0770 - 45 75 23 Våra butiker
Gruppresa till Palma de Mallorca

Gruppresa till Palma de Mallorca

Mallorca är den största av öarna I ögruppen Balearerna, med totalt 55,4 mil kustremsa. Mallorcas landskap är väldigt varierande tack vare sin geologiska formation. Det första man uppmärksammar är Tramutanabergens vidd, som formar en kedja från nordväst med den högsta toppen Puig Major. Bergen ger efter mot en kustlinje bestående av små byar, sand, sten och stenstränder omgivna av klippor. Bergen är hela öns vattenkälla som bidrar med vätska till de odlade områdena där vi bland annat finner apelsiner, klementiner och citrongräs. Det finns ävens torra områden med oliv- och vinodlingar. 

Nedan finns ett fyra dagars reseprogram till Palma men självklart skräddarsyr vi resan med transport, boenden, restauranger, konferenslokaler och utflytker efter vad som passar just er gruppresa.

 

Skicka förfrågan

(helt kostnadsfritt – ej bindande)

DAG 1

Ni möts i ankomsthallen av guide som följer med er till hotellet i Palma.

Incheckning på THB Mirador

Incheckning på THB Mirador

THB Mirador vetter mot Palmas katedral och erbjuder fantastisk utsikt över hamnen. I rumspriset ingår fri tillgång till spaet, som har en uppvärmd bubbelpool, en bastu och turkiskt bad.THB Mirador har stora solterrasser med panoramautsikt, en poolbar och solstolar. Hotellet erbjuder även biluthyrning. Palma de Mallorcas historiska stadskärna och katedralen ligger cirka 1,5 km bort.

Välkomstmiddag på La Paloma

Välkomstmiddag på La Paloma

Restaurangen La Paloma serverar tapas när de är som bäst. Den ligger i det kända restaurangområdet La Lonja mitt i Palma city. Den breda menyn består förutom tapas av grillade fisk- och kötträtter. Det finns också färdiga tre- och fyrarättersmenyer att välja mellan. Avnjut generösa portioner i en intressant mix av traditionellt och modernt, i denna 500 år gamla byggnad.

DAG 2

Vandring med lunch i Puerto Soller

Ni blir hämtade vid hotellet av guide, för att sedan åka med buss till Deia på nordvästra Mallorca. Tillsammans med en erfaren bergsguide vandrar ni tillsammans i totalt 3-4 timmar från Deia kommun över till Puerto Soller. Längs vägen passerar ni Son Mico som är ett litet hembageri och café där systrarna Isabel och Inez bjuder på färsk pressad juice och citronpaj från den egna gården. Vandringen är beräknad som enkel men det finns ändå partier som är backiga och lite utmanande. Väl framme i Puerto Soller får ni en fyrarätters lunch.

Middag på Boathouse

Middag på Boathouse

En trevlig restaurang nere i hamnen, cirka fem minuters promenad från ert hotell.

 

DAG 3

Konferens

Konferens

Heldagskonferens med lunch i hotellets lokaler.

 

Tapas

Tapas

Taberna de La Bóveda ligger i det livliga restaurangområdet La Lonja. Restaurangen har en mysig terrass på hamnpromenaden, där du kan njuta av god tapas.

DAG 4

Efter lunch på hotellet är det dags för transfer till Palmas flygplats och hemresa.

Kontakta oss för ett kostnadsförslag. Priset är beroende av reseperiod, önskad hotellstandard och övrigt innehåll i programmet. Vi skräddarsyr resan efter dina önskemål.

Skicka förfrågan

(helt kostnadsfritt – ej bindande)

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
Kundservice
Behöver du hjälp? clear