Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Charter till Negril, Jamaica

Läs mer
Negril på Jamaica skryter med att ha bland världens mest vackra stränder. Här kan du välja bland stora all inclusive resorts och små mysiga strandhotell. Res hit med bekväm charter, jämför hos Ticket och hitta bästa pris. Telefonsupport under kontorstid.

Charela Inn
Negril, Jamaica
 

4.5

Charela Inn är ett trivsamt hotell mitt på den vackra och berömda stranden Seven Miles Beach i Negril. Hotellet har en frodig, tropisk trädgård. Förbered dig på lata dagar på stranden eller vid den lilla poolen. Framåt kvällen slår du dig ner på hotellets trevliga restaurang och beställer något gott att äta. Två kvällar i veckan bjuds det på underhållning med liveband. Hotellet passar dig som vill ha en lugn och härlig semester med egna upptäckter i Negril. Stranden passar utmärkt för tidiga morgonpromenader och här kan du njuta av den fina solnedgången.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: söndag 8 december 2019
Hemresa: söndag 22 december 2019
Boende: dubbelrum
Reslängd: 15 dagar
Från: Stockholm Arlanda
17 025 SEK Pris per vuxen

Riu Palace Tropical Bay
Negril, Jamaica
 

4

Direkt vid stranden, norr om den avslappnade orten Negril, ligger Riu Palace Tropical Bay. Hotellet är byggt i viktoriansk stil med lyxig atmosfär och ligger i bukten som kallas Bloody Bay. All Inclusive ingår. Till Negril är det mellan sex och sju kilometer och till klipporna i West End strax under en mil. Vid stranden med 47000 m² trädgård Riu Palace Tropical Bay har tre pooler och en separat barnpool. Ungefär där solterrassen övergår till sandstrand finns en kombinerad pool- och snackbar. Hotellet har också en gigantisk trädgård. Aktiviteter och avkoppling Här bestämmer du själv hur mycket aktiviteter du vill ha eller hur mycket avkoppling du vill ha på semestern… Gym, bastu och jacuzzi Renova Spa med kropps- och skönhetsbehandlingar Aktiviteter och underhållning Barnpool och lekplats Spelrum Två butiker … och kvällstid finns möjlighet att dansa loss till Jamaicanska rytmer på systerhotellets diskotek Pascha.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 4 juli 2019
Hemresa: torsdag 11 juli 2019
Boende: Juniorsvit
Reslängd: 8 dagar
Från: Göteborg Landvetter
23 828 SEK Pris per vuxen

Riu Negril
Negril, Jamaica
 

4

Riu Negril på Jamaica har det mesta för en riktigt karibisk semester; sandstrand, vajande palmer, pooler och spa. All Inclusive med flera restauranger, barer och aktiviteter ingår. Praktiskt och bekvämt för både vuxna och barn. Hotellet består av fyra låga byggnader i lugna omgivningar norr om Negril. Bukten kallas Bloody Bay och har en lång och barnvänlig strand. Ett hotell för både vuxna och barn Riu Negril har stora öppna ytor med två pooler, tennis, volleyboll och ett litet kasino. På Renova Spa kan du mot kostnad bada bastu, jacuzzi och gymma. Åldersgräns 18 år. För barnen finns det barnpool, lekplats och hotellets internationella barnklubb som ordnar lekar och aktiviteter. Prova-på-dyk Vid stranden kan ni paddla kajak längs strandlinjen, vindsurfa, snorkla och i poolen kan ni göra ett prova-på-dyk en gång per vistelse och person. Flera restauranger och barer Förutom poolbar och strandbar finns en dygnet-runt-öppen sportbar och flera restauranger att välja mellan. Ett par gånger i veckan anordnas tema-middagar då ni får smaka Jamaicanska specialiteter. Kvällstid anordnas underhållning av lokal karaktär i form av shower och live-musik.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 4 juli 2019
Hemresa: torsdag 11 juli 2019
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 8 dagar
Från: Göteborg Landvetter
22 078 SEK Pris per vuxen

4.5

Royalton Negril Resort & Spa är ett högklassigt hotell norr om Negril. Hotellet ligger på en halvö mellan stränderna Seven Mile Beach och Bloody Bay. Stranden nedanför hotellet är den södra delen av Bloody Bay. Här får du ett stort utbud av träning, avkoppling, bad, mat och dryck. Stranden vid Bloody Bay är lång och barnvänlig. Till centrala Negril är det ca 7 km, dit tar du dig enkelt med taxi. Gym, träning & eget spa I Royalton Negrils spa kan du beställa olika behandlingar för ansikte, kropp och själ. Välj mellan flera sorters massage, pedikyr, manikyr eller relaxa vid inomhuspoolen. Du kan även välja att njuta av en massage nere vid stranden. Här är några andra exempel på aktiviteter på hotellet: Stort poolområde Gym för egen träning och träningspass Yoga, pilates & zumba Snorkling & beachvolleyboll Dagsaktiviteter varje dag Kvällsunderhållning varje kväll Internationell barnklubb för barn 4–12 år Klubb för ungdomar 13–17 år … och känner du för att inte göra någonting en stund finns WiFi inom hela hotellet.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 4 juli 2019
Hemresa: torsdag 11 juli 2019
Boende: Juniorsvit
Reslängd: 8 dagar
Från: Göteborg Landvetter
22 928 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Negril, Jamaica
Reslängd Alla

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!