0770 - 45 75 23 Våra butiker
Gruppresa till Iseosjön, Italien

Gruppresa till Iseosjön, Italien

Vi tar er till norra Italien, till området kring en av Italiens bäst bevarade hemligheter, Lago Iseo eller Iseosjön. I detta vindistrikt produceras framförallt det alltmer kända vinet Franciacorta som framställs enligt samma metod som Champagne.

Under er vistelse kommer ni bekanta er närmare med detta vinområde genom en cykeltur på landet. Iseo är huvudorten och ligger i det sydvästliga hörnet av sjön. Det är en livlig och trevlig ort med en fin och lång strandpromenad, Lungolago Marconi, med serveringar där du kan njuta av ett glas Spritz eller en glass.

Ortens historiska centrum är Piazza Garibaldi, med en fontän och en staty av den italienska hjälten. I gränderna runtom finner du många affärer med lokalproducerade specialiteter, klädaffärer och juvelerare samt barer och restauranger.

Resplanen nedan är ett av våra mest omtyckta i norra Italien men självklart skräddarsyr vi resan med transport, boenden, restauranger, konferenslokaler och utflykter efter vad som passar just er gruppresa.

 

Skicka förfrågan

(helt kostnadsfritt – ej bindande)

DAG 1

Ankomsttransfer från Malpensa Airport till hotellet i Iseosjön

Incheckning på Hotel Iseo lago

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som ligger precis i utkanten av staden Iseo med gångavstånd till byns centrum. (10 - 15 min). Hotellet ligger på en liten udde. Sommartid finns här möjlighet till bad i sjön från badplatsen och två stora pooler. Hotellet har även en spaavdelning med jacuzzi och bastu (förbokning krävs). Goda konferensmöjligheter, bra restaurang och även tillhörande trattoria som erbjuder goda rätter från det traditionella
lombardiska köket. Totalt erbjuder hotellet 66 rum.

DAG 2

Konferens

Konferens

Konferens på hotellet på förmiddagen med avbrott för lunch och kaffe.

                                                                                                                      

Cykeltur med guide

Cykeltur med guide

Efter lunchen går ni till cykeluthyrningen intill hotellet där ni möter er guide. Det blir en cykeltur på landsbygden med stopp på en vingård för vinprovning. Vidare till en trattoria på landet där ni avnjuter kvällens middag. Efter middagen åker ni tillbaka till hotellet med buss. 

DAG 3

Utflykt till Monte Isola

Utflykt till Monte Isola

Promenad till hamnen i Iseo och båt över till ön Monte Isola, som tar cirka 45 min.

På ön möts ni av er guide för att sedan vandra upp till toppen av ön. Väl där möts ni av en fantastisk utsikt!

Lunch på ön och sedan tillbaka med båten.

Besök på vingård

Besök på vingård

På kvällen åker ni till en vingård. Besök i vinkällaren och provsmakning av Italiens motsvarighet till champagne: Franciacorta.

Ni bjuds på genuin middag, tillagad av gårdens husmor.

 

DAG 4

Transfer till Malpensa Airport och hemresa.

Kontakta oss för ett kostnadsförslag. Priset är beroende av reseperiod, önskad hotellstandard och övrigt innehåll i programmet. Vi skräddarsyr resan efter dina önskemål.

Skicka förfrågan

(helt kostnadsfritt – ej bindande)

Hjälp att boka? clear
Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan.
Tack! clear

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear