0771 - 456 700 Våra butiker

Charter till Puerto Morelos, Mexiko


Ocean Coral Turquesa by H10
Puerto Morelos, Mexiko
 

4.5

Ocean Coral Turquesa by H10 ligger direkt vid stranden i Puerto Moreles-området. Ett stort All Inclusive-hotell med stor valfrihet på både mat och dryck. Vill du bo extra bra bokar du rum med Privilege-service. Ocean Coral Turquesa by H10 ligger inom ett skyddat naturområde med mycket av det ursprungliga mangroveträsket bevarat, vilket gör hotellområdet lummigt och grönt. Fyra pooler med olika karaktär Vid en av poolerna finns dubbla solsängar med mjuka madrasser. Barnpoolen ligger intill hotellets egen internationella barnklubb, som ordnar lekar och upptåg för barn 4–12 år. Intill finns en av vuxenpoolerna. Du kan även välja aktivitetspoolen eller den lugna poolen där inga aktiviteter pågår. Gym, spa och underhållning Gymmet ligger i hotellets spa som erbjuder ett stort antal massage- och spa-behandlingar. På kvällarna kan du se fram emot shower och annan underhållning. En av poolerna görs om till loungebar med musik och dämpad belysning. À la carte-restauranger och espresso Förutom bufférestauranger finns fyra à la carte-restauranger och ett creperie. Mike´s Coffee serverar både espresso och kaffe latte.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 25 november 2021
Hemresa: torsdag 2 december 2021
Boende: Juniorsvit
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
9 728 SEK Pris per vuxen

4.5

Nära Crococun Zoo Ocean Coral & Turquesa - All Inclusive ligger i Puerto Morelos på stranden, en kvarts bilfärd från både Torget i Puerto Morelos och Crococun Zoo. Detta boende med 4,5 stjärnor ligger 23,7 km från Maroma-stranden och 23,9 km från Wet'n Wild Cancún.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: söndag 3 oktober 2021
Hemresa: söndag 10 oktober 2021
Boende: Juniorsvit - balkong - utsikt mot trädgården - 1 kingsize-säng, Allt inkluderat
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
11 437 SEK Pris per vuxen

Blue Star Royalton Riviera Cancun
Puerto Morelos, Mexiko
 

4.5

Söder om Cancun, precis intill stranden ligger Blue Star Royalton Riviera Cancun. Ett förstklassigt hotell där snygg design samsas med oväntade inredningsdetaljer. I din All Inclusive ingår nio restauranger, ännu fler barer och sportaktiviteter. Royalton Riviera Cancun ligger några mil utanför Cancun, omgivet av tropisk grönska och mangroveträsk. 10 pooler, splash-park, tonårslounge och spa Hotellet har ett tiotal pooler och barnen har en liten splash-park. Dagligen anordnas det aktiviteter och i tonårsloungen finns biljard, bordtennis och videospel. Du kan även delta i dansklasser, testa kajakpaddling eller besöka hotellets lyxiga spa. All Inclusive med många val I din All Inclusive ingår nio olika restauranger och tretton barer. Här finns till exempel: Japansk restaurang och sushibar Italiensk trattoria och ett klassiskt steakhouse. Mexicansk restaurang och barbecue på stranden Sportbar med lounge … och mycket mer. Under sommarhalvåret har Royalton Riviera Cancun inte Blue Star-koncept, för exakta datum se konceptinformationen nedan.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 25 november 2021
Hemresa: torsdag 2 december 2021
Boende: Juniorsvit
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
13 486 SEK Pris per vuxen

Azul Beach Resort Riviera Cancun
Puerto Morelos, Mexiko
 

4.5

På Azul Beach Resort Riviera Cancun finns något för alla dina sinnen. Du bor på ett förstklassigt All Inclusive-hotell i Puerto Morelos-området som passar både par och barnfamiljer. Hotellet är nästan som en liten by med restauranger, butiker, gym, spa, stora pooler och underhållning inom området. Azul Beach Resort Riviera Cancun är sinnrikt uppdelat för att passa alla generationer, både vad det gäller boende och aktiviteter. För vuxna utan barn… Reser du utan barn kan du boka en juniorsvit i den barnfria hotelldelen som ligger nära den restaurang och det poolområde som endast är för vuxna. Åldersgräns 18 år. … och för barnfamiljer Barnfamiljer bor i en annan del av hotellet som ligger nära den stora barnpoolen med ett litet vattenland. Hotellet har internationella klubbar för olika åldrar. De yngsta håller till på lekplatsen medan tonåringarna bland annat erbjuds disco, olika spel och aktiviteter som klättring eller hur man blir en DJ. All Inclusive med hög klass Ett av dina fem sinnen är smaken. Det har man tagit fasta på här på Azul Beach Resort Riviera Cancun. Mat, dryck och service håller hög kvalitet. Förutom italienskt, mexikanskt, karibiskt och spansk kök finns också restaurang Le Chique, som flera gånger vunnit pris som en av Mexicos bästa restauranger för sin avant-garde meny. Bland barerna hittar du bland annat Mojitobaren som serverar 17 olika mojitodrinkar.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 25 november 2021
Hemresa: torsdag 2 december 2021
Boende: Juniorsvit
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
15 927 SEK Pris per vuxen

Hideaway at Royalton Riviera Cancun
Puerto Morelos, Mexiko
 

4.5

Söder om Cancun ligger Hideaway at Royalton som är en avskild del av familjehotellet Royalton Riviera Cancun. Hideaway är ett högklassigt vuxenhotell med allt du behöver för en avkopplande semester. All Inclusive med många valmöjligheter ingår. Hideaway at Royalton ligger avskilt beläget ca 3 mil utanför Cancun. Hideaway och Royalton Riviera Cancun utgör en stor resort alldeles intill en kritvit sandstrand. Som gäst på Hideaway har du tillgång till båda hotelldelarna. Här finns några butiker och ett tiotal restauranger. Exklusivt poolområde och restaurang På Hideaway har du tillgång till ett poolområde, à la carte-restaurangen Dorado och en bar som endast är för vuxna. Utöver det har du så klart även tillgång till de övriga restaurangerna och barerna som finns på det gemensamma hotellområdet. Royalton har flera à la carte-restauranger, bland annat en japansk restaurang, en italiensk trattoria, en klassisk mexicansk restaurang och ett steakhouse. Träning och spa För dig som vill vara aktiv finns många möjligheter… Kajakpaddling Dans, spinning och aerobicsklasser Tillgång till Royaltons gym i två våningar … eller varför inte unna dig en avslappnande behandling i hotellets lyxiga spa? Lägsta åldersgräns för att bo på Hideaway at Royalton Riviera Cancun är 18 år. På systerhotellet Blue Star Royalton Riviera Cancun är barn välkomna.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 25 november 2021
Hemresa: torsdag 2 december 2021
Boende: Juniorsvit
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
14 221 SEK Pris per vuxen

4.5

Det går knappats att hitta bättre All Inclusive än på toppklassiga Margaritaville Island Reserve by Karisma i Peurto Morelos. Här bor du precis vid den kritvita stranden Bahia Petempich. Njut av salta bad, gourmetmåltider, träning och total avkoppling. Hotellet har en genomgående design med tropisk touch. Färgerna är inspirerade av hav, sand och himmel. Här har du flera pooler att välja mellan och rakt nedanför hotellet ligger det turkosblå havet. Gourmet All Inclusive Maten på Margaritaville Island Reserve by Karisma är något utöver det vanliga och i din Gourmet All Inclusive ingår allt! Det finns fem restauranger med menyer från alla världens hörn. Alla är snyggt och stilfullt designade med unika detaljer. Testa mexikansk-latinska smaker i familjevänliga Latino Ät lunch med havsutsikt på strandrestaurangen Chils terrass Njut av kulinariska middagar från norra italien i Roma Missa inte dessertbordet i bufférestaurangen Barnhörnan Scoop med Svamp Bob Fyrkants glassfabrik … Det finns dessutom flera swim-up barer och en tequila-lounge med 30 olika tequilasorter. Spa, gym och internationell barnklubb Vill du träna finns gym, yoga, aerobics och danslektioner. På stranden kan du låna kajak och snorklingsutrustning. Föredrar du lugna aktiviteter har hotellets spa ett stort utbud av massage och behandlingar. Internationell barnklubb finns.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 3 mars 2022
Hemresa: torsdag 10 mars 2022
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
13 081 SEK Pris per vuxen

El Dorado Royale
Puerto Morelos, Mexiko
 

4.5

El Dorado Royale är ett ett stort och modernt hotell där varje detalj är noga utvald. Du har tillgång till sex pooler, gym, spa av hög klass och bor vid en kilometerlång sandstrand. Du bor i rymliga juniorsviter och du kan kan boka direkt utgång till pool. Här välkomnas gäster från 18 år. Känslan av avspänd lyx är genomgående på hotellet, här kan du slappna av och äta god mat. Mat från hela världen I El Dorado Royales många restauranger serveras mat från hela världen. I restaurang El Rincon Mexicano råder en avslappnad atmosfär där klassisk mexikansk mat står på menyn. På Jojo's Seaside Grill kan du äta karibisk BBQ och se ut över havet. Runt om på området finns gourmethörnor där du kan få snacks och smårätter under dagen. Vill du ha en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga boka bord i Fuentes. Koppla av i balinesiska solsängar Utanför hotellet går den långa Riviera Maya-stranden. Här samsas solstolar och balinesiska solsängar med tak som du även kan koppla av i runt om på hotellområdet. Spa och Zumba I hotellets Spa Royale erbjuds en rad spa-behandlingar och massagetyper. De mest populära behandlingarna är parmassage och strandmassage under bar himmel. Zumbaklasser, tennislektioner och spinning anordnas för den som vill vara mer aktiv på sin semester.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 25 november 2021
Hemresa: torsdag 2 december 2021
Boende: Juniorsvit
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
14 257 SEK Pris per vuxen

El Dorado Casitas Royale
Puerto Morelos, Mexiko
 

4.5

Precis vid den kilometerlånga sandstranden i Puerto Morelos ligger El Dorado Casitas Royale. Ett förstklassigt vuxenhotell med toppklassig All Inclusive. Du kan välja att boka svit med privat pool eller direkt utgång till poolkanalen. El Dorado Casitas Royale ligger precis intill systerhotellet El Dorado Royale. Som El Dorado Casitas Royale-gäst har du exklusivt full tillgång till båda hotellens faciliteter. Havet och poolerna Riviera Maya-stranden går direkt nedanför hotellet där samsas solstolar med draperade solsängar. Som Casitas-gäst har du tillgång till hotellets privata strandavsnitt med egen strandbar. Mat från hela världen På El Dorado Royale och Casitas Royales många restauranger serveras mat från hela världen. På restaurang El Rincon Mexicano råder en avslappnad atmosfär där klassisk mexikansk mat står på menyn. På Jojo's Seaside Grill kan du äta karibisk BBQ och se ut över havet. Runt om på området finns gourmethörnor där du kan få snacks och smårätter under dagen. Vill du ha en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga boka bord i Fuentes. Träning och total avkoppling Unna dig en dag på hotellets Spa Royale där du kan testa spa-behandlingar och massage. De mest populära behandlingarna är par- och strandmassage under bar himmel. Zumbaklasser, tennislektioner och spinning anordnas för dig som tycker om att träna under semestern. Hotellet välkomnar gäster från 18 år.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 11 december 2021
Hemresa: lördag 18 december 2021
Boende: Svit
Reslängd: 7 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
22 105 SEK Pris per vuxen

Senator Riviera Cancun
Puerto Morelos, Mexiko
 

Nybyggda Senator Riviera Cancun ligger direkt på stranden några mil utanför Cancun. Hotellet har mycket av allt; nio restauranger, tio barer och fyra pooler. Det finns till och med en vattenpark, ett stort spa och flera aktiviteter att välja mellan. Hotellet passar stora som små, med aktiviteter som beach volleyboll, tennis och minigolf. Det finns även barn- och tonårsklubbar, bowling och olika vattensporter. Fyra pooler och vattenpark Här hittar du inte mindre än fyra pooler varav en är en aktivitetspool. Det finns dessutom två lazy rivers och en vattenpark med 14 vattenrutschkanor! De yngsta gästerna har en splash-zon och en barnpool. Alla pooler vetter ner mot stranden, så du kan lätt varva pooldopp med havsdopp. Från italienskt till Michelinkock Hotellet har nio restauranger; en bufférestaurang och åtta med à la carte som serverar allt ifrån brasilianskt till mexikanskt och italienskt. Blir du törstig och hungrig mellan måltiderna är det bara att uppsöka någon av de tio barerna. Vill du unna dig en riktig gourmetmiddag kan du mot en extra kostnad besöka The Pure, som drivs av Michelinkocken Paco Perez. Spakväll i solnedgången Varför inte skämma bort dig själv med ett besök i hotellets lyxiga spa? Här kan du njuta av solnedgången på spa-avdelningens utomhusterrass, samtidigt som du får en avkopplande massagebehandling.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 2 december 2021
Hemresa: torsdag 9 december 2021
Boende: Juniorsvit
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
14 566 SEK Pris per vuxen

Now Sapphire Riviera Cancun
Puerto Morelos, Mexiko
 

4.5

Nära Crococun Zoo Now Sapphire Riviera Cancun ligger i Puerto Morelos på stranden, en kvarts bilfärd från både Torget i Puerto Morelos och Crococun Zoo. Denna resort med 5 stjärnor ligger 23,6 km från Maroma-stranden och 23,8 km från Wet'n Wild Cancún.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: söndag 7 november 2021
Hemresa: söndag 14 november 2021
Boende: Deluxe Junior Suite Tropical View Two Double Beds - All Inclusive - 2 dubbelsängar, Allt inkluderat
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
14 339 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Puerto Morelos, Mexiko
× Reslängd 1-2 veckor

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear