0771 - 456 700 Våra butiker

6 riktigt bra familjehotell i området kring Phuket

Phuket är en riktig semesterhit och det har vi svenskar förstått. Få ställen på jorden har så mycket att erbjuda turister samlat på så liten yta. Vita sandstränder, skuggiga palmer, turkost vatten, korallrev, häftiga grottor, religiösa sevärdheter plus ett nattliv som lockar ungdomar från hela världen är bara några saker man kan njuta av under sin vistelse på Phuket. Dessutom så är thailändarna oerhört vänliga, tillmötesgående och barnkära.
 

Här har vi lyft fram 6 favorithotell för hela familjen! Frånpriserna är ofta med avresa under hösten men givetvis går det också att resa till dessa underbara hotell nu under våren.

För fler resor till Phuket se här »

Fantastiskt poolområde och åtta km lång paradisstrand. Sol, vita stränder och god mat. Några vajande palmer är det enda som skiljer den åtta kilometer långa stranden från Sunwing Bangtao Beach. Du bor med utsikt mot poolområdet eller trädgården.

Se pris från Stockholm
»
Se pris från Göteborg
»
Se pris från Köpenhamn
»

Långgrund strand och ett fantastiskt poolområde för hela familjen! Hotellet har fått utmärkelse för att vara ett av de 10 bästa hotellen av Vings gäster under vintersäsongen 2011/2012. Sunwing Kamala Beach ligger vid ett av svenskarnas favoritresmål, den populära Kamalastranden i Phuket.

Se pris från Stockholm »
Se pris från Göteborg »
Se pris från Köpenhamn »

Familjefavoriten Blue Village Exotic Merlin Beach Resort är beläget på en ostörd udde på Phuket. Här finns barnklubb, aktiviteter för alla åldrar, tre poolområden och två stränder att välja emellan. Är ni många kan ni boka familjerum för upp till åtta personer.

Se pris från Stockholm »
Se pris från Göteborg »
Se pris från Köpenhamn »

Familjevänligt med direkt strandläge. Khao Lak Seaview är beläget vid Nang Thong-stranden och är ett av våra mest centralt belägna hotell. Två stora pooler och vattenrutschkana gör att framförallt familjer väljer hotellet.

Se pris från Stockholm »
Se pris från Göteborg »
Se pris från Köpenhamn »

Ett trevligt hotell där det svåraste valet för dagen blir vilken pool du ska bada i. Här finns nämligen två fina bassänger, båda omgivna av sköna solstolar. Bli uppassad av personalen, beställ en god drink i baren, ta en skön siesta på rummet eller läs en bok i skuggan på balkongen.

Se pris från Stockholm »
Se pris från Göteborg »
Se pris från Köpenhamn »

Ett hotell med faciliteter som passar för både stora och små. Atmosfären är riktigt semesteravkopplad så du behöver bara ägna dig åt att ta det lugnt, bada och gå sköna promenader i omgivningarna. Här finns tre poolområden med gott om plats och barnen har en egen sektion i poolen att plaska i.

Se pris från Stockholm »
Se pris från Göteborg
»
Se pris från Köpenhamn
»

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear