0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Europa - rundresor och paketresor

Njut av vackra naturupplevelser på spektakulära Island eller den gröna ön Irland. Res med båt längs floderna Rhen och Donau eller upptäck södra Europa med pittoreska byar i Italien och storstad kombinerat med bad i Barcelona. I Europa finns det massor att upptäcka! 

 

Här har vi valt ut några favoriter bland alla våra rundresor i Europa. Om du vill ha fler förslag och inspiration, besök din närmaste Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Flodkryssning

Följ med på en flodkryssning genom Europa, längs med någon av de vackra floderna Rhen och Donau. Ett härligt sätt att upptäcka mer av Europa!

Flodkryssning Donau

Flodkryssning på Donau: Wien – Bukarest med Järnporten

11 dagar fr. 21 990 kr

Upplev de sju länderna Österrike, Slovakien, Ungern, Kroatien, Serbien, Bulgarien, Rumänien medan du kryssar på Donau genom hjärtat av Europa. Hänförs av vackra vyer och njut av kultur och historia i städerna ni passerar längs er väg. 

 

 Populär storsäljare
 Helpension inkl måltidsdryck
Utflykter inkluderade

Sänd bokningsförfrågan

Flodkryssning Rhen

Flodkryssning i norra Portugal med Salamanca

8 dagar  fr. 26 990 kr
 

Under denna innehållsrika kryssning får du lära känna kulturen och traditionerna längs floden Douro. Hänföras av vackert landskap med dramatiska bergssluttningar, frodiga vinodlingar och samtidigt få smak av norra Portugal med lokala maträtter och goda viner.

 Svensktalande färdledare
 Utflykter inkluderade 
 Helpension inkl. måltidsdryck

Sänd bokningsförfrågan
 

Island

Vulkaner, glaciärer och vattenfall, kultur och historia – Island har allt! En fascinerande och otroligt vacker ö som har mycket att erbjuda. Följ med på en rundresa och upptäck Island på bästa sätt!

Operaresa till Island

Operaresa till Reykjavik

4 dagar fr. 17 495 kr 
Datum: 2019-03-07


Upplev premiären av Verdis verk "La Traviata" på konserthuset Harpa . Du får en händelserik helg i Reykjavik, med kombination av opera, utflykt till Gyllene Cirkeln och stadsvandring med fokus på det Isländska köket.   

 

  Premiären av La Traviata
  Svensktalande guide
  Inkl 3 middagar &1 lunch 

Sänd bokningsförfrågan

Rundresa Island

8 dagar fr. 13 895 kr

 

Upplev Islands dramatiska landskap med gejser, vulkaner och vattenfall. Lär känna Reykjaviks historia och kultur. Bada i Blå lagunen och häng med på valsafari. En härlig resa med bra mix av egen tid och utflykter.
 

 Islandspecialister
 Svensktalande guide
Populär storsäljare

Sänd bokningsförfrågan

Irland

Irland är känt för vacker natur och gröna landskap men här finns också mycket annat att se och göra. Åk på en rundresa i södra Irland och upptäck mer!

Rundresa Irland

Rundresa på Irland

8 dagar fr. 8 995 kr

 

Fascineras av ståtliga kyrkoruiner, känn kraften från havet vid de 200 meter höga Cliffs of Moher och njut av naturen kring Ring of Kerry.  En resa som bjuder på de bästa som södra Irland har att erbjuda.
 

 Flyg fr. Stockholm, Göteborg, Köpenhamn
Svensktalande färdledning
Populär storsäljare

Sänd bokningsförfrågan

Italien

Njut av det Italienska köket och besök populära resmål som vackra kuststräckan Cinque Terre, Gardasjön och Venedig på någon av våra rundresor i populära Italien. 

Cykla på Sardinien

Cykling på Sardinien

8 dagar fr. 15 900 kr

 

På två hjul upplever du Sardiniens okända sidor. Färden går förbi korkekar, medeltida vakttorn och torgkafeer allt medan panoramavyer och örtdofter fyller dina sinnen.  Picknick dukas upp på de vackraste platserna. 
 

 Nationalparken Gennargentu
 Skandinavisktalande guide
Populär storsäljare

Sänd bokningsförfrågan

Rundresa Venedig och Gardasjön

Gardasjön med Venedig

8 dagar fr. 8 995 kr

Den långsamt sjunkande staden Venedig är kanske en av världens vackraste platser med många klassiska sevärdheter. Området kring Gardasjön bjuder på underbart landskap och härliga upplevelser.

 

 Flyg till Rom
Svensktalande färdledning
Köp till utflyktspaket för komplett resa

Sänd bokningsförfrågan

Spanien

Spanien bjuder på en oemotståndlig blandning av historia, skönt klimat, vacker natur och fantastisk mat och dryck.  Boka en rundresa och njut av soliga Spanien!

Rundresa på Mallorca

Mallorca för alla sinnen

8 dagar fr. 15 380 kr

 

Ön som varit favorit för soltörstande skandinaver i årtioneden har massor att erbjuda förutom sol och bad. Denna resa som bjuder bland annat på naturskön vandring mellan Deià och Puerto de Sóller, cykeltur i Palma, vin- och olivoljeprovning.  En resa för alla sinnen!

 

 Vandring och cykling
Skandinavisktalande färdledning
 Populär storsäljare 

Sänd bokningsförfrågan

Vingårdar i Europa

Vinvägar i Europa

13 dagar fr 11 495 kr​

 

En resa i vinets tecken. Flyget går till Madrid och följs av en underbar bussresa genom rödvinsregionen Rioja via Frankrikes Bordeaux och Bourgogne till de vita vinets Alsace och Rudesheim .   

 

 Intressant historia och goda viner
Skandinavisktalande färdledning
 Flyg ut, buss hem

Sänd bokningsförfrågan

 

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.
 

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear