Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Försäkringarna i korthet - detta ingår

Köp Europeiska ERV´s Semesterförsäkring eller Semesterförsäkring Sport så täcker du hålen i din hemförsäkrings reseskydd. Du får bland annat självrisken tillbaka, hjälp på plats och en ny resa om oturen skulle vara framme. Men du är också försäkrad mot solsveda, moppevurpor, stula simfötter och allt annat som kan förstöra dina upplevelser på resan.

Ny resa eller dagsandelar

Om du blir sjuk eller är med om en olycka så att du, under mer än hälften av dagarna, inte kan göra det du tänkt göra på din resa, får du en ny. Annars får du ersättning per dag.

24 timmars service

Om du är i akut behov av hjälp på resmålet kan du Kontakta Europeiska ERV dygnet runt på telefon. Nummer och ytterligare information får du av din resesäljare eller genom att kontaka oss på boka@ticket.se

Ersättning vid avbokning av arrangemang

Vid avbokning av arrangemang p.g.a. sjukdom/olycksfall under resan, ersätts outnyttjad del upp till 2000 kr per resenär/medresenär. Max 8000 kr/familj och händelse.

Om du blir sjuk

Vi ersätter dig med upp till 1 500 kronor för läkekostnader. Detta motsvarar normalt sett självrisken i hemförsäkringen

För den aktive

Med Europeiska ERV´s Reseförssäkring Extrem får du en försäkring som är anpassad för dig som gillar att tänja på gränserna. När din hemförsäkring har undantag i villkoren för riskfyllda aktiviteter kan du lita på att vår extremförsäkring skyddar dig även om du ska åka Off-pist, cykla Downhill eller ensamsegla jorden runt.

För mer information kontakta din lokala ticketbutik eller mejla på boka@ticket.se

Beställ försäkring här

boka@ticket.se eller tel 0771 - 45 67 00
 

 

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!