Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Charter till Montego Bay, Jamaica


Riu Reggae
Montego Bay, Jamaica
 

4

RIU Reggae är ett All Inclusive-hotell i Montego Bay med läge direkt på stranden. Här har du allt du behöver för både avkopplande poolhäng och skönt strandliv. Två av tre infinitypooler har swim up-bar och hotellet har dessutom spa, gym och flera restauranger. Passar både dig som reser med partner eller med hela kompisgänget. All Inclusive ingår! Hotellet välkomnar gäster över 18 år. På systerhotellet RIU Montego Bay kan du äta lunc och du har även tillgång till snackbarerna samt nattklubben Pancha. Tre infinitypooler direkt vid stranden Du får det bästa av både strandliv och poolhäng då alla tre pooler vetter ut mot havet och stranden. Du kan enkla gå från poolen ner till stranden om du vill. Vill du varva ner kan du besöka hotellets spa där det finns jacuzzi, gym och bastu. Du kan boka flera olika massage- och skönhetsbehandlingar. Vattensporter, fitness och underhållning Under dagen ordnas flera olika fitness-pass och du kan även spela beachvolleyboll på stranden. På stranden kan du surfa och snorkla. I din All Inclusive ingår dessutom ett introduktionsdyk i en av poolerna. Lite mer livat blir det på kvällen med livemusik och shower. Italiensk, asiatisk och Steakhouse Förutom att snackbarerna alltid har servering kan du boka bord på någon av de tre à la carte-restaurangerna på hotellet. Du kan välja mellan italiensk och asiatisk middagsmeny eller grillat på hotellet Steakhouse. För en extra speciell kväll tillsammans finns det möjlighet att boka en middag på stranden.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: måndag 6 april 2020
Hemresa: måndag 13 april 2020
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 8 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
16 933 SEK Pris per vuxen

Riu Montego Bay
Montego Bay, Jamaica
 

4

På Riu Montego Bay bor du direkt vid den fina sandstranden och samtidigt nära shopping. Hotellet har höga kundbetyg, många faciliteter och All Inclusive med flera barer och restauranger som ingår. Här finns rum med plats för upp till 5 personer. Hotellet har något för alla och passar både familjer, vänner och par. Aktiviteter och avkoppling Kring poolområdet finns möjlighet att koppla av både i solen och i skugga. Vill ni svalka er kan ni simma fram till den nedsänkta baren Tai-Tai. På Riu Montego Bay finns också: Gym, jacuzzi och bastu Bordtennis och volleyball Vindsurfing och dykning Diskotek med jamaicanska rytmer Lekplats och internationell barnklubb Renova Spa med flera kropps- och skönhetsbehandlingar … och varje dag ordnar hotellet aktiviteter, lekar och kvällstid är det underhållning av lokal karaktär. Sofistikerad golf I närheten av Riu Montego Bay finns ett par golfbanor med fantastisk utsikt.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 9 november 2019
Hemresa: lördag 16 november 2019
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
16 070 SEK Pris per vuxen

Holiday Inn SunSpree Resort
Montego Bay, Jamaica
 

4

Holiday Inn SunSpree Resort på Jamaica är ett strandnära hotell med en egen privat ö att vada ut till. Bara 100 meter från stranden ligger hotellets lilla ö med solsängar. Här kan du och ditt sällskap få en mer privat sol- och baddag. På Holiday Inn SunSpree Resort finns också ett poolområde och strax intill breder hotellets långa sandstrand ut sig. Vattnet här är grunt och du kan enkelt vada ut till ön. Paddla kajak eller bada jacuzzi Vill ni inte bada hela dagarna så passar stranden bra för motion i form av promenader eller joggingturen. Det finns också möjlighet att paddla kajak, snorkla, spela minigolf, träna tennis eller bada jacuzzi. För ännu mer avkoppling kan besök på hotellets spa rekommenderas. De yngsta gästerna kan leka och träffa nya kompisar i den internationella barnklubben.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 9 november 2019
Hemresa: lördag 16 november 2019
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
13 870 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Montego Bay, Jamaica
Reslängd Alla

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!