0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Sydamerika, Centralamerika och Karibien – rundresor och paketresor

I Sydamerika kan du njuta av ett unikt djurliv, uråldriga kulturer, vackra stränder och en vidunderlig natur, som slår det mesta. Åk flodbåt genom Amazonas djungel eller vandra på den legendariska Inkaleden till den mytomspunna ruinstaden Machu Picchu. Eller varför inte åka till tangons huvudstad Buenos Aires? I Karibien och Centralamerika ligger resmål som Kuba, Mexiko och Puerto Rico oss varmt om hjärtat!

 

Här har vi valt ut våra favoritrundresor i Sydamerika, Centralamerika och Karibien, men har självklart mängder av andra spännande rundturer att erbjuda. För fler förslag och inspiration, besök din närmaste Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Sydamerika

Vidunderlig natur, uråldriga kulturer, unik fauna och historiska sevärdheter gör Sydamerika till ett måste för dig som vill ut på äventyr med exotiska förtecken! 

Gyllene trippeln

Buenos Aires, Pampas, Iguazúfallen, Rio de Janeiro fr. 32 000 kr


Upplev tangons huvudstad Buenos Aires, besök en estancia på Pampas, se de mäktiga Iguazúfallen på gränsen mellan Argentina och Brasilien, och avsluta resan i Sydamerikas mest spektakulära stad - Rio de Janeiro. 
 

 11 dagar, 2 länder
 Engelskspråkiga guider
 Kombinera med sol och bad

Sänd bokningsförfrågan

I inkarikets spår

Lima, Arequipa, Titicacasjön, Cusco, Machu Picchu fr. 32 300 kr

En resa genom storslagen natur i Anderna, där Inkakulturen i högsta grad lever. Uppleva allt från Inkarikets huvudstad Cusco, mytomspunna Machu Picchu, kolonialstaden Arequipa, och den magiska Titicacasjön.
 

 13 dagar
Svensktalande guide
Kombinera med Galapagosöarna

Sänd bokningsförfrågan

Sydamerikansk Odyssé

Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru fr. 54 600 kr

 

Upplev allt som Sydamerika har att erbjuda på en oförglömliga resa. Rio de Janeiro, Iguazúfallen, Buenos Aires, Pampas, La Paz, Cusco, Titicacasjön, Machu Picchu - Varför välja när man kan få allt?
 

 17 dagar, 4 länder
Svensktalande guide
 Kombinera med Galapagosöarna

Sänd bokningsförfrågan

Centralamerika/Karibien

Inte bara kritvita stränder, vajande palmer och kristallklart vatten, Karibien har – liksom Centralamerika - mycket mer att erbjuda. Upplev spännande mayakultur i Mexiko, salsatoner i Kuba eller regnskogsäventyr i Costa Rica. 

Vackra vänliga Kuba

Havanna, Cayo Levisa, Trinidad, Playa Ancon fr. 29 740 kr

 

Salsa, cigarrer och sköna stränder. En färgstark ö full av konstraster och motsägelser. Det är ett måste att passa på att besöka Kuba medan ön fortfarande har kvar sin unika charm och karaktär!
 

 12 dagar
Svensktalande färdledning
Storsäljare – boka i tid

Sänd bokningsförfrågan

Gröna, sköna Costa Rica

San José, Tortuguero, Arenal, Monteverde, Tambor fr. 26 100 kr

Trots sin lilla landyta rymmer Costa Rica en av världens mest artrika naturmiljöer. Denna rundresa bjuder på allt från regnskog och varma källor som tagna från National Geographics, till sol och bad på underbara paradistränder.
 

 12 dagar
Engelsktalande guide
Storsäljare – boka i tid

Sänd bokningsförfrågan

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.
 

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear