0771 - 456 700 Våra butiker

Sök billiga resor till Sharjah

På ticket.se hittar du alltid billiga resor till Sharjah. Sök flygbiljetter, lågprisflyg och hotell i samma sök!

Spara tid och pengar! Boka flyg + hotell samtidigt.

Flyg till Dubai

fr. 3 713:-
fr. 6 938:-
fr. 3 584:-

Charter till Dubai

Loading

Sharjah

Med smidiga förbindelser endast några timmars flyg från Sverige kommer du till 7 spännande emirat - alla med sin egen personlighet och charm. Sharjah är det tredje största emiratet - en underskattad destination i skymundan av storasyskonet Dubai, en som kommer att överraska många i sin autencitet och mångfald av kultur och upplevelser. Sharjah erbjuder en inbjudande kombination av kultur, arv, konst och utomhusaktiviteter. Upplev mellanösterns starka färger, mäktiga landskap, vackra sandstränder och äventyr för alla.  Med en temperatur på runt 25 grader i både luften och vattnet på vintern så är staden dessutom perfekt för soltörstande svenskar. Du flyger smidigt till Dubai och tar dig enkelt vidare till Sharjah.

Historia, konst & kultur

Sharjah utsågs som UNESCOs Culture Capital of the Arab World 1998 och erbjuder ett flertal museum, en rik historia och påtagligt kulturarv som kan upplevas i emiratet. Beundra sällsynta artefakter på Museum of Islamic Civilization, imponeras av emiratets många vackra moskéer, eller strosa genom Sharjahs hjärta och upplev geniun arabisk arkitektur, mat och kultur. Sharjah har även två stora souker (marknader) i mäktig islamisk design.

Äventyr

Sharjahs spektakulära natur ger många möjligheter till äventyr. Vandring och ridning är populära aktiviteter tillsammans med alla typer av vattensporter, kajakpaddling och enastående dykning i östkustens kristallklara vatten. Eller ge er ut på en riktig ökenupplevelse och prova någon av de spännande utomhusaktiviteterna som erbjuds i Sharjahs spektakulära sanddyner.

 

 

 

Äventyr

Djur & natur

Med kust längs den arabiska viken och omanska gulfens vackra stränder, flera hektar av fantastisk öken och den äldsta mangroveskogen i regionen, är Sharjah en gåva till friluftsentusiasten. Upptäck regionens sällsynta djurarter längs östkusten, på land och i Sharjahs kristallklara vatten.  

 

Gästfrihet

Sharjah är en utmärkt destination för likväl familjer som par och soloresenärer. Emiratet erbjuder högkvalitativ gästfrihet, mycket värde för pengarna och ett flertal trevliga resort i familjevänliga miljöer. Sharjah är ett torrt emirat och serverar inte alkohol någonstans inom Sharjahs gränser.

 

Hjälp att boka? clear
Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, nedan. Vi har just nu längre väntetider än vanligt, men ringer upp så fort vi kan!
Tack! clear

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear