Resor till Europa - rundresor och paketresor

Njut av vackra naturupplevelser på spektakulära Island eller den gröna ön Irland. Res med båt längs floderna Rhen och Donau eller upptäck södra Europa med pittoreska byar i Italien och storstad kombinerat med bad i Barcelona. I Europa finns det massor att upptäcka! 

 

Här har vi valt ut några favoriter bland alla våra rundresor i Europa. Om du vill ha fler förslag och inspiration, besök din närmaste Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Flodkryssning

Följ med på en flodkryssning genom Europa, längs med någon av de vackra floderna Rhen och Donau. Ett härligt sätt att upptäcka mer av Europa!

Flodkryssning Donau

Klassiska Donau med tre huvudstäder

8 dagar fr. 19 500 kr


Upplev tre länder och deras huvudstäder medan du kryssar komfortabelt på Donau genom hjärtat av Europa. Hänförs av vackra vyer och njut av kultur och historia i städerna ni passerar längs er väg.
 

Budapest, Bratislava och Wien
 4 restauranger och flera barer
Populär storsäljare

Sänd intresseanmälan

Flodkryssning Rhen

Romantiska Rhen

7 dagar  fr. 19 900 kr
 

Resan går genom 3 länder;  Holland, Tyskland och Frankrike. Låt dig hänföras av ett frodigt landskap med böljande vinodlingar, medeltida städer och vackra slott. På denna resa är intrycken många – precis som det ska vara på en flodkryssning.
 

 All inclusive light
 Utflykter inkluderade 
 Amsterdams kanaler

Sänd intresseanmälan

Island

Vulkaner, glaciärer och vattenfall, kultur och historia – Island har allt! En fascinerande och otroligt vacker ö som har mycket att erbjuda. Följ med på en rundresa och upptäck Island på bästa sätt!

Rundresa Island

8 dagar fr. 9 900 kr

 

Upplev Islands dramatiska landskap med gejser, vulkaner och vattenfall. Lär känna Reykjaviks historia och kultur. Bada i Blå lagunen och häng med på valsafari. En härlig resa med bra mix av egen tid och utflykter.
 

 Islandspecialister
Möjlighet att boka extra utflykter
Populär storsäljare

Sänd intresseanmälan

Rundresa Island

Vinterpaket Island

4 dagar fr. 5 875 kr

Island är fantastiskt året om! Bo centralt i Reykjavik i tre nätter. Här får du möjlighet att bland annat uppleva varma bad, karg och häftig natur samt mat i världsklass. 
 

 Svensktalande guide
Två utfärder inkluderade
 Populär storsäljare

Sänd intresseanmälan

Irland

Irland är känt för vacker natur och gröna landskap men här finns också mycket annat att se och göra. Åk på en rundresa i södra Irland och upptäck mer!

Rundresa Irland

Mitt Irland

8 dagar fr. 12 390 kr

 

Fascineras av ståtliga kyrkoruiner, känn kraften från havet vid de 200 meter höga Cliffs of Moher och njut av naturen kring Ring of Kerry.  En resa som bjuder på de bästa som södra Irland har att erbjuda.
 

 Bussresa genom södra Irland
Svensktalande färdledning
Populär storsäljare

Sänd intresseanmälan

Italien

Njut av det Italienska köket och besök populära resmål som vackra kuststräckan Cinque Terre, Gardasjön och Venedig på någon av våra rundresor i populära Italien. 

Rundresa Cinque Terre

Piemonte med Cinque Terre

9 dagar fr. 7 495 kr

 

Resan bjuder på ett eldorado av upplevelser för alla sinnen. Vad sägs om magnifika viner och det italienska köket i sitt högsäte? Det i kombination med charmerande landsbygd och stora naturupplevelser. En resa för livsnjutare.
 

 Bekväma bussar från Malmö
 Svensktalande färdledning
Populär storsäljare

Sänd intresseanmälan

Rundresa Venedig och Gardasjön

Gardasjön med Venedig

8 dagar fr. 9 995 kr

Den långsamt sjunkande staden Venedig är kanske en av världens vackraste platser med många klassiska sevärdheter. Området kring Gardasjön bjuder på underbart landskap och härliga upplevelser.

 

 Flyg till Rom
Svensktalande färdledning
Köp till utflyktspaket för komplett resa

Sänd intresseanmälan

Spanien

Utforska Gran Canaria, en ö som erbjuder mycket mer än bara sol och bad eller upptäck andra spännande delar av landet. Boka en rundresa och njut av soliga Spanien!

Rundresa Gran Canaria

Gran Canarias bästa

8 dagar fr. 12 798 kr
 

Gran Canaria är en älskad semesterö, men märkligt outforskad. Lär känna öns hemligheter på denna resa med blandning av storstad, vackra vandringsleder, pittoreska bergsbyar, vinodlingar och vulkankratrar. 

 

 Vandring och cykling
Skandinavisktalande färdledning
Kombinera resan med sol och bad

Sänd intresseanmälan

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.
 

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!