0770 - 45 75 23 Våra butiker
Gruppresa till Malaga, Spanien

Gruppresa till Malaga, Spanien

Malaga är en stad som är både livlig och avkopplande på samma gång. Upplev härliga stränder, spännande museer, vacker arkitektur och matställen som har öppet sent på kvällarna.

Resplanen är mycket omtyckt av våra kunder men självklart skräddarsyr vi resan med transport, boenden, restauranger, konferenslokaler och utflykter efter vad som passar just er gruppresa.

 

Skicka förfrågan

(helt kostnadsfritt – ej bindande)

DAG 1

Ankomsttransfer från Malaga Airport till hotellet i Malaga. Ni möts i ankomsthallen av guide som följer er till hotellet.

Incheckning på Hotel Ilunion Malaga

Incheckning på Hotel Ilunion Malaga

Detta moderna hotell ligger lite utanför centrum men logistiskt bra längs strandpromenaden som leder till kusten. Det är en trevlig promenad genom det trendiga området Soho. I hotellet finns en restaurang, bar, utomhuspool och soldäck. Hotellet har också flera konferensrum.

Autentisk stämning på La Alacena de Francis

Autentisk stämning på La Alacena de Francis

La Alacena de Francis är en liten restaurang i stadsdelen La Perchel, cirka 650 meter från hotellet. Restaurangen, som är mycket populär bland lokalbefolkningen, kombinerar på ett lyckat sätt spansk, rysk och holländsk matkultur. Autentisk stämning och läcker mat!

Dag 2

Konferens

Konferens

Dag 2 är det dags för konferens och föredrag på Hotell Ilunion Malaga. Hotellet har 8 moderna konferenslokaler i olika storlekar upp till 450 gäster. Alla konferens- och mötesrum är utrustade med modern AV teknik, flipchart, skrivmaterial, mineralvatten och wifi. Lunchen serveras på hotellet. Tillåter vädret går det även att avnjuta den utomhus.

Stadsrundtur till fots

Stadsrundtur till fots

Ni blir upphämtade vid hotellet av guide för en intressant tur till fots genom Malagas centrala och historiska delar. Turen tar ca 2,5 timmar och ni får lära er både om Malagas historia och nutid. Ni passerar de största sevärdheterna utvändigt så som domkyrkan, den spektakulära romerska teatern och de höga sluttningarna av Alcazabas fästning.

Middag på La Reserva 12

Middag på La Reserva 12

Denna stiliga och moderna restaurang ligger bekvämt mitt i Malaga gamla stad. Ett bra exempel på hur gastronomin i Andalusien har revolutionerats under de senaste åren. Smakfull inredning, medelhavskök med massor av olika tapasrätter. Allt tillrätt av färska råvaror, professionell service och framför allt: god och välsmakande mat!

DAG 3

Tai chi-lektion på Malaguetastranden

Tai chi-lektion på Malaguetastranden

Tai chi-lektion med en kvalificerad instruktör. Aktiviteten tar ca 1-2 timmar. Bekväma kläder och skor rekommenderas. En lektion i tai chi ger gruppen verktyg som kan hjälpa er att slappna av och att fokusera, och ni lär er även grunderna till flexibilitetsträning.

Beach Volleyboll-turnering

Beach Volleyboll-turnering

En Beach Volleyboll-turnering är en intensiv och kul gruppaktivitet. Ett gott samarbete inom gruppen, där varje medverkandes roll är av betydelse. Ingen tidigare erfarenhet eller tekniska skills behövs för att vara med. Teambuilding med mycket skratt i en naturskön omgivning!

Lunch

Lunch

El Merendero de Antonio Martin är en typisk andalusisk restaurang vackert belägen precis vid Malagueta stranden. Restaurangen är modernt inredd i ljusa färger och med gröna växter. Köket är typiskt för området. Det finns ingen utomhusservering, men det är möjligt att boka bord med havsutsikt.  

Big Sup

Big Sup

Big Sup-aktiviteten fungerar utmärkt som teambuilding, eftersom det ryms upp till åtta personer på sup-brädan. För att styra krävs det ett mycket gott samarbete gruppmedlemmarna emellan, och en god kommunikationsförmåga. En riktigt rolig övning som ger upphov till många skratt!

Los Patios de Beatas

Los Patios de Beatas

Detta är en trevlig, vinorienterad restaurang i hjärtat av gamla stan. Bland deras utbud av aktiviteter finner vi bland annat vinsmaknings-teambuilding, olivoljesmakning, cocktail workshops som Master Chef Sangria Challenge, eller varför inte skapa din egen likör?

DAG 4

Efter lunch på hotellet är det dags för transfer till Malaga Airport och hemresa.

Kontakta oss för ett kostnadsförslag. Priset är beroende av reseperiod, önskad hotellstandard och övrigt innehåll i programmet. Vi skräddarsyr resan efter dina önskemål.

Skicka förfrågan

(helt kostnadsfritt – ej bindande)

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear