0771 - 456 700 Våra butiker

Julshopping i en storstad

Ta med dig en tom resväska och res iväg på julshopping! Städer som London, Riga, Köpenhamn och Prag erbjuder många julgåvor till lågt pris. Kombinera nytta med nöje! Vi har plockat ut städer som har bra shopping, men också julmarknader som garanterar en stor portion julstämning.
 

Spara tid och pengar! Boka flyg + hotell samtidigt.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

Flyg innan jul

Populära städer med bra shopping och julmarknader

Julshopping i London

Res på weekendresa eller långhelg och shopping på Oxford Street eller Camden Market. Julstämningen lär garanterat infinna sig.

Julshopping i Wien

I Wien finner du så många som 12 olika julmarknader som du kan besöka för julshopping. Det mest kända är Christkindlmarkt på Rådhusplatsen i Wien.

Julshopping i Tallinn

Julmarknad i Tallinn badar i mysig julbelysning och som regel vit pudersnö. Glöm inte att fylla kappsäcken med billiga julgåvor!

Julshopping i New York

Om du vill köpa de riktigt stora julklapparna ska du resa till New York. Då kanske du även hinner med skridskoåkning i Central Park eller vid Rockefeller Center?

Julshopping i Riga

Både byggnader och klimat gör att man lätt kommer i julstämning i Riga. Priserna är låga och du hittar många välkända butiker.

Julshopping i Zürich

För bäst julshopping i Zürich bör du besöka Christmas Collectors Market. Billigt, bra och mycket populärt bland många besökare.

Julshopping i Berlin

Besök de stora varuhusen i Berlin för ultimat julshopping, eller åk till Hackescher Markt för en äkta julmarknadupplevelse. 

Julshopping i Köpenhamn

Strøget är ett måste för de shoppingglada! I Köpenhamn hittar du också många kaféer och pubar. Perfekt för ett besök innan jul!

Julshopping i Prag

Julmarknaderna i Prag öppnar i december och är mycket populära. Kombinera julshopping på marknaderna med sightseeing på mysiga gågator bland vackra byggnader.

Julshopping i München

München är staden för dig som vill ha den ultimata julshoppingupplevelsen. Här finns det många julmarknader och generellt bra shopping.

Julshopping i Krakow

Värm dig med god glögg medans du strosar omkring  bland spännande marknadsbås på Main Market. Säkra julstämningen med en resa till Krakow innan jul.

Julshopping i Budapest

Julmarknaderna i Budapest blir mer och mer populära. Den mest kända marknaden  ligger på Vörösmarty Tér, mitt i Budapest.

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear