Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Charter


The S Apart & Suites
Alanya, Turkiet
 

Officiell hotellklassificering ***Enklare lägenhetshotell i centrumEtt mindre lägenhetshotell som ligger i centrum, på östra sidan. Det passar dem som enkelt vill kunna ta del av det stora utbud av shopping, nöje och restauranger som Alanya har att erbjuda samtidigt som man kan njuta av sol och bad. Det är varken långt till Atatürkgatan eller 25-metersgatan och östra stranden når man efter en promenad på tio minuter. På hotellet finns en liten, grönskande trädgård med en pool. Vid poolen finns bar och en vattenrutschkana*. Det finns även en restaurang. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.LägenheternaRymliga lägenheter, relativt enkelt och traditionellt inredda. Tvårumslägenheter(ca 45 kvm) för upp till tre personer. Ett sovrum och ett vardagsrum med kokshörna. Trerumslägenheter (ca 62 kvm) för upp till fem personer. Två sovrum och ett vardagsrum med kokhörna. Sovrummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar (i några trerumslägenheter har det ena sovrummet tre enkelsängar). Extrabädden finns i vardagsrummet och är en bäddsoffa. Alla lägenheter har klinkergolv, satellit-tv, telefon och balkong. Luftkonditionering kostar 5 euro/dag för tvårumslägenheterna och 7 euro/dag för trerumslägenheterna. Kokshörna med kylskåp, vattenkokare, två kokplattor och enkel köksutrustning. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork.ÖvrigtStads/turistområde med trafik, folkliv samt ljud från närliggande moské som kan uppfattas som störande. En byggnad med totalt 28 lägenheter. Större mataffär och uttagsautomat finns ca 100 m bort. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).*Vattenrutschkanan är öppna några timmar per dag.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 17 oktober 2019
Hemresa: torsdag 24 oktober 2019
Boende: APART 1+1 2 PAX
Reslängd: 7 dagar
Från: Göteborg Landvetter
1 249 SEK Pris per vuxen

Lavinia
Alanya, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering *** Lägenhetshotell med skön semesterkänslaEtt trevligt, klassiskt lägenhetshotell som bjuder på en skön semesterkänsla. Det ligger på den östra sidan av Alanya och har endast ca 300 m till huvudgatan som leder hela vägen in till centrum. Personalen är väldigt omtyckt och gör allt för att gästerna ska trivas. Poolområdet känns fräscht och inbjudande. Efter ett dopp i poolen kan man koppla av i jacuzzin som finns bredvid. Turkisk afton ordnas en gång i veckan under högsäsong. Hotellet har även en fin Spa-avdelning. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.LägenheternaEnkla, traditionellt inredda tvårumslägenheter (ca 35-45 kvm) för upp till fyra personer. Alla lägenheter har sovrum med två enkelsängar eller en dubbelsäng, extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrummet, telefon, satellit-tv, klinkergolv och balkong. Pentry med separat mathörna, enklare köksutrustning, kylskåp, två kokplattor och vattenkokare. Kaffebryggare finns att hyra. Fräscha badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering i lägenheterna kostar ca 7 euro/dag. ÖvrigtTurist/stadsområde med trafik, en närliggande moské samt ljud från hotellområdet ibland kan uppfattas som störande. Nivåskillnader inom området. En byggnad med totalt 66 lägenheter. Uttagsautomat finns 200 m från hotellet och en större mataffär ca 300 m bort. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 17 oktober 2019
Hemresa: torsdag 24 oktober 2019
Boende: 2-RUMSLÄGENHET 2 Vuxna
Reslängd: 7 dagar
Från: Göteborg Landvetter
1 399 SEK Pris per vuxen

Royal Palm (f.d. Akya)
Alanya, Turkiet
 

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 17 oktober 2019
Hemresa: torsdag 24 oktober 2019
Boende: APART 1+1 2 PAX
Reslängd: 7 dagar
Från: Göteborg Landvetter
1 499 SEK Pris per vuxen

Kleopatra Ada lägenheter
Alanya, Turkiet
 

Officiell hotellklassificering ***Rymliga lägenheter nära KleopatrastrandenPå en tvärgata in från huvudgatan och ett kvarter ifrån den populära Kleopatrastranden ligger detta lilla lägenhetshotell. Det har ett centralt läge och passar dem som njuta av både strandliv och det nöjesliv Alanya har att erbjuda. Det finns ett litet poolområde, en bar och biljard. Mot gatan ligger en restaurang som drivs av hotellet och entrén är genom denna. Under högsäsong anordnar hotellet temamiddagar någon gång i veckan. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.LägenheternaSpatiösa och traditionellt inredda lägenheter. Tvårumslägenheter(ca 64 kvm) för upp till fyra personer. Ett sovrum med två enkelsängar eller en dubbelsäng samt ett vardagsrum med kokhörna. Extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrummet. Alla lägenheter har telefon, satellit-tv, klinkergolv och balkong. Kokhörna med två kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditioneringen i lägenheterna kostar ca 35 euro/vecka.ÖvrigtTurist/centrumområde med genomfartstrafik, ljud från folkliv samt en moské i närheten som kan uppfattas som störande. En byggnad med totalt 20 lägenheter. Beroende på trafiksituationen kan transferbussen ibland tvingas att stanna ca 100 m ifrån hotellet. En större mataffär och en uttagsautomat finns ca 300 m ifrån hotellet. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 17 oktober 2019
Hemresa: torsdag 24 oktober 2019
Boende: APART 1+1 2 PAX
Reslängd: 7 dagar
Från: Göteborg Landvetter
1 499 SEK Pris per vuxen

Prince
Alanya, Turkiet
 

4

Omtyckta Prince har både hotellrum och lägenheter, och ett mycket centralt läget i Alanyas centrum. Här bor du nära shopping, restauranger och barer. Även den östra stranden ligger på promenadavstånd. Restaurang, bar och turkiskt bad Vid poolområdet finns poolbar och uteservering. På Prince finns även inomhusrestaurang och ett turkiskt bad där du kan njuta av massage. Välj mellan dubbelrum eller lägenhet Rummen och lägenheterna är ganska enkelt inredda. Bokar du lägenhet ingår inga måltider. Bokar du rum ingår en enklare frukost.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: måndag 21 oktober 2019
Hemresa: tisdag 29 oktober 2019
Boende: Enrummare
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
1 548 SEK Pris per vuxen

Ark Suite
Alanya, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering ****Familjehotell med rymliga lägenheterEtt trevligt lägenhetshotell, uppskattat framför allt av våra barnfamiljer. På hotellområdet finns flera pooler varav den ena har tre större vattenrutschkanor. Även barnpoolen har en liten vattenrutschkana så även våra minsta gäster kan utmana sig själva. På området finns även en poolbar, en bufférestaurang, hamam, biljard och bordtennis. Det ordnas även lättare underhållning och aktiviteter på dagtid under högsäsong (ett par dagar i veckan). Hotellet ligger på höjden bakom Alanyas centrum, i närheten av sjukhuset vid den stora huvudgatan. På promenadavstånd finns både fiskmarknaden och tisdagsmarknaden. Vill man ta bussen till centrum och stranden så stannar den vid sjukhuset, ca 50 m bort. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.LägenheternaLjusa, rymliga och trevligt inredda lägenheter i varma färger. Tvårumslägenheter(ca 48 kvm) för upp till fyra personer. Ett sovrum med två enkelsängar eller en dubbelsäng och ett kombinerat vardagsrum/pentry. Trerumslägenheter(ca 98 kvm) för upp till sex personer med två sovrum och ett vardagsrum med pentry. Alla lägenheter har klinker- och laminatgolv, satellit-tv och balkong eller markterrass (en lägenhet saknar balkong). Pentry med kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare, två kokplattor och enkel köksutrustning. Extrasängar i bäddsoffa i vardagsrummet. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering kostar ca 6 euro/dag.ÖvrigtStadsområde med trafik. Två byggnader med totalt 64 lägenheter. Transferbussen stannar ca 50 m från hotellentrén till vilken det är en brant uppförsbacke. Uttagsautomat finns vid sjukhuset, ca 50 m bort. Poolhandduk finns att låna. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: torsdag 17 oktober 2019
Hemresa: torsdag 24 oktober 2019
Boende: 2-RUMSLÄGENHET 2 Vuxna
Reslängd: 7 dagar
Från: Göteborg Landvetter
1 699 SEK Pris per vuxen

Club Ceylan
Marmaris, Turkiet
 

4

Populärt lägenhetshotell med bra läge På det här lägenhetshotellet bor du nära både strand och centrum. Med vattenrutschkanor för både stora och små njuter du av roliga dagar vid poolen tillsammans med hela familjen. När kvällen kommer kan ni promenera till centrum eller till den livliga strandpromenaden för att äta en härlig middag med fantastik utsikt över bukten. Hotellet har en poolbar som är öppen under dagen där du kan ta dig något enklare att äta eller välja bland de förfriskningar som erbjuds. Strand- och hamnpromenaden är fylld av restauranger med både turkiskt och internationellt kök. Snabbmatskedjor och genuina restauranger ligger längs gatorna inne i Marmaris och du hittar många mataffärer, de större i utkanten av staden. I marinan ligger kända kafékedjan Starbucks och bakom hamnpromenaden hittar den nöjeslystne bargatan, som är öppen inpå småtimmarna. Trevligt poolområde i hjärtat av hotellet Vid poolen kan hela familjen delta i någon av de aktiviteter som hotellet erbjuder eller bara ta det lugnt på var sin solstol. De minsta har en egen barnpool med tillhörande vattenrutschkana som inbjuder till många timmars lek. När törsten smyger sig på kan ni besöka poolbaren och få er något svalkande att dricka. Det finns även en mindre pool och bar i anslutning till hotellbyggnaden på andra sidan gatan. Härlig och grovkornig sandstrand Bara några minuter från hotellet hittar du den populära grovkorniga stranden. Här kantas vattenbrynet av solstolar och du har gått om plats i solen. Den åtta kilometer långa strandpromenaden erbjuder inte bara sol och bad utan även vattensporter för den äventyrslystne. Turistområde med genomfartstrafik. Trafiken kan uppfattas som störande. Busshållplats finns precis utanför hotellet. Hotellet är uppdelat i tre byggnader varav en ligger på andra sidan vägen.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 19 oktober 2019
Hemresa: lördag 26 oktober 2019
Boende: Tvårumslägenhet - Balkong
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
1 699 SEK Pris per vuxen

Anahtar
Alanya, Turkiet
 

3.5

Semestra självständigt nära Kleopatrastranden Endast ett stenkast från Kleopatrastranden med lång strandpromenad och restauranger och barer på rad, ligger detta anspråkslösa lägenhetshotell. Här har du nära till havet för ett morgondopp och kan sedan spendera resten av dagen vid poolen för att på kvällen gå ut och ta del av stadens nöjen. Vid poolen finns en poolbar för svalkande drycker och på hotellets à la carte-restaurang serveras vällagade måltider. I Alanya finns ett myller av restauranger och barer. Här äter du genuint turkiskt men även internationellt, du hittar tapasbarer, grillrestauranger, hamburgerkedjor och en mängd kaféer. Behöver du handla frukostmat eller annat i matväg så finns det mataffärer i utkanten av centrum. Njut av svalkande dopp och kalla drycker Mysigt poolområde med solstolar och parasoller kring poolen. För de minsta finns en liten separat barnpool. Alldeles i anslutning till poolen finns restaurangen som serverar kylda drycker och mat för den som törstar eller blir hungrig. Populära Kleopatrastranden erbjuder soliga dopp Den mest populära stranden i Alanya är Kleopatrastranden som breder ut sig väster om Alanyas mäktiga klippudde. Stranden är bred och solstolar och parasoller står uppradade. Sanden är något grovkornig och vattnet blir djupt relativt snabbt. Längs stranden finns stort utbud av restauranger, hotell och aktivitetsmöjligheter. Här finns alla förutsättningar för lata dagar i solen eller aktiviteter i vattnet. Hotellet ligger i utkanten av Alanya i stadskvarter. Till Kleopatrastranden är det nära, men väg måste korsas. In till Alanya är det ca 1,5 km. Lokala minibussar går in till centrum om du inte vill promenera.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 19 oktober 2019
Hemresa: lördag 26 oktober 2019
Boende: Anahtar - Tvårumslägenhet (aa)
Reslängd: 8 dagar
Från: Göteborg Landvetter
1 749 SEK Pris per vuxen

Club Amaris
Marmaris, Turkiet
 

4.5

Centralt läge med inbjudande poolområde Med promenadavstånd till både strand och centrum är detta lägenhetshotell det optimala boendet för dig som vill ha närhet till allt. Vid det soliga och trevliga poolområdet tar du uppfriskande dopp i någon av de två poolerna. På kvällen tar du dig enkelt till centrum för en middag på en restaurang längs den populära strandpromenaden eller kanske ta del av det pulserande nattlivet. Hotellet har en bar för den som vill ha något gott att dricka och i restaurangen kan du beställa såväl internationella rätter som turkiska specialiteter under dagen. Strand- och hamnpromenaden är fylld av restauranger med både turkiskt och internationellt kök. Snabbmatskedjor och genuina restauranger ligger längs gatorna inne i Marmaris och du hittar många mataffärer, de större i utkanten av staden. I marinan ligger kända kafékedjan Starbucks och bakom hamnpromenaden hittar den nöjeslystne bargatan, som är öppen inpå småtimmarna. Svalkande dopp i poolen Runt det öppna poolområdet finns det tillgång till såväl solstolar som parasoller för den som vill ta det lugnt efter ett dopp. För de minsta finns en barnpool att plaska i. I mitten av poolområdet ligger hotellets restaurang och bar där du kan beställa en svalkande drink eller något att äta. Härlig och grovkornig sandstrand En kort promenad från hotellet ligger den populära stranden. Här kantas vattenbrynet av solstolar och parasoller och det finns även möjlighet till olika vattensporter för den äventyrslystne. Den något grovkorniga stranden är långrund och passar perfekt för lata dagar på stranden. Längs den cirka åtta kilometer långa strandpromenaden finner du både restauranger, barer och shopping. Turistområde med genomfartstrafik. Busshållplats finns cirka 100 meter utanför hotellet.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 19 oktober 2019
Hemresa: lördag 26 oktober 2019
Boende: Enrumslägenhet - Balkong
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
1 749 SEK Pris per vuxen

Ece Apart
Icmeler, Turkiet
 

Litet och lugnt beläget lägenhetsboende I utkanten av Icmeler hittar du detta lilla familjära lägenhetshotell där du bor med självhushåll. Vill du vara bekväm och slippa laga mat så finns restaurang och bar på hotellet. Till den härliga och barnvänliga sandstranden promenerar du på ca tio minuter. Du kan också spendera dagarna vid hotellets pool där du laddar batterierna på bästa sätt. I lägenheten kan du laga enklare måltider men vill du ha mat serverad så har hotellet både restaurang och bar för din bekvämlighet. En större supermarket finns ca 300 meter från hotellet. Restauranger och kaféer finns vid stranden och runt om i Icmeler. Köket är både turkiskt och internationellt. Mindre mataffär finns i byn. Strandpromenaden in till Marmaris är kantad av serveringar, restauranger och kaféer. Trevligt poolområde omgett av grönskande växtlighet Poolområdet är hotellets hjärta, där du njuter av dagen på en solstol i solens varma strålar. Sjunk ner under parasollen med den där boken du aldrig hinner med och doppa dig i det svalkande vattnet med jämna mellanrum. I baren kan du få en kopp kaffe eller något annat gott när du känner dig sugen. För barnen finns en separat barnpool att busa i. Icmelers fina sandstrand är en populär samlingsplats Underbar sandstrand som sträcker ut sig i bukten längs Icmelers kust. Här njuter du av lata dagar på en solstol och sköna promenader i vattenbrynet. En palmkantad strandpromenad följer stranden hela vägen in mot Marmaris. Kiosker och matställen finns längs promenaden om du blir hungrig eller törstig. Turistområde med lokal trafik. Hotellet ligger i utkanten av badorten i lugna omgivningar och med ca tio minuters promenad till stranden.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 19 oktober 2019
Hemresa: lördag 26 oktober 2019
Boende: Tvårumslägenhet - Balkong
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
1 749 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Avresa tidigast 2019-01-01
× Reslängd 1-2 veckor

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!