0771 - 456 700 Våra butiker

Hotell i Prag man talar om ...

Vilket ljuvligt hotell, och vilken atmosfär! Det är få städer där man får den här typen av standard till ett så pass överkomligt pris. Detta lyxhotell, i en byggnad från 1600-talet, ligger strax nedanför Pragborgen. En promenad nedför backen och över Karlsbron och du är i de centrala turiststråken.

 

Frukosten serveras på ditt rum. Annars finns bar och café som är öppet hela dagen.

Läcker boutique hotell med ett fantastiskt läge, nära det stora torget (med den berömda astronomiska klockan och alla kaféer och restauranger) i Prags gamloa stadsdel. Du stiger ut från hotellet och är precis där du vill vara!

 

Inget serviceutbud utöver en bar och frukostrum, men desto mer av atmosfär och mysfaktor. Många, mycket nöjda kunder!

Smakfullt förstaklass, med perfekt läge några hundra meter från stora torget i Gamla Stan. Bara att stiga ut från hotellet och börja uppleva! Lätt exklusiv inredning i en byggnad från 1600-talet.

Rymliga, välutrustade rum som kompletteras av hotellets bar och restaurang (tjeckiska och internationella rätter).

Ett av mest kända hotellen i Prag. Ett 5-stjärnigt alternativ med ett centralt läge bakom "Kruttornet". Hög klass och ett brett serviceutbud med bl.a. hälsocenter, bar, välbesökt restaurang (Sarah Bernhardt) m.m.

 

Eleganta rum i jugendstil, med modern teknik som bjärt kontrast.

Mycket prisattraktiv hotell där du får pruta lite på det centrala läget. Hotellet ligger i utkanten av centrum, 100 meter från tunnebana Andel. En promenad till Gamla Stans torg tar annars 30 minuter.

 

Modern, minimalistisk inredning, ibland i starka färger. Trevlig jazzbar i lobbyn. Restaurang Sunlight med en blandning av internationella och tjeckiska rätter.

Snyggt förstaklasshotell, med bra priser, på vänstra stranden, ca 10-15 minuters promenad från Karlsbron. Har man tur får man en härlig utsikt över floden och Prags "Gamla Stan". Här finns det traditionella utbudet av lobbybar, restaurang m.m.

 

Ett riktigt bra hotell!

Gillar du trendiga boutique hotell, som dessutom ligger väldigt centralt, är det här ett alternativ för dig. Mycket sparsam och stram inredning och gråtoner och olika kulörta färger. Öppnat 2010. Närmaste tunnelbana 400 meter från hotellet, annars når du det mesta till fots.

 

Relaxavdelning, bar och påkostade rum med modern teknik och bästa tänkbara sovkomfort.

Pruta lite på dina krav på centralt läge och du får mycket för pengarna. Andels är ett utmärkt exempel där du får ett modernt hotell i boutiquestil. Detta till ett pris som påminner om betydligt enklare hotell. Minimalistisk inredning i rött och med många inslag av marmor. Snyggt, elegant och med service i form av bar, brasserie och restaurang.

Tunnelbana eller spårvagn tar dig till Karlsbron på 5 minuter, annars föredrar vi själva att promenera (åtminstone ena vägen).

Romantiskt, enkelt och fräscht - ett riktigt bra pris!

Monastery ligger lummigt avkopplande i klostret Strahov´s trädgård. Härlig utsikt över Pragborgen. Här bor du dock utanför citykärnan, men med kommunala färdmedel tar du dig enkelt till alla sevärdheter. Du får mycket för pengarna (förutom ett centralt läge).

Modern, blygsam inredning i en antik byggnad. Ingen hiss.

Väldigt typiskt Praghotell, d.v.s en gammal byggnad, vackert renoverad och med ett mysigt, välskött hotell och ett centralt läge. Hotellet är i boutiquestil och ligger 300 meter från Gamla Stan´s torg (med alla kaféer och restauranger). Promenadavstånd till det mesta.

 

Blott 30 rum, café, vinterträdgård och en restaurang med tjeckiska och internationella rätter.

Modernt mellanklassalternativ, mitt emot tunnelbana Florenc, en lagom promenad från Gamla Stan. Mysfaktorn är kanske inte så hög, men du får bra standard och ett bra läge till ett bra pris.

 

Här finns naturligtvis sedvanlig bar och restaurang men även ett litet gym (och cykeluthyrning).

Prisvärt hotell, 400 meter från Gamla Stan´s torg och den astronomiska klockan. Gott om restauranger, caféer och barer i området. Promenadavstånd till alla centrala delar.

Kort sagt, ett av många väldigt bra hotell i centrala Prag.

 

Bar. Restaurangen, Felice, serverar dig antingen inomhus eller på terrassen på hotellets innergård.

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
Kundservice
Behöver du hjälp? clear