Sportresor

Här har vi samlat information för dig som söker en resa som du kan kombinera med dina sportintressen. Vill du hitta den perfekta golfbanan eller det bästa dykvattnet? Vi hjälper dig att hitta prisvärda sportresor.

Golfresor

Ticket erbjuder dig som kund möjligheten till en komplett golfsemester med någon av våra samarbetspartners. Naturligtvis kan du även sy ihop din egen golfresa.

Dykresor

Dykning är ofta en viktig del när det kommer till valet av semester. Hos Ticket kan du boka din dyksemester till några av världens mest populära dykresmål.

Fotbollsresor

Följ med på våra fotbollsresor till de absolut bästa ligorna i världen! Njut av den vackra fotbollen och upplev den underbara stämningen som tusentals av fans skapar.

Ishockeyresor

Hos Ticket kan du boka biljetter till NHL-matcher i USA. Knappt något går upp mot upplevelsen av en ishockeymatch i en fullsatt arena i NHL.

Vandringsresor

Hos Ticket kan vi hjälpa dig att skräddarsy din egen vandringsresa eller välja någon av de vandringsresor som våra samarbetspartners arrangerar.  

Skidresor

Här hittar du den bästa skidåkning Ticket har att erbjuda. Vi erbjuder skidresor till alla de stora och små vinterorterna runt om i världen.