0771 - 456 700 Våra butiker

Hotell i New York man talar om ...

Fram till 1973 hem för ”Lambs Club” (känt i teatervärlden), idag ett smakfullt, läckert lyxhotell designat av Thierry Despont. New Yorks 1800-tal blandas med modern design och kvalité och hotellet  omnämns, med respekt, i reselitteratur över hela världen.

 

Läget är bästa tänkbara i New Yorks ”midtown”, några kvarter från Rockefeller Center, Times Square och teaterdistriktet. 76 smakfulla rum, ett antal sviter, SPA-avdelning och den omtalade restaurangen ”Lambs Club” garanterar nöjda gäster. 

Snyggt designhotell med en "kall" exteriör (mycket betong och glas) och en varm, ombonad, elegant interiör. Hotellet ligger utmärkt, 5 minuter från Broadway. Går du istället några kvarter västerut hamnar du mitt i sprakande Soho med affärer, konst och mode.

 

Från takbaren Jimmy (ganska dyr) har du en fantastisk utsikt över Manhattan. Här uppe hittar du också en lockande, om än liten, swimmingpool (öppet under säsong). Andra våningens lobby är lite av en social "hub" där turister, affärresenärer och nyfikna möts.

Ett idealiskt läge mitt på på Femte Avenyn, i det man kallar "Midtown Manhattan", och en klass och service som lämnar få frågetecken efter sig. Här håller det mesta mycket hög klass.

 

Elegant inredning med italienska möbler, valnöt och marmor. Dessutom är härlig utsikt över Manhattan från många av rummen som fördelas över det 30 våningar höga hotellet (byggnaden är 60 våningar).

Smakfullt och  "stiligt" hotell nära Times Square. Det tar 10 minuter, till fots, till Rockefeller Center och du bor, mer eller minre, mitt i teaterdistriktet. Många rummen, som ofta är ovanligt rymliga för att vara i New York, är inredda i svarta och vita färger.

 

Trevlig service, ett bra miljötänk, bekväm SPA-service (du kan få det även på ditt rum) och en priselönad restaurang (NIOS Restaurant) intill hotellet förstärker det allmänna intrycket av hög klass.

Glamoröst hotell, inrymt i ett före detta tryckeri vid Hudsonflodet. Läget är m.a.o. utmärkt bland mängder av trevliga restauranger och barer (ni som ser "Hells Kitchen" på TV vet hur området ser ut). Mäktiga vyer, en snygg inredning, lockande takterrass och ett elegant SPA gör det till ett mycket attraktivt alternativ.

 

Vardagkvällar bjuds du på ett glas vin med lite tilltugg. En enkel, men mycket uppskattad tradition som skapar social kontakter.

Hotell i lägre prisklasser? Här är ett ganska nytt boutiquehotell i Brooklyn. Förvänta dig ingen lyx, men ett rent och välskött hotell med mycket humor och en stor portion "ekotänk". Hotellet ligger mellan kvarteren Downtoen, Boerum Hill, Carol gardens och Cobble Hill.

 

Ibland hänger det en hängmatta i rummet, mest för att få dig på bra humör, och dina idéer och infall kan du rita ner på "svarta tavlan" på väggen. Fräckt hotell, men det är några tunnelbanestationer till centrala Manhattan (taxi kan ta tid).

 

Populärt boutiquehotell i hjärtat av Manhattan, nära Empire State Building, shopping på 5é Avenyn och Broadways teaterområde. Ett utmärkt hotell och ett prisvärt alternativ för de flesta resenärer.

 

På hotellet finns bl.a. en takterrass med trädgård (öppet när vädret så tillåter), The Metro Grill och ett litet fitness center med de viktigaste redskapen (om man nu inte får tillräcklig motion under promenaderna runt Manhattan ....). Rekommenderas!


Populärt mellanklasshotell på Upper West Side, 4 kvarter från Central Park och nära Colombus Avenue och Amsterdam Avenue med alla dess trendiga restauranger och caféer. Beacon Theatre ligger i anslutning till hotellet.

 

Det som gör hotellet extra lockande är att det erbjuder studios och lägenheter, båda med tillgång till ett litet pentrykök. För dig som planerar att utnyttja det finns deli och supermarket mitt emot hotellet.

Det kan vara en utmaning att hitta bra, fräscha hotell till en rimlig penning på Manhattan. Kan du tänka dig ta tunnelbana några stationer, in till centrala Manhattan, finns det däremot flera alternativ att välja bland.

 

Här har du ett välvårdat hotell ingående i Starwood kedjan några minuter från Times Square. Här finns det mesta av det du behöver; närhet till tunnelbana, restaurang, pub, tillgång till gym och trådlöst nätverk över hela hotellet. Absolut ett prisvärt alternativ för dig inte måste bo på Manhattan.

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear