Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Med anledning av rådande situation är det viktigt att du kontrollerar regler och restriktioner för resmålet och resan både innan bokning och avresa.

Vi kan för närvarande ha långa svarstider på telefon och epost, men du kan även få hjälp i våra butiker. Kunder vars flyg blivit inställda kommer kontaktas i turordning.

Läs mer här »

 

Billiga resor - charter, flygbiljetter & hotell

På ticket.se hittar du alltid billiga resor. Sök flygbiljetter, lågprisflyg och hotell i samma sök!

Spara tid och pengar! Boka flyg + hotell samtidigt.

Charter

Loading

Här hittar du alla charterresor som går att åka på redan nu augusti. Boka din resa här »

Här är bästa våra tips på härliga upplevelser i Sverige.
Se våra tips här »

Upplev sol, bad och paradisstränder när det är som kallast här hemma! Från 2 129:- Boka resan här »

Sommaresorna för 2021 är öppna för bokning så missa inte att säkra din resa redan idag! Från 3 199:- Boka resan här »

 

 

Mest sökta flyg

 1. Barcelona 1 784:-
 2. London 1 284:-
 3. Paris 1 533:-
 4. Malaga 1 502:-
 5. Mallorca 1 847:-
 6. Köpenhamn 1 727:-
 7. Lissabon 1 919:-
 8. Amsterdam 1 573:-

Flyg + hotell

 1. London 1 945:-
 2. Prag 2 055:-
 3. Berlin 2 102:-
 4. Barcelona 2 297:-
 5. Amsterdam 2 332:-
 6. Budapest 2 336:-
 7. Köpenhamn 2 714:-
 8. Istanbul 2 834:-
 9. Lissabon 2 934:-
 10. Paris 3 052:-

Ska du semestra i Sverige? Här hittar du våra bästa hotelltips runt om i vårt vackra Sverige. Vi erbjuder ett brett utbud av fina hotell i olika prisklasser för alla smaker.
 

 

 

 

Här hittar du våra bästa tips på upplevelser i Sverige.
 

 

 

 

 

 

 

 

Resmål just nu

Spanien planerar att ta emot svenskar från 1 juli utan krav på karantän, och är i full fart med att öppna upp golfbanor, barer och restauranger. Vi ser verkligen fram emot att återigen kunna resa till semesterfavoriter som Malaga, Alicante, Barcelona och självklart Mallorca och Kanarieöarna!
 

Alla EU-medborgare är välkomna sedan den 3 juni, och det finns inget krav på karantän såvida du inte besökt något land utanför EU de senaste två veckorna. Vad sägs om sol och bad på Sicilien eller Sardinien, eller upplevelser i Rom, Milano, Bologna, Venedig, Toscana eller Amalfikusten?
 

 

Svenska turister är välkomna till Kroatien, och måste bara registrera bevis på boende så det framgår att det rör sig om en semesterresa. Så boka charter eller flyg+hotell till de underbara stränderna i Makarska rivieran, Brac, Hvar eller Istrien, eller till charmiga Split eller Dubrovnik.
 

Svenskar som anländer med flyg är välkomna till Portugal, med undantag för resor till de självstyrande ögrupperna Madeira och Azorerna. Men på fastlandet lockar härliga Algarve, charmiga Porto, och såklart ljuvliga Lissabon med näraliggande strandorterna Cascais och Estoril.
 

 

Polen öppnade sina gränser för EU-medborgare den 13 juni och har även börjat öppna upp hotell, restauranger och shoppingkvarter. Så varför inte boka resa till härliga Gdansk med näraliggande spa- och strandorten Sopot, eller till charmiga städerna Warszawa och Krakow.
 

 

Nu längtar vi extra mycket efter att få utforska världen igen. Tillsvidare drömmer vi oss bort till nya äventyr och ger dig möjlighet att inspireras av våra bästa reseminnen och resedrömmar.
 

 

 

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!