖvrigtTurist/strandområde med trafik. Ljud från närliggande barer och nattklubbar kan vara störande. Totalt 351 rum fördelade på en huvudbyggnad (5 vån) och åtta mindre byggnader (2 vån). Mycket trappor och nivåskillnader inom området. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns ett par hundra meter ifrån hotellet. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 21 maj 2021
Hemresa: fredag 28 maj 2021
Boende: PROMO ROOM DOUBLE
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
4 875 SEK Pris per vuxen

Siesta Beach
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering *** Trevligt lägenhetshotell i närheten av Gümbets hamnLägenhetshotell Siesta Beach är finns i utkanten av Gümbet, i närheten av hamnen och precis vid stranden. För att vara Gümbet är området relativt lugnt. Hotellet är omgivet av en stor grönskande trädgård med lummiga gångar och fina broar som förenar de många byggnaderna med de två poolområdena. Precis utanför hotellet börjar den trevliga strandpromenaden som leder hela vägen in till de centrala delarna av Gümbet. Lokalbussen till Bodrums centrum stannar utanför hotellet. Hotellet lämpar sig väl för både familjer, par och ungdomar som gärna bor flexibelt med närhet till både sol och bad. På området finns även hamam, ett dygnet runt-öppet minimarket, bastu, bar samt en trevlig restaurang som serverar frukost- och middagsbuffé samt snacks. Under högsäsong ordnar hotellet lättare underhållning eller temamiddagar någon gång i veckan. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.LägenheternaLjusa, rymliga och trevligt inredda lägenheter. Enrumslägenhet/studio(ca 20-28 kvm) för två personer, med möjlighet till en extrabädd, och med ett litet pentry i hallen. Tvårumslägenheter(ca 42 kvm) för upp till fyra personer med ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/pentry med möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Alla lägenheter har två enkelsängar eller en mindre dubbelsäng (ett fåtal), telefon, satellit-tv, klinkergolv och balkong eller markterrass. Pentry med enklare köksutrustning, brödrost, vattenkokare, kylskåp och två kokplattor. Badrummen har antingen duschkabin eller badkar med dusch, toalett och hårtork. Luftkonditionering kostar ca 36 /vecka.ÖvrigtTurist/strandområde med trafik. Ljud från hotellets restaurang och bar kan vara störande i de flesta av rummen. Totalt 102 lägenheter fördelade på 13 byggnader. Ingen hiss. Det finns en del trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. En trafikerad gata måste korsas för att man ska nå stranden. Uttagsautomat finns ca 500 m bort.Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 21 maj 2021
Hemresa: fredag 28 maj 2021
Boende: STUDIO/ENRUMSLGH 2 Vuxna
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 120 SEK Pris per vuxen

Parkim Ayaz All Inclusive
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering ****Mitt på strandpromenaden i GümbetHotellet ligger mitt på strandpromenaden i Gümbet med nöjesliv och shopping precis utanför dörren. På hotellområdet finns gott om faciliteter; Spa, bastu, gym, biljard, bordtennis, en tennisbana, minigolf, lekplats och ett aktivitetsteam som ordnar lättare underhållning. Det finns även flera restauranger (en buffé- & två à la carte) och barer. På hotellområdet finns tre poolområden med en bar vid vardera, en pool har en vattenrutschkana och en har jacuzzi. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.RummenBekväma, traditionella och relativt enkelt inredda rum. Standardrum(ca 22 kvm) för två personer med en dubbelsäng, några med möjlighet till en extrabädd. Familjerum(ca 35 kvm, bokas som large room) för upp till fyra personer. Familjerummen består av ett stort rum med en dubbelsäng, en enkelsäng och en bäddsoffa. Alla rum har klinkergolv, telefon, satellit-tv, minibar (vatten ingår vid ankomst) och balkong. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår.Det finns tre handikappanpassade rum på förfrågan (badrumsdörren är 70 cm bred).ÖvrigtTurist/strandområde med trafik. Ljud från närliggande barer och nattklubbar kan vara störande. Totalt 274 rum fördelade på 18 byggnader. Ingenhiss(2vån.). Poolhandduk finns mot deposition. Uttagsautomat finns precis utanför hotellet.Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 15 oktober 2021
Hemresa: fredag 22 oktober 2021
Boende: STANDARDRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
4 736 SEK Pris per vuxen

Summer Garden
Bitez, Bodrum-halvön, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering *** Både rum och lägenheter i BitezHotellet består av ett flertal mindre byggnader omgivna av Mandarinträd och Bougainvillea. På området finns två poolområden. Det ena ligger längre in i trädgården och här ska det vara lugnt och rofyllt, och det andra ligger vid huvudbyggnaden, här spelas det ofta musik och det finns en bar och en liten vattenrutschkana för de mindre barnen. Vid poolbaren visas ofta sportevenemang på kvällarna och under högsäsong arrangeras det underhållning någon gång i veckan. På området finns även en restaurang som serverar frukost- och middagsbuffé, minimarket, hamam och biljard. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad. Hotellet ligger ett kvarter från strandpromenaden i Bitez där ett stort utbud av restauranger, barer och butiker finns. Lägenheterna/rummenLjusa, rymliga och trevligt inredda rum. Standardrum(ca 25 kvm) för upp till tre personer med en mindre dubbelsäng och en enkelsäng. Enrumslägenheter/studio(ca 18-25 kvm) för två personer med två enkelsängar och kokmöjligeter. Tvårumslägenheter(ca 35 kvm) för upp till fyra personer med ett sovrum (två enkelsängar) och ett vardagsrum med två extrabäddar i bäddsoffor och kokmöjligheter. Alla rum/lägenheter har telefon, satellit-tv, klinkergolv och balkong. Standardrummen har minibar (tom). Lägenheterna har ett litet pentry med enklare köksutrustning, brödrost, vattenkokare, kylskåp och två kokplattor. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Alla rum och lägenheter har varierande planlösning och storlek. I standardrummen ingår luftkonditionering, för lägenheterna kostar denna ca 35 /vecka.ÖvrigtTurist/strandområde med trafik. Ljud från hotellets underhållning och lösdrivande hundar kan ibland uppfattas som störande. Totalt 123 lägenheter och rum fördelade på 17 byggnader. Ingen hiss. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 21 maj 2021
Hemresa: fredag 28 maj 2021
Boende: STUDIO/ENRUMSLGH 2 Vuxna
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 899 SEK Pris per vuxen

La Blanche
Turgutreis, Bodrum-halvön, Turkiet
 

4.5

Strandläge och centralt i TurgutreisEtt modernt och trevligt hotell som passar dem som vill bo bekvämt. Hotellet ligger vackert till med storslagen utsikt över havet och med ett par minuters promenad till den vackra marinan. På dagarna kan man varva sina dopp mellan det kristallklara havet med någon av poolerna som finns ett par steg bort. Där emellan kan man välja att koppla av på Spa, eller om man vill ha mer fart så finns det tennisbanor, gym, bordtennis, strandvolleyboll och vattensporter. Det finns även ett aktivitetsteam som arrangerar både motionspass och underhållning dagligen. På kvällarna kan man njuta av minnesvärda måltider vid stranden medan solen sänker sig i havet och för att därefter fortsätta till nattklubben eller upptäcka stadens nattliv. Hotellstranden är inramad av två rejäla pirar vilket skapar skydd för vågor och vind. Vid stranden finns flera av hotellets à la carte-restauranger. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.Turgutreis ligger på västra sidan av Bodrumhalvön och är näst största ort i området. I centrum finns gott om restauranger, barer och butiker. Orten är en mysig sommarort som är känd för sitt fina vatten och sin välbesökta marknad. RummenRummen är rymliga och traditionellt inredda i ljusa färger, accenter i grönt eller turkost och med ljusa trämöbler. Standardrum(ca 30 kvm) för två personer. Två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Havsutsikt mot tillägg.Deluxerum(ca 37 kvm) är en rymligare variant av standardrummen med plats för två extrabäddar. Familjerum(ca 41 kvm) för upp till fyra personer. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med bäddsoffor. Alla rum har laminatgolv, minibar (läsk & vatten igår), telefon, satellit-tv, vattenkokare med te- och kaffetillbehör och balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår. Alla rum är rökfria. Fyra handikappanpassade rum finns på förfrågan (en lift ner i poolen finns).ÖvrigtTurist/strandområde med ljud från trafik och folkliv som ibland kan uppfattas som störande. En byggnad med totalt 362 rum. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr) och beroende på väderförhållanden.Officiell hotellklassificering *****

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: måndag 5 oktober 2020
Hemresa: måndag 12 oktober 2020
Boende: STANDARD LAND VIEW DOUBLE
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
7 299 SEK Pris per vuxen

Crystal Green Bay
Bodrum-halvön, Turkiet
 

4.5

Semesterresort med storslagen inramningNorr om Bodrumhalvön, i en förtrollande vacker vik, ligger detta denna förstklassiga semesteranläggning. Hotellområdet är enormt, ligger avskilt till och är omgivet av pinjeskog. Den underbara viken som bildar hotellstranden är en sådan strand man drömmer om att hitta. Här är det fin sand och kristallklart vatten, och läget i en vik gör att stranden nästan känns som en pool. När man sedan tröttnat på stranden men fortfarande vill bada finns det ytterligare fyra pooler att välja mellan (en barnpool i anslutning till barnklubben och en pool har fyra större vattenrutschkanor). Då anläggningen ligger i ett naturområde, utan någon större bebyggelse i omgivningarna passar det dem som vill njuta av sol, bad och natur. På hotellområdet finns alla faciliteter man kan tänkas behöva för att man ska kunna få en avkopplande semestervecka och inte behöva lämna hotellet. Här finns gott om restauranger och barer, det finns nattklubb, ett stort Spa, bastu, bra gym, två tennisbanor, bordtennis, biljard, vattensporter, biograf och lekplats. Ett aktivitetsteam arrangerar motionspass och aktiviteter dagligen. Under högsäsong erbjuds det konserter eller shower några kvällar i veckan.Några aktiviteter/ faciliteter mot avgift.RummenLjusa, trevliga och traditionellt inredda rum.Standardrum(ca 20 kvm) för två personer. En dubbelsäng eller två enkelsängar.Större standardrum(ca 23 kvm). Dessa rum har plats för en extrabädd.Standardrum med våningssäng(ca 23-26 kvm). Dessa rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar samt en våningssäng.Alla rum klinker- eller laminatgolv, telefon, satellit-tv, minibar (vatten & läsk vid ankomst) och balkong eller fransk balkong. Havsutsikt mot tillägg. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår. Alla rum är rökfria.ÖvrigtStrand/naturområde. Ljud från hotellets poolområden, trafik och flygtrafik kan ibland uppfattas som något störande. Totalt 291 rum fördelade på två byggnaden (huvudbyggnad & annex). Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Stora avstånd och rätt kuperat inom området. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr) och beroenden på väderförhållanden.Officiell hotellklassificering *****

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: måndag 28 september 2020
Hemresa: måndag 5 oktober 2020
Boende: STANDARD LAND VIEW DOUBLE
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
6 999 SEK Pris per vuxen

Bodrum Beach Resort
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering ****I Gümbet med vattenrutschkanorHotellet ligger i närheten av strandpromenaden och har ett relativt lugnt läge. Hela anläggningen känns ljus och luftig. Den består av två områden med ett flertal mindre byggnader som innehåller både rum och faciliteter. Området delas av en liten väg med lokal trafik (tunnel under finns). Det finns pooler vid båda områdena. Det bortre området har en s.k. relaxpool där man kan koppla av, det andra området har ett större poolområde bestående av en huvudpool med separerad barnpool samt två mindre pooler med totalt fem vattenrutschkanor. På området finns även en buffé- och en à la carterestaurang, minimarket, spa, hamam, litet gym, lekplats, biljard och bordtennis. Någon gång i veckan under högsäsong ordnas turkisk afton. Bussar till Bodrum stannar utanför hotellet. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.RummenVälkomnande och ljusa rum som är traditionellt inredda.Standardrum(ca 17 kvm) för två personer. En dubbelsäng eller två enkelsängar, möjlighet till en extrabädd för barn (blir trångt).Familjerum med våningssäng(ca 21 kvm). Detta är en något rymligare variant av standardrummen med en dubbelsäng och en våningssäng. Familjerum (ca 40 kvm) för upp till fem personer. Det består av ett sovrum med en dubbelsäng och en våningssäng samt ett vardagsrum med en bäddsoffa.Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (vatten ingår), laminatgolv, vattenkokare samt balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår.ÖvrigtTurist/strandområde med lokal trafik. Ljud från folkliv och hotellets poolområde kan ibland uppfattas som störande. Totalt 92 rum fördelat på sju byggnader. Ingen hiss. Poolhandduk finns att låna. *Vattenrutschkanorna är öppna dagligen mellan 10:00-12:00 & 14:00-16:00.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 1 oktober 2021
Hemresa: fredag 8 oktober 2021
Boende: STANDARDRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 990 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Köpenhamn Kastrup
× Bodrum-halvön, Turkiet
× Reslängd 1-2 veckor

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!