0771 - 456 700 Våra butiker

Sök billiga resor

På ticket.se hittar du alltid billiga resor. Sök flygbiljetter, lågprisflyg och hotell i samma sök!

Spara tid och pengar! Boka flyg + hotell samtidigt.

Visa vad flygbiljetterna kostar då de är ombokningsbara eller om- och avbokningsbara.Med en Ombokningsbar biljett kan du omboka resan till ett nytt datum utan avgifter (förutom eventuell mellanskillnad om du ombokar till en högre prisklass).Med en Avbokningsbar biljetter kan du avboka resan och bli återbetalad flygbiljettens pris (minus en självrisk).

Flyg till Tobago

Charter

Loading

Tobago

Den lilla paradisön Tobago är en av Karibiens bäst bevarade hemligheter och en av de få platser där man fortfarande kan få en genuint karibisk upplevelse. Ön är bara 300 kvadratkilometer stor men består i princip helt av fantastiska sandstränder och tropisk regnskog. Med temperaturer runt 30 grader i både luften och vattnet året runt så är ön dessutom rena drömmen för soltörstande svenskar på vintern.

 

Boka flyg och hotell i Tobago här ovanför eller klicka här för att välja bland våra färdiga paket.

Sol & bad

Till Tobago åker man för att tillbringa dagarna på vita stränder och i det turkosa vattnet, för att sedan njuta av solnedgången med en härlig romdrink i handen. De stora lyxhotellen lyser med sin frånvaro, men det finns istället gott om små hotell och restauranger utspridda över ön. Den bästa stranden är vykortsvackra Pigeon Point Beach. Inträdet kostar 20 TTD (ca 30 kr) och är väl värt pengarna!

Utflykter

Två utflyktsmål du inte får missa på är Buccoo Reef, där du kan snorkla bland tropiska fiskar och korallformationer, samt Nylon Pool, en sanddyn mitt ute i havet där du kan stå på den silkeslena bottnen omgiven av det turkosa vattnet. Tobago bjuder även på fantastiskt sportfiske där du kan pröva lyckan mot allt från barracudor till segelfisk, svärdfisk och tonfisk på över hundra kilo.

Dykning

Med sitt klara vatten och sina rika och färgstarka korallrev så är Tobago ett paradis för snorklare och dykare. Förutom hundratals olika fiskarter så kan man få se havssköldpaddor, muränor, bläckfiskar och örnrockor. Utanför den nordvästra kusten har man chans att se hammarhaj, ett av havets märkligaste och mest fantastiska djur. Ön är dessutom känd för sina strömdyk, och hem för vad som kan vara världens största hjärnkorall.

Naturen

Tobago är bara 120 km från det sydamerikanska fastlandet, och har en tropisk natur som påminner mer om Sydamerika än Karibien. Här finns över 200 fågelarter och du kan få se allt från ståtliga albatrosser och pelikaner, till kolibrier och andra färgstarka fåglar i överflöd. Gör gärna en utflykt och upplev naturen i Main Ridge Forest Reserve som går som en ryggrad genom ön och har varit ett skyddat naturreservat ända sedan 1776. Det högsta vattenfallet på ön heter Argyle Falls, och är värt både en egen utflykt och ett dopp.

 

 

Hjälp att boka? clear
Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, nedan.
Tack! clear

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear